Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

of kızlar bende turbumu kaynattım soğumasını bekliyorum bu 5. yapışım bu cuma 2 hafta olacak ben bi gelişme göremiom :çok üzgünüm:
nerden anlıyosun diye sorabilirsiniz benim kaküllerim var ve hala aynı boydalar hiç bi uzama belirtisi yok yani anlıyacaınız bide bşey sormak istiyorum şimdi turplu suyu saçıma sürünce sabaha kadar kafamda kalsa sabah yıkasam nolurki öğrenciyiz sonuçta gece yarısına kadar dayanabilceğimi sanmıyorum sabaha kadar dursa bi zararı olurmu olmazsa yumurtada sürmem yani :1rolleyes:

herseyn fazlası zarar canm blmıyorm zarar verırmı aman bekle 1saat nolcak

ben dün yumurtasız yaptım,8 saatten fazla beklettim, bişi olmadı.

saat 11 gibi saçıma sürdüm cnmcım hemde yumurtalı saat 1 e kadar dayanabilrmiyim bilmem sabahmı yıkasamki
bide uyanamazsam ondan korkuyorum yani yarın 2 tane sınav var :roflol:
kendimi çok kötü kokuyo hissediyorum ya püfff -tatlicadiarzu-
keşke bnmki de -mrv- kadar 1 ayda uzayıverse senağlama

karamsar tarz ben 3 ayı gectı turplu suyu yapıyrm ve saclarımı ınanılmaz uzattı emın ol cok fazla faydası olyo ve cook da canlı yaptı parlattı herkes sryo ne yaptın dye... ama bırzcık sabrlı ol lutfen sonra cook mutlu olucaksn 2 ay dayannn azıcıkkkk ::)))))))) ayrıca ben sacıma surup genelde sabaha kadar bekletyrum kurtup ınan böyle daha faydasını grduumm hıc bşiy olmyoo merak etme...

arkadaşım imkanın varda fotoğraf koyabilir misin, öncesi sonrası şeklinde. moral ve motivasyon olur bize dehihoyyyt
+
ne sıklıkta yapıyorsun?, yumurtalı-yumurtasız?,içine başka bişi de koyuyo musun?

teşekkür ederiz şimdiden...

başlarda hıcc ınanmayarak yaptığım ıcın foto cekmeyı hıc akıl edemedım ama söyle söylesem belkı anlatabılırım altı parmak uzadı sacım 3 ayda ama benım 2. ayda fark ettı baya ılk bır ay fark etmek cok zor oldu bnde ama su an zaten benm söylememe gerek kalmadan her gören sryo nasıl uzadı ve nasıl bööle parlak dye..ben yumurtalı yaptım ve 2 hafta öncesıne kadar da 2 gunde bır yaptım hıc aksatmadan ..sımdı de haftada 2 kez yapırumm.. zamana bırakın 2 ay yapın farkı kendınız zaten goruceksınız üşenmeden yapın arkadaslar pişman olmıycksnz ::::hooray:

ayrıca ben içine turp dısında sadece kekik atıyorm yarım avuc kadar oda parlamasında cook etkılı bırde tabııkı ısırgan otlu sampuan muuutlaka ama mutlaka kullanın eczanelerde ve aktarlarda varr.....kolay gelsın hepınıze

kızlar dün saçıma sürdüğüm turbu sabaha kadar beklettim sürdüm uyudum yani sonra 6 ta uyandım banyo yaptım mirmirmirmir biraz zorlandım ama olsun uykum açıldı :roflol:
bu sefer sert oldu saçlarım kremde kullanmıştım halbuki bide bütün gece beklettiğim için 4 kere şampuanlamıştım acaba çok beklediği içinmi sert oldu ki:uhm: neyse kızlar sabrediyorum işte şu okullar kapanmadan bi uzadığını görebilsem..:a015:

karaköy arkadaşım ben bu turplu su bakımını yapmayı bırakmıştım ama yazını okuyunca acayipp gaza geldim delikafadulden canım sen karaturplamı yaptın? kekikte attığını sölemişsin turpla berabermi kaynattın kekiği yarım saat, yoksa turpu yarım saat kaynatıp ondan sonrada üzerine kekiğimi attın.bazı bitkilerde demleme yöntemi kullanılıyor ya o bakımdan soruyorum..bi de sen sürekli yumurtalımı yaptın yoksa aralarda yumurtasız da yaptığın oldumu..beni aydınlatırsan sevinirim arkadaşım şimdiden teşekkürler :enbuyukkk: :1hug:

ben genelde kırmızı turp kullndm sıyah turp 3 yada 4 kez kullndmm...önce turbu 15 dakıka kyntyrum son bes dakıkada da kekiği atyrumm ve kapatyrum..bes dakıkada dınlendrıyrum..genelde yumurtalı yaptımm.ınan ben basta bu formulu okuduumda hıcc ınanmdım ama caresız denemeye baslmştım ve bır ay sonra annemm ınanamdıı saclrmn halinee.ınanılmz topladı saclrımı..ama neolur sabırlı olun cnm cunku emek vermeden olmuoyoo...peesss etmeeee sakınnnnn :)))kaydirigubbakcemile5

ben genelde kırmızı turp kullndm sıyah turp 3 yada 4 kez kullndmm...önce turbu 15 dakıka kyntyrum son bes dakıkada da kekiği atyrumm ve kapatyrum..bes dakıkada dınlendrıyrum..genelde yumurtalı yaptımm.ınan ben basta bu formulu okuduumda hıcc ınanmdım ama caresız denemeye baslmştım ve bır ay sonra annemm ınanamdıı saclrmn halinee.ınanılmz topladı saclrımı..ama neolur sabırlı olun cnm cunku emek vermeden olmuoyoo...peesss etmeeee sakınnnnn :)))kaydirigubbakcemile5

Etmem etmemmm hihoyyyt canım senin saçların normalde nasıl? yani yağlı-kuru-boyalı-boyasız...vs :smiley-cool:

kızlar size bi haberim var benle ilgili
bu turplu suyu kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu bugün. En sonda 2 hafta önce açık bırakmıştım saçlarımı. Birde bugün açtım ilk kez ve arkadaşım dediki ne ara oraya geldi saçların uzamış gördü ben inanmıyorum ama öyle dedi :teytey:
bi 2 hafta sonra bi kez daha açık bırakıcam bakalım :roflol: kızlar inanın gaza geldim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ben de gaza geldimmmmm, ödevim bitsin çıkıp turp alcammmmmmdelikafadulden. ohhh, ha şöyle yaaaa, müjdeli haberlerinizi bekliyoruz arkadaşlar, pes etmek yok:enbuyukkk:

teşekkürler karaköy, teşekkürler karamsar tarz, bi umut rüzgarı estirdiniz valla:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…