- Konu Sahibi EstetikEditor
-
rapunzelim bişey daha sorcam sana ben bugün BİOBLAS diye bir şampuan aldım, 4 ay sürekli kullanıldığında kullanıcıların %70inde dökülmeyi azalttığı,%50sinde saç miktarını arttırdığı yazıyor. olabilirmiki acaba ya? bide kokusuna bayıldımm.
kıslarrrrrrr hihoyyyt
kafamda yine turplu su var bide grip olmama rağmen yapıorum dünkü yaptığım turp suyunun şişesini dolaptan çıkardım biraz tencerede ısıttım yani ılık gibi oldu çünkü çok soğuktu içine bi yumurta sarısı birazda macit efendinin saç bakım yağından yaptım bakalım nolcak ama kesin uzattı bu turp bence böylede işe yarıo çünkü geçende de aynı şekilde hazırlayıp dolapta beklettim etkisini gösterdi yinede :dance:
olcak olcak uzucak rapunzel gibi olcas :teytey:
tekrar saol rapunzelim Şeniz
merhaba bugün üçüncü turplu suyu yapıyorum henüz bir şey anlayamadım çünkü saçlarım kıvırcık ama dökülme hala devam ediyoronu engelleyemedim Allahtan bir ton saçım var da hiç üzülmüyorum
Turplu suyun saç dökülmesini de azalttığı bir gerçek. Mevsim değişikliğinde olmamıza rağmen saç dökülmem çok azaldı
Dün 5. uygulamamdı gerçekten uzatıyor saçı. Benim saçım normalde uzardı ama bu turplu su uzama sürecini hızlandırdı ve sağlıklı bir şekilde uzuyor.:hooray:
En güzeli arkadaşlarımın beni her görüşlerinde saçların çok uzamış çok güzel görünüyor demeleri...:dance:
Fairylike sana ne kadar teşekkür etsek azdır canım, gözümüzün önündekini bize farkettirdiğin için...:1hug:
çok ama çok sevindim tatlımm inşallah devamıda gelir bunların yaa ..:1hug: bende yaratana şükrediyorum böyle mucizevi bir sebzeyi bize sundugu için..sonuclarını hep bekliyorum cok mutlu oluyorum gördükçe tekrar sağol gece gece sevindim yine...
merhaba bugün üçüncü turplu suyu yapıyorum henüz bir şey anlayamadım çünkü saçlarım kıvırcık ama dökülme hala devam ediyoronu engelleyemedim Allahtan bir ton saçım var da hiç üzülmüyorum
Turplu suyun saç dökülmesini de azalttığı bir gerçek. Mevsim değişikliğinde olmamıza rağmen saç dökülmem çok azaldı
Dün 5. uygulamamdı gerçekten uzatıyor saçı. Benim saçım normalde uzardı ama bu turplu su uzama sürecini hızlandırdı ve sağlıklı bir şekilde uzuyor.:hooray:
En güzeli arkadaşlarımın beni her görüşlerinde saçların çok uzamış çok güzel görünüyor demeleri...:dance:
Fairylike sana ne kadar teşekkür etsek azdır canım, gözümüzün önündekini bize farkettirdiğin için...:1hug:
Arkadaslar turplu su ile baslangicimin 4.gunu.
Fakat ben turpu rendeleyip suda kaynattiktan sonra turp kirintilarini suzuyorum sonra suyu ile yikiyorm dogrumu
Benim sorunum saçlarımı uzatmakla ilgili değil. Zaten çok uzun saç kullanamıyorum. Benim saçlarım çok az ve ince telli çok kötü gözüküyorlar. Acaba bu formülün faydası olurmu. Siz saçlarınızda bu yönde bir değişim gözlediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?