Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ıyıce fokur fokur kaynıcak o zaman azalıo ztn

walla ben uzayıp uzamadığını göğüsümden anliorumkaydirigubbakcemile3 saçlarımı öne aliorum göğüsüme gelmişmi öle anlarım

arkadaşlar bişey sorucam. ben daha önce kırmızı turpla yapıyodum ve kabuğuyla rendeliyodum.bugün siyah aldım, onu nasıl yapıyosunuz?kabuğuyla mı rendeliyosunuz onu da?

sen bunu her allahın gunu yaptınmı ??
ben 2-3gune bır yapıorum yok bı gelısme :sm_confused:

arkadaşlar bende ilkdefa yapıyorum tarifi aynen uyguladım kafamda şuanda turplu su:)içine bademyağı ve kayısı yağıda koydum koku olmasın diye bişy olurmu kızlar acil cvp yazııııınn

kızlar bısey sorcam ben bunu gun asırı yapıyorum acaba hergun yapsak zararı olurmu ya da daha hızlı uzatırmı?? saclarımın hemen uzamasını ıstıyorum da fisfisfis

bende hergün yapmak istemiştim ilk yapışımda ama zaten uğraşılmıyo insan vazgeçiyo onu bırak saçları hergün yıkamak zararlıymış bırak saçın dinlensin en az 2 günde bi yap bnde öyle yapıyorum cnm yerimseniben

kızlar geçen hafta cuma günü turplu suyumu yaptım sonra sınavlar falan vardı yapamadım çarşamba günü yapabildim bide bu akşam yaptım şu anda başımda turplu su süprizzzzz 1 hafta oldu ama bnde bi değişiklik yok ne psikolojk olarak nede saçlarımda hiç bi uzama belirtisi göremiyorum ben kırmızı turpla yapıyorum acaba o yüzden mi oluo :çok üzgünüm:

15 dk kaynatmayın yarım saat demiştiniz ya 15 kaynatınca suyu pembe oluyodu kırmızıya yakın bu gün yarım saat kaynattım rengi bordo gibi oldu epey bi koyulaştı suyun normali bu mu?

cnm o şekilde uzadığını anlamak imkansız, saçında boya olanlar farkedebiliyor ancak. sen şöyle yap, saçını aç, geç büyükçe bir aynanın karşısına, sırtını dön aynaya, aynadaki görüntünü çekmeye çalış makina yada kameralı tel. ile, 15 gün ve 1 ay sonra gene çek. o şekilde belli olur belki. ha tabi daha kolay bi yolu da var, bul birini çeksin fotonu:) ama ben zor olanı seçiorum kimse deli demesin die:)
ama saçımda boya da var, ondan da anlaşılıo zaten ha bi de 1 haftada bişey anlayamazsın ki zaten, düzenli devam et, saçın da bi alışsın bakalım, sabır lazım...

saol canım ama benımkısı bır heves ıste :icecream: napım saclarımı uzatmayı cok ıstıorum ama okadar ınce tellı kı kırılıor kestırmek zorunda kalıorum klava: bende hergun saclara sampuan surmenın zararlı oldugunu duymustum ama ben turplu suyu surup sadece suyla durulamayı dusundum :1rolleyes: amann ne bılım ya ne bu cabam hala anlamadım bende bu azım varken sacıma takla bıle attırırım :roflol:

SAKIN HAAA SDCE SU ILE YIKAMA SAKIN ,BITLENIRSIN SONRA,SAMPUANLA YIKA YUMURTA TURPTAN SONRAlülülülülülü

yok tatlım ben yumurta koymuorum kokusu rahatsız edıor benı o yuzden sadece turp ve havuc rendelıorum havucta saca cok faydalıymıs :roflol: bıtlenmem heralde yumurta olmayınca :roflol:

off kızlar bu turplu suyu saçımızda ne kadar bekleticez bi zararı olur die çok korkuyorum şu an süreli 2 saat oldu biraz daha beklemelimiyim:çok üzgünüm: hiçbi yan etkisi yok dimi bide taklaya gelmeyelim..:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…