Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

tabiki yumurtalı değil sırnaşık şey yumurtasız halini diyorum,sadece turp suyunu yani.
saklasak, yapacağımızda da yumurtayı ekleyiversek. var mı öyle yapan?

bu turplu su saklama olayını bende çok sordum ve saklayanlar varmış bi kavanoza koyup dolapta saklıyosun istediğin miktarda alıp biraz ılıttıktan sonra yumurtayı ekle güzelce saçına sür.ama çok yapıp saklama en fazla 2-3 yapımlık sakla yerimseniben

bence en iyisi günü gününe yapmak taze taze ohh misss cokacimcoook

daha etkili olmazmı sizcede delikafadulden =))

doktorlar bile diyor ne yerseniz yiyin özellikle sebzeleri vs.fazla pişirmeyin ve kaynatmayın diye.ben o yüzden fazla kaynatmıyorum içindeki vitaminler kaybolmasın diye.ama herkesin kendi kararı

haklısın cnm o konuda, ben de yemek yaparken ya da bu bakımın havuçla yapılanını uygularken çok kaynatmıyorum besin değerlerini korumak için. ama turpta durum farklı bildiğim kadarıyla. bizim ihtihacımız olan şey turbun ihtiva ettiği kükürt. ve yiyeceklerdeki kükürt piştikçe açığa çıkar. yani turbu kaynattıkça kükürt posadan çıkar, suyuna geçer. aslında hem kaynama süresini kısaltıp hem de kükürtü elde etmenin yolu ilk başta rendelediimiz turba soğuk su yerine hemen kettle ya da çaydanlıkta kaynattığımız sıcak suyu eklesek, hem turp daha kısa sürede pişer, hem de az kaynattığımız için besin değerlerini koruruz.:lepi:

bende ketılda su ısıtıp kaynatıyorum kızlar hatta ilk yaptığımda ca bardağa ketıldan su koydum bardak elimde kırıldı haşlandım walla :çok üzgünüm:

bu akşam gene turplu su yapcam en son cuma günü yapmıştımda kızlar kaç bardak su koyuyoruz ben 4 bardak koyuyorum sonra onu küçük pet şişeye koyuyorum fazla gelio hatta yumurtada dibinde kalıo fazla gelince bende onu döküyorum

bide kaynatırken kapağını kapatıomusunuz yarımda olsafisfisfis

canım ben kapatmıyorum kapağını açık bırakıyorum.

tabi taze taze yapsak iyi olur ama, benim gibi tembeller için saklamak iyi olurrr kaydirigubbakcemile3:icecream:

püfff, ya biri beni motive etsin, çok üşeniyorum turp kaynatmayaaaa :çok üzgünüm:
yok mu şöle 2-3 günde bir düzenli kullanıp da saçları ayda 5 cm uzayan biri, bi foto gönderin bişi yapın ayol, hiç içimden gelmio turp yapmak. öff kızıyorum kendime :mymeka:

bnde bugün 4. kez yaptım canım ama tık yok napcam bilmiyorum belkide bizde sonradan işe yarar :teselli: biliosun herkesin bünyesi, saç yapısı aynı deil

en azından böyle avutalım kendimizi :çok üzgünüm: inşş etkisi olcak...

canım turpları kaynatmadan direkt katı meyve sıkacağından geçirsek olmzmı

kzılar öyle 2-3 yapmada etkisini görmeniz çok zor hatta imkansız sabırla yapmanız gerekiyo ve öyle bi gün geliyoki siz hiç farkına varmadan saçınız uzamış oluyo kaydirigubbakcemile2 ben 2 ay boyunca 1 gün durup 1 gün yapıyodum şimdi haftada 1 yapıyorum mutlaka deneyin pişman olmazsınız

ya faydasından eminim de yurtta kalıyorum imkanlarım kısıtlı. hatta şöle söliim, benim turp pişirebilmem için mutfakta kimseciklerin olmaması, ve olay mahallinden kaçana kadar kimsenin görmemesi gerek:roflol:dün akşam azmedip yaptım 2 seferlik kadar, içine de avuçla karanfil attım alır kokusunu die, bana mısın demedi, kat tamamen turp koktu:tomato: Allahtan kimse görmedi!
uzatmasa da önemli değil bnm için, müthiş parlatıyo, hatta o kadar parlatıo ki herkes saçını mı boyattın die soruo. uzattığının da farkındayım zaten, ama bana motivaston lazım, çok sabırlı bi insan değilimdir, bi de imkan kısıtlı olunca... zahmet olmazsa foto koyar mısınız, azcık gaza gelelim bizde hihoyyyt

Ya ben saçlarımın uzayıp uzamadığını anlayamıyorum.Yapmadım ama aylar sonra bile anlayamıyorum.Nasıl anlaşılıyor uzadığı ??

1.saçında boya varsa dipten gelen anlaşılıyor
2. saçın dalgalıysa anlamak zor olur ama fönlendiğinde tam boyu belli olur, ordan kontrol edebilirsin.
3. saçının fotosunu çek ya da çektir arkadan, sayfa 355 te örneği var. 2 hafta, 1 ay gibi aralıklarla çekersen net gözükür ama saç şeklinin ve başının duruşunun 2 fotoda da aynı olmasına dikkat et.
4. seni aylarca görmeyen biriyle görüş:):) başkaları çok kolay anlıyo!

Evet saçlarımda boya yok ve çok dalgalı.İşte aylardır görüşmediğim fikri iyiymiş de nerden bulcam onu :)))
Foto işi iyi fikirkaydirigubbakcemile2

Bu sefer tam foto koydum altta tarihlerde var . normalde saçlarım ayda 1 cm uzardı ama bu ay iyi uzamış sanki :$

inanamıyorum ya nasıl oluyoda bu kadar çabuk uzayabiliyo saçlar bir ay boyunca yaptığın sonuş mu bu yoksa daha önceki aylarda yapıyor muydun bende başlıcam hergün yapsam sakıncası olur mu acaba benimkide bir ayda bu kadar çabuk uzar mı dersin saçlarının kaliteside ayrıca çok güzel

Yıpranma değilde fotoğraftan yani ışık olayıyla ilgili bence..her ikisindede gayet sağlıklı çünkü saç ve de çok iyi uzamış kısa bir zamanda..:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…