- 17 Temmuz 2008
- 157
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.741
bende nie işe yaramıo anlamıorm
tabiki yumurtalı değil sırnaşık şey yumurtasız halini diyorum,sadece turp suyunu yani.
saklasak, yapacağımızda da yumurtayı ekleyiversek. var mı öyle yapan?
doktorlar bile diyor ne yerseniz yiyin özellikle sebzeleri vs.fazla pişirmeyin ve kaynatmayın diye.ben o yüzden fazla kaynatmıyorum içindeki vitaminler kaybolmasın diye.ama herkesin kendi kararı
canım benimde saçlarım röfleli ve seni anlayabiliyorum:çok üzgünüm:
ben iki günde bir yapıyorum tarifi bir tane turbu kabuguyla rendeliyorum onu 4 bardak suda kaynatıyorum yarım saat fln snra süzüyorum suyun ılınmasını bekliyorum ve içine yumurta sarısı kırıyorum.saclarımı lavobaya eğiyorum ve herkerını ıslatıyorum banyodan cıkmıs gbi.fazla suyunu sıkıyorum kafama poset gecırıyorum tülbent bağlıyorum snra bekletiyorum 2 saat bazen daha fazla sanra yıkıyorum bu kdr :jeyyar:
ilk yıkadığımda saclarımı kremleyemeye gerek duymadım bile o kdr yumusaktı saçlarım:teytey: bu tarifi herzman uygulamayı düşünüyorum hem ucuz hem pratik hemde bulunmuycak malzeme yok içinde
canım turpları kaynatmadan direkt katı meyve sıkacağından geçirsek olmzmı
1.saçında boya varsa dipten gelen anlaşılıyor
2. saçın dalgalıysa anlamak zor olur ama fönlendiğinde tam boyu belli olur, ordan kontrol edebilirsin.
3. saçının fotosunu çek ya da çektir arkadan, sayfa 355 te örneği var. 2 hafta, 1 ay gibi aralıklarla çekersen net gözükür ama saç şeklinin ve başının duruşunun 2 fotoda da aynı olmasına dikkat et.
4. seni aylarca görmeyen biriyle görüş:):) başkaları çok kolay anlıyo!