Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kelebeginteyzesi faydalı bilgilerin için sağol böylece ne yumurta kokmasından korkmaya gerek kaldı ne de sertleştirmesinden...cok cok sağol canımm.a.s[/FONT][/I][/B].[/QUOTE]

rapunzelcim sende sagol canım turplu suyu soyledıgın ıcın . benım saclarım rofleden dolayı 10 gun once yandı ve aralardan tutam tutam koptu ve sacım cok yanık ve kuru . az önce arkadasım geldı ve sacımın cok guzel gorundugunu soyledı mıs gıbıde kokuyor dedı sacıma ne yaptıgımı merak ettı. tabı ben kucuk sırrımı daha henüz soylemedım.birde uzama yaparsa degmegin keyfıme yaşasın yanık saclarımdan kurtulucamhihoyyyt

rapunzelcim sende sagol canım turplu suyu soyledıgın ıcın . benım saclarım rofleden dolayı 10 gun once yandı ve aralardan tutam tutam koptu ve sacım cok yanık ve kuru . az önce arkadasım geldı ve sacımın cok guzel gorundugunu soyledı mıs gıbıde kokuyor dedı sacıma ne yaptıgımı merak ettı. tabı ben kucuk sırrımı daha henüz soylemedım.birde uzama yaparsa degmegin keyfıme yaşasın yanık saclarımdan kurtulucamhihoyyyt[/QUOTE]

rica ederim canım bak işine yaramışya gerisi inan hiç önemli değil:utangac: kullanmaya devam ettigin süre içinde yorumlarını bekliyo olucam canım hadi bakalım senin içinde hayırlısı..:1hug:

rapunzelim bişey daha sorcam sana ben bugün BİOBLAS diye bir şampuan aldım, 4 ay sürekli kullanıldığında kullanıcıların %70inde dökülmeyi azalttığı,%50sinde saç miktarını arttırdığı yazıyor. olabilirmiki acaba ya? bide kokusuna bayıldımm.

canım ben hiç denemedim ama eger cok pahalı bir şey değilse denemeye değer hatta işe yararsa bana da söyle mutlaka olurmu canım:jeyyar: ama üzerinde yazıyorsa büyük ihtimalle öyledir cünkü cok duydum o şampuanın adını inşallah işine yarar tatlımmm da bizde baslarız sayende..Şeniz

kıslarrrrrrr hihoyyyt
kafamda yine turplu su var bide grip olmama rağmen yapıorum dünkü yaptığım turp suyunun şişesini dolaptan çıkardım biraz tencerede ısıttım yani ılık gibi oldu çünkü çok soğuktu içine bi yumurta sarısı birazda macit efendinin saç bakım yağından yaptım bakalım nolcak ama kesin uzattı bu turp bence böylede işe yarıo çünkü geçende de aynı şekilde hazırlayıp dolapta beklettim etkisini gösterdi yinede :dance:
olcak olcak uzucak rapunzel gibi olcas :teytey:
tekrar saol rapunzelim Şeniz

kıslarrrrrrr hihoyyyt
kafamda yine turplu su var bide grip olmama rağmen yapıorum dünkü yaptığım turp suyunun şişesini dolaptan çıkardım biraz tencerede ısıttım yani ılık gibi oldu çünkü çok soğuktu içine bi yumurta sarısı birazda macit efendinin saç bakım yağından yaptım bakalım nolcak ama kesin uzattı bu turp bence böylede işe yarıo çünkü geçende de aynı şekilde hazırlayıp dolapta beklettim etkisini gösterdi yinede :dance:
olcak olcak uzucak rapunzel gibi olcas :teytey:
tekrar saol rapunzelim Şeniz

anammm heryer rapunzel kaynayacak yahu:dance: bende üşendigim zamanlarda yaparım böyle ozaman ama suan tam gaz ilerliyorum tatlımsengözlerimebaksanab

bu arada rica ederim canım ne demekşakkıdıkaydirigubbakcemile3

merhaba bugün üçüncü turplu suyu yapıyorum henüz bir şey anlayamadım çünkü saçlarım kıvırcık ama dökülme hala devam ediyoronu engelleyemedim Allahtan bir ton saçım var da hiç üzülmüyorum

merhaba bugün üçüncü turplu suyu yapıyorum henüz bir şey anlayamadım çünkü saçlarım kıvırcık ama dökülme hala devam ediyoronu engelleyemedim Allahtan bir ton saçım var da hiç üzülmüyorum

saçlarıın bir kısmını düzleştir ordan anlarsın yavaş yavaş canım ..

Turplu suyun saç dökülmesini de azalttığı bir gerçek. Mevsim değişikliğinde olmamıza rağmen saç dökülmem çok azaldı:nazar:
Dün 5. uygulamamdı gerçekten uzatıyor saçı. Benim saçım normalde uzardı ama bu turplu su uzama sürecini hızlandırdı ve sağlıklı bir şekilde uzuyor.:hooray:
En güzeli arkadaşlarımın beni her görüşlerinde saçların çok uzamış çok güzel görünüyor demeleri...:dance:
Fairylike sana ne kadar teşekkür etsek azdır canım, gözümüzün önündekini bize farkettirdiğin için...:1hug:

Turplu suyun saç dökülmesini de azalttığı bir gerçek. Mevsim değişikliğinde olmamıza rağmen saç dökülmem çok azaldı:nazar:
Dün 5. uygulamamdı gerçekten uzatıyor saçı. Benim saçım normalde uzardı ama bu turplu su uzama sürecini hızlandırdı ve sağlıklı bir şekilde uzuyor.:hooray:
En güzeli arkadaşlarımın beni her görüşlerinde saçların çok uzamış çok güzel görünüyor demeleri...:dance:
Fairylike sana ne kadar teşekkür etsek azdır canım, gözümüzün önündekini bize farkettirdiğin için...:1hug:

çok ama çok sevindim tatlımm inşallah devamıda gelir bunların yaa ..:1hug: bende yaratana şükrediyorum böyle mucizevi bir sebzeyi bize sundugu için..sonuclarını hep bekliyorum cok mutlu oluyorum gördükçe tekrar sağol gece gece sevindim yine...:utangac:

çok ama çok sevindim tatlımm inşallah devamıda gelir bunların yaa ..:1hug: bende yaratana şükrediyorum böyle mucizevi bir sebzeyi bize sundugu için..sonuclarını hep bekliyorum cok mutlu oluyorum gördükçe tekrar sağol gece gece sevindim yine...:utangac:

Ben de her aynaya baktığımda mutlu oluyorum.kaydirigubbakcemile4 Lavabodaki aynaya yandan bakınca saçlarımın boyunu görebiliyordum ama artık göremiyorum uzuyolar yahuŞeniz:nazar:

bende ilk denememi yaptım az önce yıkadım saçlarımı. vatana millete hayırlı uğurlu olsun. inşallah düzenli devam edebilirim.
saçlarım zaten uzun ama düğünümde yaptıracak olduğum saç için dahada uzaması gerekiyomuş bu yöntem süper oldu, hadi kızlar kolay gele.....
fairylike teşekkürler :)))))))))

Arkadaslar turplu su ile baslangicimin 4.gunu.

Fakat ben turpu rendeleyip suda kaynattiktan sonra turp kirintilarini suzuyorum sonra suyu ile yikiyorm dogrumu

canım tebrikler uzamasına sevindim. hiç ölçtün mü ne kadar uzamış diye peki? ölçmediysen rica etsem ölçer misin, kahküllerinden ölçmen yeterlia.s.

Arkadaslar turplu su ile baslangicimin 4.gunu.

Fakat ben turpu rendeleyip suda kaynattiktan sonra turp kirintilarini suzuyorum sonra suyu ile yikiyorm dogrumu

evet canım dogru yapıyorsun yumurta sarısınıda unutma olur mu ..cokacimcoook

ve yorum yapan herkese cok cok teşekkür ederim aslında ben size teşekkür ederim güvenip denediğiniz için.güzel sonuc almanız sizin kadar beni de sevindiriyor inşallah bi seneye kalmaz hepimizin saçlar iner aşşağıya kaydirigubbakcemile3 ozaman herkes resimlerini koycak saclarının ama ona göreeee...:dance:

hepinize Sevgiler a.s.:nazar:

Benim sorunum saçlarımı uzatmakla ilgili değil. Zaten çok uzun saç kullanamıyorum. Benim saçlarım çok az ve ince telli çok kötü gözüküyorlar. Acaba bu formülün faydası olurmu. Siz saçlarınızda bu yönde bir değişim gözlediniz mi?

yaa ne güzel herkes denemiş uyguluyo..benim gözümde çok büyüdü bu olay yaa..2 günde bir yapıcaksın yok rendeliceksin yok süzceksin 2 saat bekliceksin..gerçekten bunların hepsine değiliyo mu??benimde saçlarım düzleştiriciden dolayı yıpranmaya başladı acil bi takviyeye ihtiyacım war..

Benim sorunum saçlarımı uzatmakla ilgili değil. Zaten çok uzun saç kullanamıyorum. Benim saçlarım çok az ve ince telli çok kötü gözüküyorlar. Acaba bu formülün faydası olurmu. Siz saçlarınızda bu yönde bir değişim gözlediniz mi?

turpu bilmiyorum ama yağ bakımı yapsan işe yarar belki, o saçın beslenmesi lazım çünkü. hint yağı ve badem yağını tavsiye ederim. yılan yağı da diyorlar ama ben faydasını görmedim, döktü üstelik. bi dene istersen bakalım.

Back