- 6 Şubat 2008
- 822
- 2
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.701
arkadaslar suan turplu suyumu surmus iki saatin dolmasini beklemekteyim bakalim bende sizin kadar sasiracakmiyim.Yanliz benim bi sorum var ben dort bardak suda yumrugum kadar falan turp kaynattim ama murda yazilan gibi su o kadar azalmadi ilininca yumurta sarisini ekledim,baya sivi bi karisim oldu bu yani sacima surerken yuzume gozumede bulasti umarim dogru yapmisimdir yoksa daha kivamli biseymi olmasi gerekiyodu.Bide diger bulastigi yerlerdede tüylerim uzamiz dimilülülülülülü
ıyıce fokur fokur kaynıcak o zaman azalıo ztn
arkadaşlar bişey sorucam. ben daha önce kırmızı turpla yapıyodum ve kabuğuyla rendeliyodum.bugün siyah aldım, onu nasıl yapıyosunuz?kabuğuyla mı rendeliyosunuz onu da?
evet canım siyah turpuda kabuğu ile rendeliyosungamyoncuiremsu
çooook teşekkür ederim canım a.s.
Arkadaşlar aranıza bugün katıldım.Turplu suyla ilgili paylaşım alanı vardı.Takip ediyorum.Sanırım o konu kapanmış.
Şimdi size tecrübelerimi anlatayım turplu suyu iki kere yaptım ve gercekten saclarımda uzama olduğunu gözlemledim üstelik saclarım röfleli ve bu su saclarımı bile yumusattı hihoyyyt herkesin denemesini tavsiye ediyorum uzun saclarla kalın :teytey:
turplu suyumuz:
bir turp rendelenir ben 3-4 bardak su içinde yarım saat kadar kaynatılır daha sonra posasından suyu ayrılır ve suyunun ılık olması beklenir.ılık oldugu zaman yumurta sarısıyla karıştırılarak saça bi güzel masajla yedirilir ardından strechlenir ve herhangi bir havlu ya da bezle bas baglanır.1-2 saat beklenilir ve banyoya giderek suyun sıcak olmamasına dikkat edilerek soguk ya da ılık suda saçlar şampuanla bi güzel yıkanır.bir hafta sonunda uzayan 1-2 santim saç sonunda da mutluluktan havaya uçulur =)) simdilik bu kadar yardımcı olabilirim canlarım hiçbirinizin memnun kalmayacagını düşünmüyorum pişman olmamak için deneyin sadece 1 hafta sonunda vazgeçilmeziniz olacak.yerimseniben
(baştan saç dökülmesi yapması sizi endişelendirmesin işe yaramayan saçları atıyo yerine daha gürleri cıkıyo farkedersiniz zaten ve bir hafta sonunda kendi adıma söyleyeyim 5-6 tel dökülmeye baslıyo 50-100 tel dökülen saçlarım bilginize..)
Sevgiler..a.s.
çooook teşekkür ederim canım a.s.
bende hergün yapmak istemiştim ilk yapışımda ama zaten uğraşılmıyo insan vazgeçiyo onu bırak saçları hergün yıkamak zararlıymış bırak saçın dinlensin en az 2 günde bi yap bnde öyle yapıyorum cnm yerimseniben
saol canım ama benımkısı bır heves ıste :icecream: napım saclarımı uzatmayı cok ıstıorum ama okadar ınce tellı kı kırılıor kestırmek zorunda kalıorumklava: bende hergun saclara sampuan surmenın zararlı oldugunu duymustum ama ben turplu suyu surup sadece suyla durulamayı dusundum :1rolleyes: amann ne bılım ya ne bu cabam hala anlamadım bende bu azım varken sacıma takla bıle attırırım :roflol: