Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

bütün pazar günümü turp rendelemekle geçirdim nerdeyse:)
bütün hafta pazarı marketi alt üst ettim bulamadım siyah turp, umudumu yitirmişken manavda gördüm. ama o kadar büyüktü ki:) 4 tane aldım hepsini rendeledim, tek kullanımlık poşetlere doldurdum, dondurucuya attım:)şuanda 12 poşet var haftada 3 kez yapsam 1 aylık turplu suyum hazır:)
işten sonra manavdan geri kalan turpları toplamam lazım kimse kapmadan:)

:)))
cok saol ya.ama yumurta pısmıcektır e koptum ben cunku ılk yapısımda turplu su bıras sıcakmı yumurta resmen rafadan oldu

iyice ilittiktan sonra koy =).. sonucta kaynar kaynar kafana tokemeyecegine gore..

Valla Hollandada her sezon turp bulmak mumkun, ama siyah turp haric. Cin marketlerinde denicem sansimi, belki onlarda vardir cunku her seferinde tanimadigim sebzelerle karsilasiyorum =))

bütün pazar günümü turp rendelemekle geçirdim nerdeyse:)
bütün hafta pazarı marketi alt üst ettim bulamadım siyah turp, umudumu yitirmişken manavda gördüm. ama o kadar büyüktü ki:) 4 tane aldım hepsini rendeledim, tek kullanımlık poşetlere doldurdum, dondurucuya attım:)şuanda 12 poşet var haftada 3 kez yapsam 1 aylık turplu suyum hazır:)
işten sonra manavdan geri kalan turpları toplamam lazım kimse kapmadan:)

eee böyle oluyomuki taze deniyodu hani CADIARZU

yorumları okuduktan sonra bende yapmaya karar verdim şimdi kıslar şimdii turplu suyu kaynattım iğrennnnnnnnnçç kokuyoo biras balkona çıkarttım soğusun diye içine yumurta sarısı koyucam başka bişi daha koyayımmı mesela zeytinyağı felan işallah işe yarar yaaayerimseniben

kizlar aramizda yeni kullanan ve saclarinda degisiklik gören varsa zahmet olmazsa bi resim cekip koysaa ozaman hepimiz süper moral ile devam ederiiz bu mucizeye :KK70:

yorumları okuduktan sonra bende yapmaya karar verdim şimdi kıslar şimdii turplu suyu kaynattım iğrennnnnnnnnçç kokuyoo biras balkona çıkarttım soğusun diye içine yumurta sarısı koyucam başka bişi daha koyayımmı mesela zeytinyağı felan işallah işe yarar yaaayerimseniben
bn zeytinyağı azcık koymuştum ama saçlarımı anında döktü banyodan sonra
içine 3-4 diş sarımsk ezip koyuyorum biraz daha etkişli olsun diye
ama 2 hafta kadar oldu1.5-2 cm uzadı fark etti gibi.

bn zeytinyağı azcık koymuştum ama saçlarımı anında döktü banyodan sonra
içine 3-4 diş sarımsk ezip koyuyorum biraz daha etkişli olsun diye
ama 2 hafta kadar oldu1.5-2 cm uzadı fark etti gibi.

hemenm farkediıo kız :)) bnmde okadar oldu suan turbum yok kullanamıyorm ama yıne uzuyo habıre :KK70:

sizin adınıza çok sevindim kızlar, ben bıraktım turbu murbu, çok yoğunum uğraşmıcam bi süre. vitamin alıorum, içten takviye yapcam bi süre. turp bende çok bi etki yapmadı, ayda 1 cm, normali zaten öyle. bıraktım yani şimdilik, ama bakım için devam ederim gene 2 haftada 1 fln. turbu bırakalı 10 gün fln oldu, yarım santim kadar uzadı saçım, yani yapsam da yapmasam da aynı uzuyo, ya da turp etkisini bıraktıktan sonra da gösterio:uhm: bilemicem. ama annem ve arkadaşlarım saçımın boyunu 3 aydır görmemişlerdi, çok uzamış dediler, sevindim yani:dance:

turbu kabugunlamı rendelıyoruz benımde saclarım rofleli ne denedıysem saclarımı yumusatamadım cokta kırılıyor bunu mutlaka denıcem paylasımın ıcın tesekkur ederım yalnız su turbu kabuklu mu kabuksuz mu rendeleyecegız ona takıldım yardımcı olursanız sevınırım

şşimdiii siyah ya da kırmızı turp buluyoruz yıkıyoruz ve kabuklarıyla rendeliyoruz o püsküllü yerleride kesiyoruz bu arada:) sonra süzüyoruz ılımasını bekliyoruz ılıklaşınca bir yumurta sarısı atıyoruz bu kadarcık. Arkadaşlar ben 2 defa denedim henüz bi etki görmedim ama yavaş yavaş göstereceğine inanıyorum 2 gün arayla denemeye devam paylaşımınız için çokkk teşekkür ederim ayrıca diğer önerileriniz içinde sağ olun ahenkle dans eden saçlar başınızda olsun dileğimle :)hihoyyyt

Kafamdaki kasinti neden kesildi, sadece kafama surdugum zaman ve ertesi gun biraz kasiniyo o kadar. Eskiden ne guzel kasiyodum basimi yaa :p..

X