Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

3 haftada ne kadar uzadi peki? Bence 2 hafta duzenli kullanimda en azindan 1cm uzamis olmasi gerekiyo.. o kadar uzamamissa ise yaramiyo demektir.

ben süpriz olsun kendime diye ölçmüyorum cnm ama uzadığının farkındayım

bu arada kızlar deneyimli olanlar cevap yazsın lütfen ben kırmızı turbu saçıma sürüp sabaha kadar bekletmiştim bişi olmamıştı yani zararı.. peki bu siyah turp içinde geçerlimi ki sabaha kadar dursam bi yan etkisi olumu :uhm: :uhm: acill cevap yazarsanız sevinirim

bide içine kekik koyıyımmı gene parlatıyo ama uzamasına engel oluyomuki :çok üzgünüm:

selam canım..kekiği bilmem hiç denemedim onu ama dün bende siyah turpla sabaha kadar hatta yıkayamadımda akşama kadar durdum bişiycik olmuo..meraketme..kolay gelsin sana

cnm istediğini sorablrsn niye kızıyım sen böyle söyleynce kızıyorum asıl=) göz çevresine hiç bişi sürmemelisin cnm hele kahve filan katiyen anneme söyledimde çığlk attı düşün yani ama yaşın kaç bilmiyorum sadece 20 yaşın üstndeydsn göz çevresi kremi kullanmalymşssn cnm=))

canım ben de son yapışımda siyah turp, kekik ve karanfil yaptım yumurtasız, sabaha kadar beklettim, bişi olmadı. ama dikkat et ıslak saçla yatıp hasta etme kendini, Allah korusun sinüzit denen illet hep böyle başlar.

arkadaşlar bişey yapalımmı?? fisfisfis mesela bugün ayın 12si.bugün yapsakta yapmasakta mayısın 12sinde sonuçları söyleyelimmi tabi söyleyenler varda hani bakalım kaç kişi neler dicek ne kadar uzucak yapmaya üşenenlere yada kafasında soru işareti olanlarada şevk gelir belki ne dersiniz.eğer kabul edenler olursa diğer ayın 12sini unutmayın bakalım nolucak toplu halde söyleyincede hevesimizi daha bir arttırırız olmasmııı sırnaşık şey

canım bilio musun, bahsettiğin yöntem ilaçlar piyasaya sürülmeden önce testlerde kullanılıo. bi deney grubu oluo onlar ilaç kullanıolar. bi de kontrol grubu, onlara ya hiç bişey verilmio, ya da placebo denen sahte ilaçlar verilio. sonra 2 grubu da kıyaslayarak ilacın etkinliğini ölçüolar. uzun lafın kısası ben kontrol grubunda oliim miii, çok üşeniorum da 2 günde 1 yapmayaaaasırnaşık şey, bi de saçlarım çok kuruo gün aşırı yıkayınca-tatlicadiarzu-

Valla bana uyar ben fotograf cektim zaten.. saclarim dalgali diye, kahkullerimi iyice fonledim ve en azindan ordan fark anlasilsin diye.
Kizlar su siyah turbu ben Hollandada nasil bulucam, hic sanmiyorum burda oldugunada, simdiye kadar hic gormedim cunku.

---

Bu arda kizlar sizdede oluyomu bilmiyorum ama bu kasintilar sacimi acayip yaglandiriyo.. Sanirim turp suyunun asil amaci, kafada kasintilar yapip derinin yag salgilamasina yardimci olmak. Ayretten yapilan masajinda kan dolasimina yardimci olmasiyla saclar oldugundan daha cabuk uzuyo.

Son düzenleme:
bendede kaşıntı çok oluyor acep neden diyordum bende.budapest arkadaşım farketmez ister haftada bir ister haftada iki kere yap bende öyle ikigünde bir yapamam zaten ama yapabildiğimiz kadarıyla hani herkes bi sonuç verir anlamişko

elimde son bi yapımlık daha var, ondan sonra devam eder miyim, sanmıorum. tez yazıorum çünkü, çok yoğun olcam yani mayıs sonuna kadar. zaten turp bulmak da zorlaşcak artık. bi de beslenme bozukluğumun farkına vardım bu aralar, 2 gündür vitamin takviyesi yapıorum, özellikle Biotin( B12 vit.ile ilgili topiğe yazdım bişiler) bi ay bööle denicem bakalım, hem daha zahmetsiz hem de cildime de iyi gelecek inş. o sebeple diyorum ben kontrol grubunda olayım die. siz yapın turplu suyu, ben de yapmadan vitaminle ne kadar uzadığını ölçiim, kıyaslayalım:))

Kizlar bu hafta 3. kere yapiyorum bu sefer yumurtayla yaptim =)). Yarin okul yokta =)..

Bu arada yumurtanin sarisini sacima beyazinida yuzume surdum. Cilt bakimida yapalim degilmi yani, hem israfta olmaz =)

Kizlar, kardesimde sacimda uzamayi farketmis, ama sacimi iki hafta oldu keseli.. yani bu iki haftalik surecten bahsediyorum. Turplu suyu ise 5 gundur kullaniyorum.. Hadi bakalim bi hafta sonra tam bi gelisme olup olmadigini gormus olucam, umarim uzar:Saruboceq:

kızlar en iyisi turp alıp alıp dondurucuya stoklayalım başka yolu yok! :1no2:

dün akşamda 12 de kafama sürdüm turbumu yumurtasız, sabah 11 de yıkandım bişi olmadı Allah'a şükür de kaşınıom :1rolleyes: bide streçlediğim yerde kulağımla yanağım arasında sivilce çıkmış sanırsam streçten :bbo: neyse kızlar 4. haftama firiyorum kaç kere yaptığımı unuttum şahsen 9 olmuştur heralde siyah turba başladım zaten daha etkili olacağını umuyorum yerimseniben

herkese sabır ve upuzunnnn saçlar diliyorum....a.s.

Kizlar yumurta hic koku yapmadi ya, sanirim fazla sulu yaptigimdan oturu, zaten pastel sari rengini aldi ve hic koku olmadi =) Yikayinca kokar sandim oda olmadi.

Bu arada avokadoyuda denemek istiyorum, ayni uygulamayi yuzume ve sacima yapicam. Herkese bol sans :lepi:

kasıntı bence sacı derıden cıkarken derıye yansıttıgı acı..cunku bende de vardı bıraz kasıntı bugun kasırken farkettım kı sac dıplerımden kısa kısa saclar vaaarr :))))

bende bugün o saç dibimdeki ufak saçları çektim kopardım çok pişmanımm senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…