Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

faırylıke cım ıyı kı dedıgın gıbı ılık yerıne sıcakla yıkamamısım sacımı, yoksa cıkmazdı sanırım arıtamazdım , mutlakakı ılıkla yıkamak gerekıyor, ve arkadaslar saclarım yumusacık oldu, şu an ördüm , dolapta saklamak ıyı bır cozum sanırım

bence de iyi bir çözüm kış geliyor malum..sositososito ılıkla yıkamak cok önemli saçlarınız için cünkü sıcak saçı yıpratır olabildigince ılıkla yıkayın yazın soğukla zaten yıkarız..sırnaşık şey

öncelikle sorumu cvplayanlara teşekkürlerimi iletiyorumhihoyyyt bende hep yavaş yavaş kaseden kafama dökerdim bugün pet şişenin içine koydum kapağına delikler açtım iyi oldu o yüzden solemek istedim ama delikleri büyük açmak lazım bazı turplar kaldığı için delikleri tıkıyo belki böylede uygulamak isteyenler olur diye düşündüm şakkıdışakkıdışakkıdı

sağol canım ya iyi fikir kış geliyo böyle şişelerde saklayıp zamanı gelince uygulamak iyi olucak cok cok sağol tatlımm işine yarıyorsa ne mutlu bize..önerin için tekrar sağol canımm..:1hug:
a.s.a.s.

sağol canım ya iyi fikir kış geliyo böyle şişelerde saklayıp zamanı gelince uygulamak iyi olucak cok cok sağol tatlımm işine yarıyorsa ne mutlu bize..önerin için tekrar sağol canımm..:1hug:
a.s.a.s.

önemli değil cnm herzaman iice turp manyağı olduk yaa manava gidiyorum bide adam tanıdık bide ona anlatıyorum turbu niçin aldığımı adamda şaşırdı maskemi die sırnaşık şeysırnaşık şey

yok balım ya sen dert etme. ölüm kalım meselesi değil sonuçta bu. düğünüme kadar uzatmam lazımdı. aşkım boşver bırak dedi, bi sorun kalmadı zaten. tamam mı canım sen bunu takma şimdi.

aa pamukla yedirmek gelmemişti aklıma. yarın pamukla yedirmeyi deneyeyim bari. bide bi arkadaş pet şişenin kapağını delmiş o da yapılabilir bak. ben parmaklarımla sürüyordum.

ay teşekkür ederim canım çok işinize yarasında ben dularımı bırakmam isterim yüzsüzüm hele bi öss yaklaşsında ..:jeyyar:

kızlar bi fikrim var. fairylike yani rapunzelimiz için öss den önce salat-ı tefriciye okuyalım. aramızda bölüşürüz olur mu?

rapunzelcim bu arada emanet ettin tamam da, sen uzatamadın ki saçını ne diye akıl veriyorsun bize demezler mi?kaydirigubbakcemile3

aaa össye mi girceksin demek?? o kadar ufaksın yani. vay be ihtiyarladık desene :)) herkesi kendim gibi ihtiyar sanıyorum :)) arkadaşın dediği çok güzel bişi, ben de katılırım salat-ı tefriciye grubuna haber verin yeter ki.

öncelikle böyle değer gösterip cevaplarımı değerlendirdigin için sağol canım..Allah kimsenin isteklerini geri çevirmesin inşallah..Salat-ı tefriciye olayı olur mu bilmem ama kendimi cok mutlu hissettim düşünmen bile cok güzel bunu .. a.s. ayrıca emanete hıyanet etme bakim okadar cok uzatmasa da bakım yaptı en azından dersin kaydirigubbakcemile3 hem isteyen desin biz zorlamıyoruz ki kimseyi tatlım saç bu yan etkisi yok ya isteyen dener istemeyen denemez hemde ucuz..cokacimcoook

ya cok mutlu oldum ama duygulandırmayın beni yahu ben cok duygusalımdır senağlama
evet aslında girdim ama 3 matematik sorusuyla kayettim bu sene hedef Marmara ya da Boğaziçi çok dertliyim çok gitti bi senem..Çok üzgünüm çoookAma vardır bi hayır ne diyim amacım daha önce de söylemiştim özel sektörde şef ya da müdür olarak girmek ve ilerlemek bölüm Yönetim bilişim sistemleri istiyorum ya da Bilgisayar öğretmenliği...Dualarınız cok cok cook önemli benim için..katılanlara sonsuz teşekkürler inşallah sizinde idealleriniz geçekleşir ne diyebilirim ki teşekkürler..

reca ederim canımcım. olur olur. bu topiği takip eden çok insan var. hazirana kadar daha da artar düşünsene. 4444 tane tefriciyeyi bölüşüveririz. ben ayarlarım, ayarlayamazsam da kendim okurum sana söz. ama sen de çok çalışacaksın tamam mı tatlım yerimseniben

öpüldün.

tüm sayfaları bir çırpıda okudum..çok merak ettim ben de yarın deneyeceğim bu turp maskesini bakalım benim saçlarda uzayacak mı?

rapunzel sınava girecekmişsin sana da başarılar diliyorum öss de:)

ben gene kaçırdım olayları fairylike öss ye gircekmiş dualar okuncakmış sositosositosositososito kaç yaşındasın fairylikeçııımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

söz canım söz çalışmadan duanın da faydası olmaz Allah sevmez öyle insanları biliyorum..a.s sadece sana kalırsa olmaz öyle bende rica ederim kalanları burda bölüşürüz kabul edenler olursa tabii tekrar sağol ben bazen uzun zamanlar burda olamicam ozaman size ihtiyacım cok daha fazla olacak canım..turplu suyun yaramasını yürekten istiyorum inşallah bakalım tatlım saçların istedigin gibi uzar seninde:çok üzgünüm: ..:1hug:

ben gene kaçırdım olayları fairylike öss ye gircekmiş dualar okuncakmış sositosositosositososito kaç yaşındasın fairylikeçııımmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım ben 18 im 19'a gircem bu yaz aslan bucuyum yükselende aslan canım...kaydirigubbakcemile3

tüm sayfaları bir çırpıda okudum..çok merak ettim ben de yarın deneyeceğim bu turp maskesini bakalım benim saçlarda uzayacak mı?

rapunzel sınava girecekmişsin sana da başarılar diliyorum öss de:)

sağol tatlım iyi dileklerin için..a.s. uzayacak nasipse bakalım sen bir hafta dene foyası çıkar ortaya zaten..kaydirigubbakcemile3

canım ben 18 im 19'a gircem bu yaz aslan bucuyum yükselende aslan canım...kaydirigubbakcemile3

oo bendensin bende aslanım -tatlicadiarzu- burcumun tüm özelliklerini taşırım ben senden bi yaş büyükmüşüm kız bende 20 mden gün aldım şakkıdışakkıdı:lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…