- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ben geldiiimmmmmmma.s.evet kızlar 2. haftam bitti veeee saçlarım tamm olarakkkkk 2.3cm uzadıııııııı:hooray::sm_cool:gerçekten muhteşem bişey bu turp ayrıca her akşam yiyin kızlar sofranızdan eksik etmeyin rapunzel seni seviyorummmm tatlım çok çok sağolll:1hug::1hug:
Annem bu hafta aldi turp ama saclarimin ucu kirik önce saclarimi temzileteyim kiriklarini ondan sora başlayacağim ..turp rendelencek suyu yum sarisi ile saca yedirlicek ve bağlancakk.. Buraya kadar tamamda bu formul kaçğünde bir yapilcak o kismi kacirdim ben ?????????
ayyy aylincim geldiiiiii nerelerdeydin yaa maşallah benide mi geçtin sen yahu:1shok: ne diyeyim uzayınca uzuyor işteee hihoyyythihoyyyt tekrar hoşgeldin aramıza canımm..:1hug:
kahvekolikcim sende bu işlerin uzmanısın artık:jeyyar: ben yokken burası sizlere emanet. aylincim sende biliyosun zaten söylemiştim) artık herkes rapunzel olcak desenize kaydirigubbakcemile3
hepinize bol bol Sevgilerrrrr....a.s.
valla hızla uzuyor bu saçlar bide şimdi saç bakım yağımı değiştirdim ayrı ayrı alıyorum aktarın tavsiyesi üzerine avokado yağı,buğday yağı,badem yağı,susam yağı aldım karıştırıp uyguluyorum saçlarım çok yumuşadı tavsiye ederim avokada yağı ve susam yağı saçların uzamasına yardımcı oluyomuş belki ondan bukadar hızlı uzadı...:)))ama turp kadar olamazlar:)))))
2 günde bir diyor üstad rapunzelŞeniz
Annem bu hafta aldi turp ama saclarimin ucu kirik önce saclarimi temzileteyim kiriklarini ondan sora başlayacağim ..turp rendelencek suyu yum sarisi ile saca yedirlicek ve bağlancakk.. Buraya kadar tamamda bu formul kaçğünde bir yapilcak o kismi kacirdim ben ?????????
rapunzelcim turpu kaynatmak yerine rendeleyip suyunu güzelce sıkıp içine yumurta sarısını karıştırıp saç diplerimize uygulasak nasıl olur acaba . aklıma geldıde denesekmi acaba CADIARZU
Kızlar selam 2-3 sene önce Sabah gazetesinin verdiği Bitkilerle Güzellik Reçeteleri diye bir sayfa vardı yazarı da Gülten Şenşafak diye bir herbalist hızlı saç uzaması için toplam 3 formül vermişti bu turplu formül de vardı ben yumurtayı okuyunca vazgectim yapmaktanklava: yazdıgı dığer formülleri de zamanım olunca yazacağım rapunzelim iyiki denemişsin canım şimdi ben de başlayacagım bu turplu tarife.Ama dediğim gibi en kısa zamanda diğer 2 formülü de yazarım.Hepsini birden yapsak ne olur acaba-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?