- 6 Haziran 2008
- 1.392
- 3
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.061
kızlar turplar bizlere ömür mevsimi geçti sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)))
cok saol ya.ama yumurta pısmıcektır e koptum ben cunku ılk yapısımda turplu su bıras sıcakmı yumurta resmen rafadan oldu
kızlar turplar bizlere ömür mevsimi geçti sanırım
kızlar siz faydasını gördünüz mü bu turplu suyun?
mesela ne kdr süre kullandınız ne kdr uzadı?
bütün pazar günümü turp rendelemekle geçirdim nerdeyse:)
bütün hafta pazarı marketi alt üst ettim bulamadım siyah turp, umudumu yitirmişken manavda gördüm. ama o kadar büyüktü ki:) 4 tane aldım hepsini rendeledim, tek kullanımlık poşetlere doldurdum, dondurucuya attım:)şuanda 12 poşet var haftada 3 kez yapsam 1 aylık turplu suyum hazır:)
işten sonra manavdan geri kalan turpları toplamam lazım kimse kapmadan:)
eee böyle oluyomuki taze deniyodu hani CADIARZU
bn zeytinyağı azcık koymuştum ama saçlarımı anında döktü banyodan sonrayorumları okuduktan sonra bende yapmaya karar verdim şimdi kıslar şimdii turplu suyu kaynattım iğrennnnnnnnnçç kokuyoo biras balkona çıkarttım soğusun diye içine yumurta sarısı koyucam başka bişi daha koyayımmı mesela zeytinyağı felan işallah işe yarar yaaayerimseniben
bn zeytinyağı azcık koymuştum ama saçlarımı anında döktü banyodan sonra
içine 3-4 diş sarımsk ezip koyuyorum biraz daha etkişli olsun diye
ama 2 hafta kadar oldu1.5-2 cm uzadı fark etti gibi.
evet gerçekten bi iki hafta sonra az da olsa fark ediyor.hemenm farkediıo kız :)) bnmde okadar oldu suan turbum yok kullanamıyorm ama yıne uzuyo habıre
kızlar bu maske ne kadar süreyle yapılıyor.hergün mü haftada birmi? bilgi verirseniz ii olur