- 12 Temmuz 2008
- 222
- 0
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.721
yok canım hiç bir zararı.için rahat olsun.ben artık uğraşamıyorum.üşeniyorum.2 ay kadar denedim turplu suyu ve çok da faydasını gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım hiç bir zararı.için rahat olsun.ben artık uğraşamıyorum.üşeniyorum.2 ay kadar denedim turplu suyu ve çok da faydasını gördüm
cok faydasını gördum derken??
ne oldu dökuldum u uzadımı kac cm uzadı kalınlastımı kırıldımı :1ninca:
2 ayda 7 cm uzadı.ciddi şekilde fark etti.dökülme olmadı.yumuşacık ve parlak oldu.daha sağlıklı görünüme kavuştu.benim saçlarım ince telli zaten kalınlaşmadı ah keşke o da olsaydı:Saruboceq:sınavlarım bitsin tekrar azimle başlıcam turpu suyuma.birde ben haftada 1 kez sürdüm.herkes azimle ve ısrarla 2güne bir yapıyor uğraşıyor ama bende diğerleri kadar etki gördüm.bence haftada bir kere yapmak daha zahmetsiz ve sonuç süper:lepi:
ya ama herkes yarım saat kaynatın dio bnde 15 dk kaynatıodum yarım saat dediler :bbo: bide bnmki kırmızı turp 15 dkkada pembe oluyodu rengi geçen gün yarım saat kaynattım karardı rengi böyle bordo oldu sizce hangisi normal artık kaç dk kaynatmalıyım kesin bişe yazarsanız sevinirim kızlar..şutarafagitti
ahh supermis bende denemek istiorum benim saclarim da baya yiprandi son yillardir eskiden cok saglikliydi simdi ise baya yiprandi bide dokuluoorr maleseff insAllah bunun sayesinde dokulmez artik..
simdi denicem ama kac sefer yapcam gunde yada haftada??
en ıı sonuc ıcın hergun dıolar yada 2gunde1 tabı elın bos gönlun hos ıse :)kafamçokkarıştı:teytey:
hergün yapınca sivilce çıkmıyo muydu yaa?:uhm:
ben her gün yapmak istiyorum ama korkuyorum bişey olur diye. yapan var mı her gün?
bi de bişey sorucam,her seferinde yenisini mi hazırlıyosunuz yoksa yaptığınızı saklıyo musunuz?
yenısını yenısını,o yumurta ne olur bılıomusun zamanla:1shok::1no2:delikafadulden
zencefıl bıle aksam yapıorum bırazıda yarına kalsın dıe bıraktgım zmn sabaha ıgrenccc kokuuoo:lepi: