- Konu Sahibi EstetikEditor
-
aman aman kem gözlere şiş ..kaydirigubbakcemile3 bakalım kuruyunca nasıl olcak tatlım sende koy ama tamam =)))kaydirigubbakcemile2
bende denicem kızlar bu suyu
slmm kızlarrra.s. deneme 2 yapılıyor şuan yine kafam nasreddin hoca misali sarılı bakim zamanın dolmasını bekliyorum yarım saat sonra yıkıycam bakalım ilk denemede saçımda oluşan sertlik şimdi yine olucakmı??:uhm:
aa canım sonuclarını yaz mutlaka olur mu bu arada başarılar dileyen herkese cok teşekkür ederim derslerim süper gidiyo Allah'ıma bin şükür canlarım:1hug: dualarınızı eksik etmeyin olur mu ..yoksa küserim aa:dilcikar: şaka bi yana inşallah seninde şu sorunun geçerde bilgencim herkes saglıklı uzun gür saçlara kavuşurr
turplu su kesinlikle sacı uzatır ayrıca lahana suyuda aynı etkiyi gösterir içinde kükürt bulunur.kükürt sac için cok önemli bir maddedir.uzamasına ve sacların yıpraklığını düzeltir ve sağlıklı bir şekilde uzatmaya yardımcı olur bu konuda teredütte kalmayın.kesinlikle işe yarar 1 hafta içinde değişim gözlenir.ayrıca bu besinleri tükettiğiniz taktirdede sacınızda dişinizde ve de cildinizdeki değişimi görebilirsiniz.lahana suyunu ve turp suyunu sacınıza sürdüğünüz gibi içmenizde cok faydalı.yalnız turp ve lahanayı ciğ olarak yerseniz tuz kullanmayın.mutlukalın.
işte kızlar turplu sudan sonraaa kurudu saçlarım ve ne kadar uzadıgını göstermek için foto cektim size...:jeyyar:
----------
İlk geçen pazar denedim, artan suyu kapalı şişeye boşaltıp, buzdolabına koydum. 2. deneyişimdi bugün. 3 saat kadar beklettim saçımda sonra yıkadım. ilkinde dökülme olmadı ama bugün döküldü azcık.arkadaşlar birde bu saçları çok dolaştırıyor çok zor açıyorum. uçlarıma krem sürüyorum öyle idare ediyoruz valla. saçlarım uzun ama kısa saçlarım çoğunlukta bide çok yıprandılar o yüzden uyguluyorum. 3 saat bekletmek yeter mi peki? bunu ne kadar zamanda bir uygulamak doğru olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?