Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ben geldiiimmmmmmma.s.evet kızlar 2. haftam bitti veeee saçlarım tamm olarakkkkk 2.3cm uzadıııııııı:hooray::sm_cool:gerçekten muhteşem bişey bu turp ayrıca her akşam yiyin kızlar sofranızdan eksik etmeyin rapunzel seni seviyorummmm tatlım çok çok sağolll:1hug::1hug:

bu formülü bizimle paylaşan arkadaşa coooook teşekkür ediyorum 4 arkadaşımla beraber uyguladık akşam saçlarımız yumuşacık oldu şekil aldı inşallah uzatır ki ben öyle olacağını düşünüyorum devam edicez teşekkürler...

aa hoşgeldiiinn. senin 5 cm i bulacak kız bu gidişle. 2 günde bir yapmaya devam mı, ben düzenli yaptım 0.5cm uzadı, buna bile sevindim ama bu kadar inat saça bu mucize yaniiihihoyyyt

ayyy aylincim geldiiiiii nerelerdeydin yaa maşallah benide mi geçtin sen yahu:1shok: ne diyeyim uzayınca uzuyor işteee hihoyyythihoyyyt tekrar hoşgeldin aramıza canımm..:1hug:
kahvekolikcim sende bu işlerin uzmanısın artık:jeyyar: ben yokken burası sizlere emanet. aylincim sende biliyosun zaten söylemiştim ) artık herkes rapunzel olcak desenize kaydirigubbakcemile3

hepinize bol bol Sevgilerrrrr....a.s.

Annem bu hafta aldi turp ama saclarimin ucu kirik önce saclarimi temzileteyim kiriklarini ondan sora başlayacağim ..turp rendelencek suyu yum sarisi ile saca yedirlicek ve bağlancakk.. Buraya kadar tamamda bu formul kaçğünde bir yapilcak o kismi kacirdim ben ?????????

2 günde bir diyor üstad rapunzelŞeniz

valla hızla uzuyor bu saçlar bide şimdi saç bakım yağımı değiştirdim ayrı ayrı alıyorum aktarın tavsiyesi üzerine avokado yağı,buğday yağı,badem yağı,susam yağı aldım karıştırıp uyguluyorum saçlarım çok yumuşadı tavsiye ederim avokada yağı ve susam yağı saçların uzamasına yardımcı oluyomuş belki ondan bukadar hızlı uzadı...:)))ama turp kadar olamazlar:)))))

aylinin saçlar coştu hakkaten darısı başımaaa. yaw sorma 1 aydır çok araştırıyorum denemediğim şey kalmadı gibi bişey. ne öğrendiysem kk dan öğrendim:enbuyukkk: bide aktarları ve eczacıları sorularımla çıldırtarak tabi sırnaşık şey

ayy bende alıp deneyeyim ozaman o karışımı yapayım eğer cok daha fazla uzarsa hemen tavsiye ederiz canım cok sağol bilgilendirdigin içinnyerimseniben

2 günde bir diyor üstad rapunzelŞeniz

utandırıyosunuz arkadaşlar beni şımarıcam ens onundakaydirigubbakcemile3darısı hepimizin basına bakalım şu bi iki ay içinde neler değişecek görelim hep birlikte :içelim:

hihoyyyt yaşasın uzun ve bakımlı ve sağlıklı saçlarrrrhihoyyyt

kahvekolikcimin dedigi gibi 2 günde bir yapıyoruz biz kırıklarınla da yapabilirsin ne kadar erken okadar iyi belki yatıştırır bile sacını inşallah sende hayrını görürsün tatlım..:jeyyar:

arkadaslar ben haftada 4 gun bakım yapıyorum,2gun bırgun arayla turplu su,2gun bırgun arayla badem yag vıtamın ampullerıyle,halıyle annemın cenede durmuyo:dance:buna bı cozum bulmam gerekıyodu ve buldum bu ıktane bakım ıksırını bırgun ıcnde yapıyorm,yanı sabah tuplu su ıle bakım yapıyorm,aksamda badem yagı ıle bakım yapıyorm,yanı her ıkı bakımdan da ıkıserkere yapmıs oluyorm,bolelıkle haftada 4 gun yaptıgım bakım haftada sabah ve aksam olmak uzere 2 gune dustukaydirigubbakcemile5halıyle annemın cenede durdu:sm_cool:ıyhıoen ıyısını yapıyorum dımı kızlarhihoyyyt

arkadaslar ben haftada 4 gun bakım yapıyorum,2gun bırgun arayla turplu su,2gun bırgun arayla badem yag vıtamın ampullerıyle,halıyle annemın cenede durmuyosenağlamabuna bı cozum bulmam gerekıyodu ve buldum bu ıktane bakım ıksırını bırgun ıcnde yapıyorm,yanı sabah tuplu su ıle bakım yapıyorm,aksamda badem yagı ıle bakım yapıyorm,yanı her ıkı bakımdan da ıkıserkere yapmıs oluyorm,bolelıkle haftada 4 gun yaptıgım bakım haftada sabah ve aksam olmak uzere 2 gune dustukaydirigubbakcemile5halıyle annemın cenede durdu:sm_cool:en ıyısını yapıyorum dımı kızlarhihoyyyt

rapunzelcim turpu kaynatmak yerine rendeleyip suyunu güzelce sıkıp içine yumurta sarısını karıştırıp saç diplerimize uygulasak nasıl olur acaba . aklıma geldıde denesekmi acaba CADIARZU

rapunzelcim turpu kaynatmak yerine rendeleyip suyunu güzelce sıkıp içine yumurta sarısını karıştırıp saç diplerimize uygulasak nasıl olur acaba . aklıma geldıde denesekmi acaba CADIARZU

canım ya kaynaması gerek diye düşünüyorum bilemiyorum öyle aynı etkiyi gösterir mi ama denemek lazım yani etki göstermez desem de gösterir desemde yalan olur tatlım onun için sende bizim gibi yap istersen

canım gene de sen bilirsin ama lahana ve turp gibi lahanagiller familyasindan olanlari kaynatmadan suyunu sıktıgımızda bir toksik madde de ortaya cikiyormus, bunu da lahana ve turp diyeti ile ilgili bi yazidan ogrenmistim, gerci o icme durumunda riskli olacagini soyluyordu ama belki de sac icin de gecerlidir bilemedim ki Çok üzgünüm çoook o yuzden sana tavsiyem, hepimizin yaptigi gibi uygulaman canim kaydirigubbakcemile5 a.s. :1hug:

Arkadaşlar ben bugün kaynatmadan direkt suyunu çıkartıp öyle denedim saçlarıma ama ağır mı geldi ne baya dökülme oldu çünkü (

Kızlar selam 2-3 sene önce Sabah gazetesinin verdiği Bitkilerle Güzellik Reçeteleri diye bir sayfa vardı yazarı da Gülten Şenşafak diye bir herbalist hızlı saç uzaması için toplam 3 formül vermişti bu turplu formül de vardı ben yumurtayı okuyunca vazgectim yapmaktanklava: yazdıgı dığer formülleri de zamanım olunca yazacağım rapunzelim iyiki denemişsin canım şimdi ben de başlayacagım bu turplu tarife.Ama dediğim gibi en kısa zamanda diğer 2 formülü de yazarım.Hepsini birden yapsak ne olur acaba-tatlicadiarzu-

tatlım cok agır gelir bence saç tam birine alışırken diğer maske tam ona alışırken diğeri..bilmiyorum ne kadar dogru ama senden tarifi bi alalım devamına ondan sonra bakarız ayrıca başlamana cok sevindim tatlım seninde sonuclarını bekliyoruz tamam..cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…