Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kızlar turbumu kaynattım soğumasını bekliyorum içine nane ile kekikte koyduım çok güzel parlatıyolar ama tüm gün kekik kokuyorum o ayrı neyse şimdi saçıma sürücem ve öyle yatıcam sabah yıkarım artık hiç bekleyemem yani bunu mirmirmirmir bişey olmaz sanırsam

öptüm kızlar pırasa gibi saçlar inşallah :dance: a.s.

bende kafamda beklemedeyiim =))).. cok hosuma gidiyo sanki saclarim suan daha hizli uzuyomus gibi hissediyorum =)

ya ben bunu bi adamakıllı uygulayamadım bu sene gripten hastalıktan kendimi kurtaramadım.tam geçiyor yapıyorum yine hastalanıyorum off:)bide saçımda bekleyince ıslak olunca yine hasta yapıyo herhalde bende bidaha yapamadım bazen saç bakım yağı uyguluyorum bi düzenli yapabilsemde bende nekadar uzadığını görsem ama hevesim kursağımda kaldı yani hee

kizlar bu gün tam bir hafta olduu ben bu mucizeyi uygulayali.
bu gün kiz kardesim dediki kiiiiiz senin saclarin uzamiiis morelim su an süüüüüüüüüüper bide bu gün kuaförden sac uzatan bir yag aldim onuda turplu suya katicam bakalim dahada kuvetli oluuur belkii hihihihi cokkk sevincliyiim kizlarrrr...darisi hepinizin basina

ya kokusu gelmiyormu peki yikadiktan sonra??
birde yumurtayi sactan cikarmak zor diye duymustum gercekten zorlaniyormusunuz yikarken?

yoo ne koku ne bi zorluk çok kolay çıkıyor
hatta kendi direk akıyor gidiyor zaten
hiç bi zorluğu yok cnm :)
koku falanda sadece saçına sürünce oluyor doğal olarak ama sonrasında koku falan
kalmıyor:)

yoo ne koku ne bi zorluk çok kolay çıkıyor
hatta kendi direk akıyor gidiyor zaten
hiç bi zorluğu yok cnm :)
koku falanda sadece saçına sürünce oluyor doğal olarak ama sonrasında koku falan
kalmıyor:)

cok saol cnm cevap icin
bu arada ben unutmustum bu soruyu sana daha once sormusum simdi aklima geldi

Şu an evde turplu su kaynıyor,bütün camlar açıkk herkes kaçacak yer arıyor.Amanın ne koku öyle,kızlar yumurtayı koymasam olmazmı?
acele cevaaaapppppp

bu sayfayı 0kudum ama turp mewsimi qeçmiş =D aramadıqım market manaw pazar kaLmadı buqün buLabiLdm şu an saçımda turpLu su war bakaLm faydası oLacak mı..sacLarm 2 renk şu an açtırmak istemiy0rum yıpranır diye 0nun için b an önce uzaması qerek =)

Bende turplu suya bi başlayım diyorum haftada 1 defa anca yapabiliyorum..Öyle 2 günde 3 günde 1 nerdeeeeee!:jeyyar: 1 hafta önce saçımın kırıklarını aldırdm 1 cm, fazlası zarar sırnaşık şey Şimdi en azından uçlarındaki çatallaşma gitti..Birde bakım yapıyım dedim turplu su yapıorum, şu anda kaynıyor..:teytey: Devamlı yapıcam dedim şimdide turpun mevsimi geçti iyi mi Evde bikaç tane kalmıştı onlarda bitti..Eeee şimdi devamlı turplu su yapanlar , mevsimi geçti ne yapmayı düşünüosunuz benneyaptımki Şimdi manava gitcem ben eğer bulabilirsem şöyle kilolarca zulalamayı düşünüorum...:roflol: Birde bişi daha, bunu devamlı uygulayanlar başladıktan beri ne kadar sürede ne kadar uzadı saçlarınızz??mirmirmirmir Çok konuştum ben yine..a.s.

ouff kızlar evet ya bugün pazarda da yokmuş turp senağlama haziran-temmuz gibi çıkcakmış yaa ouf ya okul kapanana kadar arkadaşıma fark atmam gerekiyodu ya kafaya takmıştım

ya napcam ben havuçta artık zor bulunur hale gelmiş o neydi öyle yok pazarda hiç bişey napcaz bilmiyorum senağlama senağlama senağlama

canım benm 1 ayda 3 buçuk cm uzadı öyle işte ama bünyeden bünyeye farklı oluyo tabiki yerimseniben

Oy oyyyy 1 ayda 3 cm!!:1shok:Bundan sora hiç aksatmadan yapıcam bunuuu!!sırnaşık şey Yaşasın Turplu Su !:lepi: :enbuyukkk:

Bu arada Maix arkadaşım senin ne kadar sürede kaç cm uzadı da bu hale geldi yaw!delikafadulden Birde exradan bişi yaptın mı?şakkıdı

maix arkadasimizin saci zaten uzunmus gibi geldi banaCADIARZU

onceki ve sonraki hali diye iki foto koyulursa bizde ne kadar uzadigini anlariz arkadaslar.. bu sekilde hic bisey anlasiliyo yani.

yine kafamda turplu suyumm kaydirigubbakcemile3 (bu arada bu gulumsemeleri kim adlandirmissa kendisinin hayal gucune hayranim kaydirigubbak cemile ne yaw)

bu arada bugun bi degisiklik yapiyorum, sacimi once hacisakir zeytinyagli sabunla yikayip, sonrada marlies moller sampuanimla son yikamayi yapmayi dusunuyorum. Sampuan haddinden fazla pahali, ama sacimi simdiye kadar gormedigim kadar guzel yapti.. bu durumda biraz daha tasarruflu davranmak zorundayim. Bu arada sacimin bu kadar guzellesmesini sampuanami yoksa turplu suyami borcluyum bilemiyorum, ama ikisindende kolay kolay vazgecmeyecegim kesin..:lepi:

yha biri bu turplu suyu haftada kac kez kullanmak gerektiğini bana soyleyebilir mi cok memnun olurum cevabınızı bekliom şimdiden tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…