- 18 Nisan 2008
- 1.228
- 2
- 116
- Konu Sahibi EstetikEditor
yazılanların hepsini okudum hiç böyle bişey duymamıştım. hemen yarın alıyorum turpu benim saçlar ince telli çok dökülüyo ve geç uzuyo umarım işe yarar kafama sürmediğim şey kalmadı zira.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım hayır aksine siyahın daha etkili oldugunu söylemiştim bende bulamıyorum malesef onun için kırmızı uyguluyorum bir de iki günde bir canım hafta da iki değil yanlış anlamışsın sanırım..yerimseniben
olamaaaz ben haftada 2 kez yapmıştım daha geç uzayacak saçlarım kaydirigubbakcemile
neyse sağol canım öğrendiğim iyi oldu a.s.
deneme no 3:
rapuzelimm ben sana ne diyim bilmiyorum. inanamıyorum şu anda saçımı belki 6-7 defa tekrar tekrar ölçtüm. pazar günü 26.5 idi, şimdi 27 cm. :1shok: hala şoklardayım. yılan yağının , çamterebentinin, badem ve hint yağının yapamadığını turp yaptı. o kadar para baydım yazık oldu. turpun kilosu 1ytl kaydirigubbakcemile3
hala kafam karışık şoklardayım, aman yanlış ölçmüşümdür diyorum kafamçokkarıştı
deneme no 3:
rapuzelimm ben sana ne diyim bilmiyorum. inanamıyorum şu anda saçımı belki 6-7 defa tekrar tekrar ölçtüm. pazar günü 26.5 idi, şimdi 27 cm. :1shok: hala şoklardayım. yılan yağının , çamterebentinin, badem ve hint yağının yapamadığını turp yaptı. o kadar para baydım yazık oldu. turpun kilosu 1ytl kaydirigubbakcemile3
hala kafam karışık şoklardayım, aman yanlış ölçmüşümdür diyorum kafamçokkarıştı
valla bemide uzadı kolay uzayan bi saçım yok uzadı hala şaşkınım ne mübarek şeymiş bu ya başlığı mübarek turp suyu diye değiştirelim diyorum.1 cm uzadı 1 haftada vede şunu farkettim iki haftadır yapıyorum saçlarım çok dökülüyo bu ara mevsimden midir nedir yeni saçlar çıkmaya başladı onlarda tam 1 cm:)
ay bende dün denedim ilk defa.. uzaması hakkında bişey diyemiorum şu an ama ..
saçlarım canlandı ve hacimlendi.. ayrıcada pırıl pırıl..inşallah uzadıı günleride görücem :)
fairylike hala şoklardayım yalnız ben. şimdi yine ölçtüm.:1shok: bu kadar inat bi saç nasıl 6 günde 0,5 cm uzar yaa. seni çooookk seviyorummmm
fairylike hala şoklardayım yalnız ben. şimdi yine ölçtüm.:1shok: bu kadar inat bi saç nasıl 6 günde 0,5 cm uzar yaa. seni çooookk seviyorummmm
yalnız değilsin arkadaşım bende aynı şeyle karşı karşıyayım benimde 6, günüz ve bugün ölçtüm 0,5 anca vardı 1 cm diil yani bende üzüldüm ama uzuyoya oda ii kaydirigubbakcemile5 ve bugün bnm turplu suyumu yapmam gerekio ve ben dışarı çıkaıpta turp alamadım bugün yapamıcam senağlamasenağlama
bazı kızların haftada 1 cm uzuomuş bende üzüldün sandım sevinmişin allah daha çok uzatsın ben az uzadı die üzülüodum sırnaşık şeysırnaşık şey
ha yok yok, bak benim kullanmadığım şey kalmadı 1,5 cm uzadı ayda. 6 günde 0.5 cm sevindirdi beni:1rolleyes: daha da devam edicem bakalım ne kadar uzar. haftada 1cm uzatanlara göre tabi kötü ama benim saçım böyle işte bu bile sevindirir beni.