K
karamsar_tarz
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.761
of kızlar bende turbumu kaynattım soğumasını bekliyorum bu 5. yapışım bu cuma 2 hafta olacak ben bi gelişme göremiom :çok üzgünüm:
nerden anlıyosun diye sorabilirsiniz benim kaküllerim var ve hala aynı boydalar hiç bi uzama belirtisi yok yani anlıyacaınız bide bşey sormak istiyorum şimdi turplu suyu saçıma sürünce sabaha kadar kafamda kalsa sabah yıkasam nolurki öğrenciyiz sonuçta gece yarısına kadar dayanabilceğimi sanmıyorum sabaha kadar dursa bi zararı olurmu olmazsa yumurtada sürmem yani :1rolleyes:
of kızlar bende turbumu kaynattım soğumasını bekliyorum bu 5. yapışım bu cuma 2 hafta olacak ben bi gelişme göremiom :çok üzgünüm:
nerden anlıyosun diye sorabilirsiniz benim kaküllerim var ve hala aynı boydalar hiç bi uzama belirtisi yok yani anlıyacaınız bide bşey sormak istiyorum şimdi turplu suyu saçıma sürünce sabaha kadar kafamda kalsa sabah yıkasam nolurki öğrenciyiz sonuçta gece yarısına kadar dayanabilceğimi sanmıyorum sabaha kadar dursa bi zararı olurmu olmazsa yumurtada sürmem yani :1rolleyes:
karamsar tarz ben 3 ayı gectı turplu suyu yapıyrm ve saclarımı ınanılmaz uzattı emın ol cok fazla faydası olyo ve cook da canlı yaptı parlattı herkes sryo ne yaptın dye... ama bırzcık sabrlı ol lutfen sonra cook mutlu olucaksn 2 ay dayannn azıcıkkkk ::)))))))) ayrıca ben sacıma surup genelde sabaha kadar bekletyrum kurtup ınan böyle daha faydasını grduumm hıc bşiy olmyoo merak etme...
ayrıca ben içine turp dısında sadece kekik atıyorm yarım avuc kadar oda parlamasında cook etkılı bırde tabııkı ısırgan otlu sampuan muuutlaka ama mutlaka kullanın eczanelerde ve aktarlarda varr.....kolay gelsın hepınıze
ben genelde kırmızı turp kullndm sıyah turp 3 yada 4 kez kullndmm...önce turbu 15 dakıka kyntyrum son bes dakıkada da kekiği atyrumm ve kapatyrum..bes dakıkada dınlendrıyrum..genelde yumurtalı yaptımm.ınan ben basta bu formulu okuduumda hıcc ınanmdım ama caresız denemeye baslmştım ve bır ay sonra annemm ınanamdıı saclrmn halinee.ınanılmz topladı saclrımı..ama neolur sabırlı olun cnm cunku emek vermeden olmuoyoo...peesss etmeeee sakınnnnn :)))kaydirigubbakcemile5
benım saclarım ıkı gunde bır yağlanırr hafıftenn yanı 2 gunde bır yıkarımm...
kızlar size bi haberim var benle ilgili
bu turplu suyu kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu bugün. En sonda 2 hafta önce açık bırakmıştım saçlarımı. Birde bugün açtım ilk kez ve arkadaşım dediki ne ara oraya geldi saçların uzamış gördü ben inanmıyorum ama öyle dedi :teytey:
bi 2 hafta sonra bi kez daha açık bırakıcam bakalım :roflol: kızlar inanın gaza geldim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt