- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.921
tabiki söylerim cnm benim kendime uyguladım bi kaç şey var sizlerle büyük bi zevkle paylaşırım.. mesela cildim için ben bazı karışımlar hazrlıorm annemlerden öğrendim bunları ve biz sürekli yaparız bunları..
1.si yüzü pürüzszleştrmek için mi formül; süt, bal ve bi miktar bepanten kremini birlikte karıştırıyosunuz canım daha sonra onları buz kalıplarına koyup haftada 2 ve ya 3 kez yatmadan önce yüzünüze uyguluyosunuz canım dairesel haraketlerle göz çevresine gelmicek şekilde bi deneyin inanın faydasını görceksiniz..
2.si siyah noktalar , sivilceler ve yüzdeki kızarıklıklrdan kurtlmak içinde her akşam yüzünüzü sodayla yıkayın bununda çok ama çok faydası varhihoyyyt
ya iyi,hoş,güzelde ben bu turplu suyu rimel fırçası gibi bişiyle kirpiklerime sürsem bişi olurmu die sormuştum kimse bişi demiobişi demicekmisniz kızlar yafu????
yok cnm yok sodanın cilde hç bi zararı yok tonik görevini görüyo cildi temizliyo kızarklığını filan alıyo.. Ben uzun zamandır uyguluyorum=)) avakadoya gelince onuda bi parça atsan karışıma yeterli cnm gerisini ye ayrıca yüzüne süüüürrrrhihoyyyt
canım avakadoyu rendelıcez mı naopcaz?? Turpla kaynatcaz mı ben bısı anlamadımm((
tabiki söylerim cnm benim kendime uyguladım bi kaç şey var sizlerle büyük bi zevkle paylaşırım.. mesela cildim için ben bazı karışımlar hazrlıorm annemlerden öğrendim bunları ve biz sürekli yaparız bunları..
1.si yüzü pürüzszleştrmek için mi formül; süt, bal ve bi miktar bepanten kremini birlikte karıştırıyosunuz canım daha sonra onları buz kalıplarına koyup haftada 2 ve ya 3 kez yatmadan önce yüzünüze uyguluyosunuz canım dairesel haraketlerle göz çevresine gelmicek şekilde bi deneyin inanın faydasını görceksiniz..
2.si siyah noktalar , sivilceler ve yüzdeki kızarıklıklrdan kurtlmak içinde her akşam yüzünüzü sodayla yıkayın bununda çok ama çok faydası varhihoyyyt
ya kızlar ben bugün yumurta sürmeyi unuttum kırmızı turplu suyu direk saçlarıma uygulamışım.yinede etki edermi
dun sadece havuc ve kekıkle yaptıgm karışm saçımda bi uzama göstermedi.ama acayp parlattı :)
kaydirigubbakcemile3 ilahı sen 2saatte sac uzadıgı nerde görulmus :)
yap bakalım 3-5hafta.ben bı etkı görmedım ama umarım sen görurrsun:teytey: