Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

yok canım hiç bir zararı.için rahat olsun.ben artık uğraşamıyorum.üşeniyorum.2 ay kadar denedim turplu suyu ve çok da faydasını gördüm

hayor hayatım ben nerdeyse 1 aydır kullanıorum hıc bı yan etkısını zararını gormedım ama saclarımda boya yok o yuzden ne kadar uzadıgı hakkında bı fıkrım yok ama uzadı bundan emınım hihoyyyt

kızlar banada 1 ay oldu baya uzadı saçlarım gerçekten şaşırdım yani bu ay bi resim çekip bidahakı ayda resim çekip karşılaştırcam burayada koyarım mutlaka resimleri

sahsen benım saclarım hıc dokulmedı hatta dokulmesı azaldı bıle dıyebılırım ve saclarım yumusacık oldu boya yok saclarımda belkıde ondan bılmıorum ama ben cok memnunum..saclarımın ucları cok cabuk kırılır benım normalde 1 ay oldu nerdeyse hala kırık yok

cok faydasını gördum derken??
ne oldu dökuldum u uzadımı kac cm uzadı kalınlastımı kırıldımı :1ninca:

2 ayda 7 cm uzadı.ciddi şekilde fark etti.dökülme olmadı.yumuşacık ve parlak oldu.daha sağlıklı görünüme kavuştu.benim saçlarım ince telli zaten kalınlaşmadı ah keşke o da olsaydı:Saruboceq:sınavlarım bitsin tekrar azimle başlıcam turpu suyuma.birde ben haftada 1 kez sürdüm.herkes azimle ve ısrarla 2güne bir yapıyor uğraşıyor ama bende diğerleri kadar etki gördüm.bence haftada bir kere yapmak daha zahmetsiz ve sonuç süper:lepi:

pardon ne koydum demıstın bu turpun ıcıne?
tam tarf yanı???

1 tane turbu(siyah turp) rendeledikten sonra 2 su bardağı su ile 5 dk kaynattım(daha fazla kaynayınca içindeki vitaminler ölüyo diye biliyorum)kaynadıktan sonra ılınınca içine 1 yumurta sarısı katıyorum ve karıştırıyorum.sonra saçıma sürüp streçle sarıyorum.2 saat öyle bekliyorum bu kadar yani cnm.kolay gelsin.

ya ama herkes yarım saat kaynatın dio bnde 15 dk kaynatıodum yarım saat dediler :bbo: bide bnmki kırmızı turp 15 dkkada pembe oluyodu rengi geçen gün yarım saat kaynattım karardı rengi böyle bordo oldu sizce hangisi normal artık kaç dk kaynatmalıyım kesin bişe yazarsanız sevinirim kızlar..şutarafagitti

valla zannımca herkes tahmını söluo,en ıısı ne yap bılıomusun bı gun 15dk kaynat yap bıgun30dk kaynat yap,ıkısınden bırınını faydasını görursun ve bıze de bıldırısen sevınırım.baktın uzamaya basladı o zaman 1hfta 15dk kaynat yap bak bakalım faydalımı deılse 30dk kaynat yap-tatlicadiarzu-

ahh supermis bende denemek istiorum benim saclarim da baya yiprandi son yillardir eskiden cok saglikliydi simdi ise baya yiprandi bide dokuluoorr maleseff insAllah bunun sayesinde dokulmez artik..
simdi denicem ama kac sefer yapcam gunde yada haftada??

en ıı sonuc ıcın hergun dıolar yada 2gunde1 tabı elın bos gönlun hos ıse :)kafamçokkarıştı:teytey:

en ıı sonuc ıcın hergun dıolar yada 2gunde1 tabı elın bos gönlun hos ıse :)kafamçokkarıştı:teytey:

hergün yapınca sivilce çıkmıyo muydu yaa?:uhm:
ben her gün yapmak istiyorum ama korkuyorum bişey olur diye. yapan var mı her gün?

bi de bişey sorucam,her seferinde yenisini mi hazırlıyosunuz yoksa yaptığınızı saklıyo musunuz?

yenısını yenısını,o yumurta ne olur bılıomusun zamanla:1shok::1no2:delikafadulden
zencefıl bıle aksam yapıorum bırazıda yarına kalsın dıe bıraktgım zmn sabaha ıgrenccc kokuuoo:lepi:

ya arkadaslar bu turplu su sac rengını baya baya acıooo öncelerı boyamı acıo zannedıodum ama dıplerım resmen akca pakca cıkıoooo

off bnmde 3. oldu dün yapışım hiç bişey hissetmiyorum :çok üzgünüm: ama en azından parlıyo yumuşacık oldu saçlarım :1rolleyes: yumurta acaip kaşındırıyo beni ya napcam bilmiyorum..

hani bi arkadaşımız demişti ya saçımıza sürerken yüzümüze doğru akıyo şıp şıp bulaştığı yerlerde de tüylenme falan olurmu diye acaba gerçekten olurmu ki laelaelaelaelae allah korusun da..

doktorlar bile diyor ne yerseniz yiyin özellikle sebzeleri vs.fazla pişirmeyin ve kaynatmayın diye.ben o yüzden fazla kaynatmıyorum içindeki vitaminler kaybolmasın diye.ama herkesin kendi kararı

yenısını yenısını,o yumurta ne olur bılıomusun zamanla:1shok::1no2:delikafadulden
zencefıl bıle aksam yapıorum bırazıda yarına kalsın dıe bıraktgım zmn sabaha ıgrenccc kokuuoo:lepi:

tabiki yumurtalı değil sırnaşık şey yumurtasız halini diyorum,sadece turp suyunu yani.
saklasak, yapacağımızda da yumurtayı ekleyiversek. var mı öyle yapan?

yapmaya başlayalı ne kadar oldu ki cnm bnmde 1 hafta oldu bnde de bi his var uzamıo die ama yararlı sebze hakkını vermek lazım :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…