E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Arkadaşlar ben bugün kaynatmadan direkt suyunu çıkartıp öyle denedim saçlarıma ama ağır mı geldi ne baya dökülme oldu çünkü(
canım tebrikler uzamasına sevindim. hiç ölçtün mü ne kadar uzamış diye peki? ölçmediysen rica etsem ölçer misin, kahküllerinden ölçmen yeterlia.s.
boyalı saça da yapılır mı? ya da yapan var mı? kızıl-bakır gibi zaten çabuk akıyor rengi..bu daha fazla açar mı ki rengi :ecrin_bebek:
Canım ya ilk başladığımda hiç aklıma gelmedi ölçmek.
Ama şimdi anneme ölçtürdüm arkadaki en kısa katı ölçtük 29 cm. Buraya yazayımki unutmayayımkaydirigubbakcemile2
1 Hafta sonra tekrar ölçerim canım ve buraya yazarım.hihoyyyt
Sağlıklı uzun saçlara inşallah...:teytey:
kızlarr beni evden atacakmıs annemle ablam bu ne koku dioyolar. ne koktugunu biliyonuz tabi siz :jeyyar: kokusu için yapcak bişe yokmu yaa. yasakladılar bi daha yapmamı kötükedihüso
canım boyalı saçlar için ideal zaten sorun cıkacagını sanmıyorum bi kısmında dene önce istersen sonra hepsinde yaparsın eger emin olmak istiyorsan canım..
peki bu formülü ne kadarda bir yapacağız
hafta da mı? ay da mı?
sevgiler
bu arada ben heranın ablasıyım..gece okudum gittim aldım bugün turp..yapmadan bi sorayım dedim..onun haberi bile yok garibimin lülülülülülü
teşekkür ederim fairycan :) deneyeyim ben bi
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sayılır.. geçen hafta neredeyse belime kadar olan kahve-kızıl saçlarımı sarı yaptırmaya kalkınca bi güzel yaktım.. dün de gittim kuaföre kadayif gibi uzayan saçlarımı bi güzel mavisiyaha boyattım bi de omuzlarıma kadar kestirdimhemen yrn turp alıp baslıcam denemelere.. eğer tutarsa yasadık demektir bi tutsun bu tuplu su işi tüm dualarım siznle olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?