Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Merhaba arkadaşlar dün nihayet siyah turp buldum bugünkü uygulamamı onunla yaptım.hihoyyyt
Bu beşinci uygulama oldu. Saçımdaki uzamayı rahatlıkla görüyorum. Çünkü hem 15 gün
önce boyamıştım hemde çok fazla beyaz sorunum var şimdi diplerinde çıkan beyazlar
bile beni sevindiriyor nasılsa yıllardır boyuyorum yine boyarım önemli olan uzaması değilmi?
saçlarımı kestirmeden önceki resmini ekliyorum şuanki hali kısa ve küt kulak hizasında
yandığı için malesef bu kadar kısa kestirdim bir uzasın yine ekleyeceğim.a.s
Kendine iyi bak rapunzelim dilerim hedeflerine ulaşırsın canım.

ben dün turplu suyumukafama yaptığım için ve bugünde grip olduğum için saçıma uygulamadım ama turplu suyu hazırladım kızlar sengözlerimebaksanab
yarın yapacağım ben böle yapıorum kaynatıp bi kaç gün yapıorum hatta bugün düdüklüde kaynattım turpuda rendelemedim robottan geçirdim aynı şey oluo bence ya kaydirigubbakcemile3
uzatacaksa uzatıo yani :1closedeyes:
bi kaç gün duruo aynı su ile yapıom hatta bugün yaptığım su tam 2buçuk litrelik kola şişesini doldurdu :CüvCüv:

aman aman kem gözlere şiş ..kaydirigubbakcemile3 bakalım kuruyunca nasıl olcak tatlım sende koy ama tamam =)))kaydirigubbakcemile2

a.stabikideeee bi uzasınlar da
Veeeee 1.uygulama sonuçlarım:
Hiç kokmadı turp
Saçlarım hiç denicek kadar az döküldü
Şu an yumuşacıkk ve pasparlaklar hihoyyyt:dance::sm_cool:
Rapunzelimmmm Fairylie ablacımm çok teşekkürler inşallahhh bende bi rapunzel olucam senin yolundayımmm:hooray::hooray:

geldim canlarımm baglantımda sorun vardı dakaydirigubbakcemile3 hepinizin yorumlarını okudum ayrı ayrı teşekkür ederim sonuclarını paylaştıgınız için yeni katılanlara da hayırlısı olsun inşallah çalıkuşucum ekleyememişsin resmi host it dedikten sonra forum1 yazan yeri kopyala buraya yapıştır cevapla de okadar tatlım..ayrıca hülyalıcım turplu suyu sende bekleterek dene etkisi aynı olursa bizde ugraşmayız bari ...sengözlerimebaksanab

slmm kızlarrra.s. deneme 2 yapılıyor şuan yine kafam nasreddin hoca misali sarılı bakim zamanın dolmasını bekliyorum yarım saat sonra yıkıycam bakalım ilk denemede saçımda oluşan sertlik şimdi yine olucakmı??:uhm:

aa canım sonuclarını yaz mutlaka olur mu bu arada başarılar dileyen herkese cok teşekkür ederim derslerim süper gidiyo Allah'ıma bin şükür canlarım:1hug: dualarınızı eksik etmeyin olur mu ..yoksa küserim aa:dilcikar: şaka bi yana inşallah seninde şu sorunun geçerde bilgencim herkes saglıklı uzun gür saçlara kavuşurr

turplu su kesinlikle sacı uzatır ayrıca lahana suyuda aynı etkiyi gösterir içinde kükürt bulunur.kükürt sac için cok önemli bir maddedir.uzamasına ve sacların yıpraklığını düzeltir ve sağlıklı bir şekilde uzatmaya yardımcı olur bu konuda teredütte kalmayın.kesinlikle işe yarar 1 hafta içinde değişim gözlenir.ayrıca bu besinleri tükettiğiniz taktirdede sacınızda dişinizde ve de cildinizdeki değişimi görebilirsiniz.lahana suyunu ve turp suyunu sacınıza sürdüğünüz gibi içmenizde cok faydalı.yalnız turp ve lahanayı ciğ olarak yerseniz tuz kullanmayın.mutlukalın.

tamam tatlım yazarım tabi hadi ben şimdi bıcı bıcıya 1 saat sonra görüşürüzz:smiley-cool:

maşallah canım döktürmüşsün sağol faydalı bilgilerinden dolayı peki sen yapıyor musun canım ..?

işte kızlar turplu sudan sonraaa kurudu saçlarım ve ne kadar uzadıgını göstermek için foto cektim size...:jeyyar:

---------------

Son düzenleyen: Moderatör:
süpersin canımm bende şimdi saçlarımı kuruttum veee yumuşacık oldularrr ama ilkinden fazla kremledim ve kremi beklettim sonuçta şimdi süper inş bide böle çabuk uzarda mutluluktan uçarım tamda kuaför saçlarımı katletmişken yetiştin he:1hug:daha saçlarımı kestireli 1 hafta bile olmadı ama bana aylar gibi geldi inş uzamasıda çabuk olurra.s.

Son düzenleme:
işte kızlar turplu sudan sonraaa kurudu saçlarım ve ne kadar uzadıgını göstermek için foto cektim size...:jeyyar:

----------

canım ben önlerimi kuruturken tarakla kuruttum size daha gösterebilmek için ozaman daha narin duruyor da..:jeyyar: işte böyle sizlerde de bu etkiyi yapması için dua edip inşallah olur diyip duruyorum zaten yoksa işe yaramasa hep dediğim gibi bu sorumlulugu alamazdım en azından yarayan arkadaslar var ve neden sende bizden olmayasın ki hele doğal sıfır risk dayanman sonucu görmen için sabretmen gereken max süre 1-2 hafta sonrası kolay..yerimseniben sonuclarını bekliyorum canım...kaydirigubbakcemile3

Herkesee Sevgilerr...a.s.

İlk geçen pazar denedim, artan suyu kapalı şişeye boşaltıp, buzdolabına koydum. 2. deneyişimdi bugün. 3 saat kadar beklettim saçımda sonra yıkadım. ilkinde dökülme olmadı ama bugün döküldü azcık.arkadaşlar birde bu saçları çok dolaştırıyor çok zor açıyorum. uçlarıma krem sürüyorum öyle idare ediyoruz valla. saçlarım uzun ama kısa saçlarım çoğunlukta bide çok yıprandılar o yüzden uyguluyorum. 3 saat bekletmek yeter mi peki? bunu ne kadar zamanda bir uygulamak doğru olur?

ayy canım cok sağol paylaşımın için ablacım diyeyim bundan sonra ben yaş itibariyle..inşallah sırtında da görmek nasip olur saçlarını maşallah canlı ve gür hadi bakalım hayırlısı ...Şeniz

canım yeterli 3 saat cok uygun 2 günde bir yaptım ben saçlarımda resmimdeki gibi etkisi oldu inşallah sizde daha da iyileri olur canım ..a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…