Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ayyy mutlaka bende yapmalıyııımkaydirigubbakcemile2 ben bundan önce entelede alıp denemiştim ama düzenli bir şahsiyet olamadığım için sonuç alamadım zaten yarısıda duruyor.. inş bunla kısa sürede güzel bi sonç alırııım -tatlicadiarzu- deneyim bnde sonçları paylaşırım burdan işe yarasın yeter:lepi:

bunu deneyecegim insallah melo 16 kardesim. benimde kiziminda cok ihtiyaci var.böyle bir mucize olursa sana minnettar kalacagiz.simdiden tesekkürler.allaha emanet ol.

bunu deneyecegim insallah melo 16 kardesim. benimde kiziminda cok ihtiyaci var.böyle bir mucize olursa sana minnettar kalacagiz.simdiden tesekkürler.allaha emanet ol.

deneyin canlarım inşallah sizinde işinize yarar lanız dilaracım düzenli kullanman gerekli bunu :))

duyguselicim eger daha ayrıntılı bilgi istersen turplu su hakkında birinci sayfada ikinci mesajda yazdım inşallah yavrunun saçlarına da yarar sonuclarını bekliyorum nasipse ..

Sevgiler...a.s.

canım mesajın geldi cevap atamadım sana mesaj alımın kapalı sanırım nasıl acıldıgını bende bilmiyorum malesef..
zararı olmaz merak etme uzamayıda etkilemez en azından bir haftalık deneme süreci uygula.baktın uzama yok saçlarını ne yumuşatıyor ne güzelleştiriyor ozaman anlaki sadece turplu suyu yapman gerek.ama ben böyle bişeyle karsılacagını hiç sanmıyorum canım aksine daha hızlı olur uzama gibi geliyor yalnız bi gün daha turplu suyu eklemeyi dene canım sonuclarını mutlaka bekliyorum tamam Şeniz

aynı şeyden benim başımdada var yaa. benim haftada 5. 3 gün turp 2 gün yağ. çok vaktimi alıyor tabi bu. annem bıdıbıdı kel kalacaksın yakında diyip duruyor, babam dalga geçiyor kaç metre uzadı saçın diyee:roflol:

bende turpun içine yağları katayım aradan çıksın diye düşünüyorum. sayı düşer böylece. haftada 5 gün yapınca bide çok mu fazla uğraşıyorum, kaş yapayım derken göz mü çıkarırım diye korkuyorum

bende önden en kısa katı ölçmüştüm :roflol: benim 27 oldu bide haftaya bakarız kaç olcak yerimseniben

yok canım yok merak etmeyin ya bende basladım saç bakım yagına her gün kafamda bişe daha fazla etki gösterir diye düşünüyorum aylin86 arkadasımız böyle uyguluyor ve iki haftada 2.3 cm uzadı onunki hadin kızlar böyle düşünmekten vazgecin ya da uzun saçlardan:dilcikar:kaydirigubbakcemile3 merak etmeyin uzayacakkkhihoyyyt

aslında bende tam rapunzelime soracaktım sen bunu nerden öğrenmiştin diye. paylaşımın için tskler. malzemesi en kolay bulunabilecek formül 3. sü tabiki yerimseniben

rapunzelim sen nerden duymuştun ilk bunu hakkaten ya?

canım ben tam şurdan buldum diyemem.özellikle nette cok araştırdım saç uzatmak için.arkadasların projesi gibi bişeydi orda bol bol bundan bahsediliyordu.saç diplerindeki hasarı gidermede saç yıpranmalarını önleme de ve uzatma da boyalı saçlarda saçların onarımında herşeyde faydası var meretina.s bakın mesela turp hakkında bi kaç bilgi alıntı yaptım simdi hemen araştırdım tekrar canlarım..Şeniz

Tedavi edicilik açısından, en keskin tada sahip olan kara turp önde gelir. Doğrusunu söylemek gerekirse, kara turp kökü, tedavi edicilik açısından en etkili türdür..
alıntı.
Turpun içeriğinde yüksek oranda bulunan folik asit ve demir vitamini kansızlığa iyi geliyor. Bu nedenle turpu hamile kadınların mutlaka tüketmesi öneriliyor. Turp, emziren annelere de süt yapıcı özelliği nedeniyle tavsiye ediliyor.
alıntı.

böylece turpu yemeninde cok yararlı oldugunu görmüş oldum.bundan sonra yicem de..kaydirigubbakcemile2

kızlarr beni evden atacakmıs annemle ablam bu ne koku dioyolar. ne koktugunu biliyonuz tabi siz :jeyyar: kokusu için yapcak bişe yokmu yaa. yasakladılar bi daha yapmamı kötükedihüso

ne koktuğunu biliyoruz evet. ben ilk yaptığımda da babam bu koku ne ya, kardeşin de evde yok ama dedi:roflol: tencerenin ağzını kapat, aspiratörü aç, mutfağın camını yada balkon kapısını aç, evle bağlantılı olan kapısını kapat. ya da en güzeli piknik tüpü varsa balkonda kaynatmak.

süper yaa, kaynana milleti işte :roflol:

bir de bu koku kavgası bizde de var babam kızıyor en çok da kızım bununla uğraşana kadar ye daha faydalı diyor

:roflol: aynen koku kavgası bizde de var. annem de içten gelir saç yesen daha iyi olur diyor. en güzeli evde yalnızken yapmak yaa.

Ben bu deneme yanilma yoluyla ya süper saclara sahip olacagim yada süper bir peruga :roflol: ..

Bugün evimdeki labaratuvara girdim (mutfaga :roflol: ) elimdeki malzemelere baktim basladim yeni icada kaydirigubbakcemile3 . 1 Bardak turp suyu, 1 yumurta sarisi, 1 yemek kasigi hint yagi , 1 yemek kasigi zeytin yagi, biraz camterabentini 2 yemek kasigida kuru maya . Aslinda ben iki maskeyi birlestirdim. 3 saat kafamda beklettim tabii bu süre icindede ya saclar elimde kalirsa diye düsünmedende edemedim. kaydirigubbakcemile2 ama sonuc yine harikaydi. Bunu neden yazdim diye soracak olursaniz. Zamaniniz yoksa 2 maskeyi yapmak istiyorsaniz yapin saclar elinizde kalmiyor. :asigim:

lilizcim sağol bilgilerin için peki bu diğer maskenin ne gibi yararları var öğrenebilir miyim ??:sm_confused:

sonunda kk mıza kavuştuk yaaaa...3 gündür kafayı yedim pc başında çıldırdım girmiyo diye ama sonra öğrendimki yeni evimize taşınıyormuşuz:))ve taşındık artık:)))
evettt gelelim turplu suya saçlarım bir ay olmadı 3.5 cm uzadı yani haftaya bir ay olucak çoookkk mutluuuyuuummmmmmm:))))

kızlar bu arada yaptığım yağ bakımının içine bemiksle evigen ampulde koyuyorum saçlarımın uçları yanıktı iyi geldi tavsiye ederim:))

anaaaaaaaaaaaa takvimim artık 1 months demiyo sadece 27 days diyoooo hehehehe çok mutlu oldum burdada görünce:))))

az kalmış aylincim Allah kavuştursun hayırlısıyla. valla özledim bu siteyi boşluğa düştüm resmen. açıldı nihayet çok sevindim.

ben turpu bu hafta sonu bırakıyorum arkadaşlar. 2 haftadır sadece 0.5 cm uzadı. burayada ayın 16 sında yazmıştım. pazara kadar devam edicem sonra bırakıcam. çünkü zaten uzamıyor o kadar uğraşmama gerek yok. bakıyorum haftada 1 cm uzatan var. bana yaramıyor demek ki :çok üzgünüm:

hadi yaa çok üzüldüm cnm yaaa:1no2: bana çok iyi geldi keşke sanada iyi gelseydi uzatsaydı bence 1 ay sonuna kadar kullan bakalım ozaman nolucak belki değişir uzar.:teselli:

kızlar bu arada yaptığım yağ bakımının içine bemiksle evigen ampulde koyuyorum saçlarımın uçları yanıktı iyi geldi tavsiye ederim:))

Allah kavuştursun canım:1hug:
Vitamin ampullerini bu turplu suya koysak nasıl olur acabaCADIARZU
Ben yağlarla falan uğraşamıyorum.

hadi yaa çok üzüldüm cnm yaaa:1no2: bana çok iyi geldi keşke sanada iyi gelseydi uzatsaydı bence 1 ay sonuna kadar kullan bakalım ozaman nolucak belki değişir uzar.:teselli:

ilk hafta 0.5 cm uzamasına bile sevinmiştim hatırlarsan millet 1 cm uzatırken. umut etmekten yoruldum bu saç böyle işte böyle kabul edicez. aşkıma da dedim yanık yerlerini kestirince saçım maksimum omuzlarımda olur dedim, bu kadar uğrşamana yazık zaten bide toptan dökme tabi bırak kendi halinde uzasın, düğüne kadar uzar zaten dedi. ondan bırakmaya karar verdim bakalım pazara kadar 2 yada 3 kez daha yaparım bi fark olmazsa bırakıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…