Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

yazılanların hepsini okudum hiç böyle bişey duymamıştım. hemen yarın alıyorum turpu benim saçlar ince telli çok dökülüyo ve geç uzuyo umarım işe yarar kafama sürmediğim şey kalmadı zira.

kızlar benim bugün ikinci denemem .bakalım bu yıkayısımdada sertlik olacakmı .benım sacımda sarılıyken biraz igne batması gibi kaşınmalar oluyor sizlerdede varmı? çok merak ediyorum uzama olacakmıCADIARZU

olamaaaz ben haftada 2 kez yapmıştım daha geç uzayacak saçlarım kaydirigubbakcemile

neyse sağol canım öğrendiğim iyi oldu a.s.

meraba kızlar saclarımı yıkadım mis gibi. benım ıkıncı yapısım . bu defa turplu suyun içine biraz zeytinyağı ve menekşe yagıda karıştırdım:jeyyar:saçımı yıkadıktan sonra yumuşacık oldu ve yumurtada kokmuyor mis gibi menekşe yagı kokuyor kaydirigubbakcemile3
saçımdada kuruluk olmadıhihoyyyt

olamaaaz ben haftada 2 kez yapmıştım daha geç uzayacak saçlarım kaydirigubbakcemile

neyse sağol canım öğrendiğim iyi oldu a.s.

brokencorpse canım olsun ziyanı yok sonucta uzayacakya oda yeter dimi:jeyyar: yeterki uzasında bi senede belime gelsinde yeter bana .. kaydirigubbakcemile2

kelebeginteyzesi faydalı bilgilerin için sağol böylece ne yumurta kokmasından korkmaya gerek kaldı ne de sertleştirmesinden...cok cok sağol canımm.a.s
.

deneme no 3:

rapuzelimm ben sana ne diyim bilmiyorum. inanamıyorum şu anda saçımı belki 6-7 defa tekrar tekrar ölçtüm. pazar günü 26.5 idi, şimdi 27 cm. :1shok: hala şoklardayım. yılan yağının , çamterebentinin, badem ve hint yağının yapamadığını turp yaptı. o kadar para baydım yazık oldu. turpun kilosu 1ytl kaydirigubbakcemile3

hala kafam karışık şoklardayım, aman yanlış ölçmüşümdür diyorum kafamçokkarıştı

canım ya cok cok mutlu oldummm gerçekten sen devam et hele bak daha neler neler alcakkkhihoyyythihoyyythihoyyyt cok sağol bu güzel sonucunla beni sevindirdigin için ya..:1hug: **tmyy**cim seninde sonuclarını bekliyorum eminim okursun bu mesajı simdiden sağolun herşey için...a.s.a.s.

valla bemide uzadı kolay uzayan bi saçım yok uzadı hala şaşkınım ne mübarek şeymiş bu ya başlığı mübarek turp suyu diye değiştirelim diyorum.1 cm uzadı 1 haftada vede şunu farkettim iki haftadır yapıyorum saçlarım çok dökülüyo bu ara mevsimden midir nedir yeni saçlar çıkmaya başladı onlarda tam 1 cm:)

canlarım ya cok cok sevindim bu sonucları almanıza gerçekten oluyormuş sizinde mutluluktan sok olmanıza cok sevindim:sm_cool: herkese nasip olur inşallah yakında marketlerde turp kalmayacak simdiden stok mu etsem ne yapsam bilemiyorum kiikaydirigubbakcemile3

ay bende dün denedim ilk defa.. uzaması hakkında bişey diyemiorum şu an ama ..

saçlarım canlandı ve hacimlendi.. ayrıcada pırıl pırıl..inşallah uzadıı günleride görücem :)

fairylike hala şoklardayım yalnız ben. şimdi yine ölçtüm.:1shok: bu kadar inat bi saç nasıl 6 günde 0,5 cm uzar yaa. seni çooookk seviyorummmm

ay bende dün denedim ilk defa.. uzaması hakkında bişey diyemiorum şu an ama ..

saçlarım canlandı ve hacimlendi.. ayrıcada pırıl pırıl..inşallah uzadıı günleride görücem :)

inşallah canım inşallah hep birlikte görücez o günleri..:)))a.s ayrıca memnun olmana da cok ama cok sevindim sonuclarını tekrar bekliyorum merakla canım Şeniz

fairylike hala şoklardayım yalnız ben. şimdi yine ölçtüm.:1shok: bu kadar inat bi saç nasıl 6 günde 0,5 cm uzar yaa. seni çooookk seviyorummmm

yalnız değilsin arkadaşım bende aynı şeyle karşı karşıyayım benimde 6, günüz ve bugün ölçtüm 0,5 anca vardı 1 cm diil yani bende üzüldüm ama uzuyoya oda ii kaydirigubbakcemile5 ve bugün bnm turplu suyumu yapmam gerekio ve ben dışarı çıkaıpta turp alamadım bugün yapamıcam senağlamasenağlama

ayyyy canımmmm cok mutlu ettin beni su anda cokkkŞeniz oda ayda senin için 3 cm demek benimki 4 uzayacak galiba arada 1 cm fark var benimkide hiç uzamayan bi saçtı ozaman napıyoruz seviniyoruz hahayttkaydirigubbakcemile3 hihoyyythihoyyythihoyyyt

Sevgiler....a.s.

bazı kızların haftada 1 cm uzuomuş bende üzüldün sandım sevinmişin allah daha çok uzatsın ben az uzadı die üzülüodum sırnaşık şeysırnaşık şey

ayy üzülme canım ya benim saçım ayda yarım cm bile uzamazdı isterse 2 cm uzatsın yine de hep kullanıcam cünkü ben bir senelik bi süreç içinde uzamasını istiyorum sabırla bırakmadan ugrasıcam Allah hepimize ve canı çıkan turplara kolaylık versin...kaydirigubbakcemile3

bazı kızların haftada 1 cm uzuomuş bende üzüldün sandım sevinmişin allah daha çok uzatsın ben az uzadı die üzülüodum sırnaşık şeysırnaşık şey

ha yok yok, bak benim kullanmadığım şey kalmadı 1,5 cm uzadı ayda. 6 günde 0.5 cm sevindirdi beni:1rolleyes: daha da devam edicem bakalım ne kadar uzar. haftada 1cm uzatanlara göre tabi kötü ama benim saçım böyle işte bu bile sevindirir beni.

rapunzelim bişey daha sorcam sana ben bugün BİOBLAS diye bir şampuan aldım, 4 ay sürekli kullanıldığında kullanıcıların %70inde dökülmeyi azalttığı,%50sinde saç miktarını arttırdığı yazıyor. olabilirmiki acaba ya? bide kokusuna bayıldımm.

canım belki bir ay gibi bir zamandan sonra saçlarımız alışır buna ve coşar kaydirigubbakcemile3 aman ayda 3-4 cm uzasında ben daha hiç bir şey istemem ne entele ne hint yagı ne de baska bişe..sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…