- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.460
- 40
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.941
kızlar annem bugün siyah turp almış hemde kilosu 50 kuruş (eski parayla 500 bin) çok ucuz geldi anne daha çok alsaydında buzluğa atsaydık dedim :roflol: bide kırmızı turp varmış onun kilosu 4 buçuk milyonmuş acaba nedne o kadar pahalı ki yoksa kırmızı turp daha çokmu işe yarıyo delikafadulden delikafadulden
neyse ben şimdi turplu su yapcam yumurtasız sabaha kadar öyle durcam uykum var çünkü yıkamayı bekleyemem hadi çüsss kızlar sonuçları yazarım dün 3. haftamıda bitirdim son haftam 1 ay dolcak memnun olursam hep kullancam yerimseniben yerimseniben :dance: sırnaşık şey
Teşekkürler arkadaşım paylaşımın içinn..bi şey daha sorsam bana kızarmısın..napayım ama merak ediyorumm en azından bu işin uzmanları annenler olduğu için sormak istedim..burda bi forumda göz çevresi için yumurta akı ve türk kahvesini karıştırıp göz çevresine maske şeklinde sürüp yapanlar ve memnun kalanlar varmışş.ama ben göz çevresine bişey yapılmaz diye biliyorum..canım bunun ve bu gibi maskelerin,bakımların bi zararı varmıdır göz çevresi için..bu maskenin bi zararı olmazsa yapmayı düşünüyom daa..Şeniz kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar bişey yapalımmı?? fisfisfis mesela bugün ayın 12si.bugün yapsakta yapmasakta mayısın 12sinde sonuçları söyleyelimmi tabi söyleyenler varda hani bakalım kaç kişi neler dicek ne kadar uzucak yapmaya üşenenlere yada kafasında soru işareti olanlarada şevk gelir belki ne dersiniz.eğer kabul edenler olursa diğer ayın 12sini unutmayın bakalım nolucak toplu halde söyleyincede hevesimizi daha bir arttırırız olmasmııı sırnaşık şey
Valla bana uyar ben fotograf cektim zaten.. saclarim dalgali diye, kahkullerimi iyice fonledim ve en azindan ordan fark anlasilsin diye.
Kizlar su siyah turbu ben Hollandada nasil bulucam, hic sanmiyorum burda oldugunada, simdiye kadar hic gormedim cunku.
---
Bu arda kizlar sizdede oluyomu bilmiyorum ama bu kasintilar sacimi acayip yaglandiriyo.. Sanirim turp suyunun asil amaci, kafada kasintilar yapip derinin yag salgilamasina yardimci olmak. Ayretten yapilan masajinda kan dolasimina yardimci olmasiyla saclar oldugundan daha cabuk uzuyo.