Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

bilmiyorum badem yağı karıştırmadım saçlarımda hiç kuru değil tabi doğal yapısıda söz konusu saçların demekki benimki yağlı değil ama birde şu var ben doğal şampuan kullanıyorum zaten defneli

bi de yarım şişe çok kızlar aman haaa! 200ml şampuana 1 kapak, yarım şişe koyarsanız o şampuan su olur akar kafaya götürmeden akar gider, hatta terebentinli şampuan diil şampuanlı terebentin olur. ööle arabın yağa yaptıı muameleyi yapıp da şampuanınızı ziyan etmeyin.:sm_cool:

bugün 7.ci yapışım olucak turplu suyu ve gerçekten etkisini görmeye başladım saçlarımın uzadıgını hissediyorum annemde geçen saçların uzamış dedi bagladıgım zaman bile farkedebiliyorum gerçekten mucize bu turplu su yumurtayıda mutlaka koyun derim arkadaşlar kokusu geçiyo gerçekten diger arkadaşların dedigi gibi saçıda besliyo kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ben dun ılk kez turplu suyu denedim ama saçlarım sertleşti yumurta sarısıda karıstırdım herkes sacımı yumusattı dıyor hatta bazıları saç kremi kullanmaya gerek kalmadı dıyor benim saçlarım niye sertleşti anlamadım acaba kullanmasammı??

önce sertleştirıyor bende ilk yaptıgımda sertleştirdi 2ci ve sonraki yapışlarımda içine az miktarda badem ve zeytinyagı koydum şimdi yumuşacık oluyor

slm kizlar az önce turlu suyumu haziarladim içinede 1 kapak çamterebentin koydum koymaz olsaydim saç diplerim öle bi yandiki hemen yikamaz zorunda kaldim yikadigim halde hala cayir cayir yaniyo sizliyo ne yapiyiym kizlar bi yardim nolurrrr:tomato::tomato:

bır kapak cam terebentın konulur mu ya naptın sen arkadasım ya
damlalarla koymak lazım onu cok keskındır cam terebentın...
sac dıplerını elleme bır sure bakalım olmadı hemen doktora gıt
dıkkat edın bıraz da
gecmıs olsun

sampuan koymadan sadece ilik su ile yeniden durula bakalim..
hicbisey de surme..
belki tam akitamadin sacindan..
diplerini cok ovusturma elleme de bak bakalim aynada kizariklik varmi..
varsa hemen doktora git saclarina bisi olmasin..

tamam canim dedigin gibi ilik suyla yikadim yanmasi azaldi simdi daha ii daha sonra bir problem olmaz insallah buda bana gerçekten ders oldu sanada cok tsk ilgilendigin için cnma.s.a.s.

tamam canim dedigin gibi ilik suyla yikadim yanmasi azaldi simdi daha ii daha sonra bir problem olmaz insallah buda bana gerçekten ders oldu sanada cok tsk ilgilendigin için cnma.s.a.s.

yaw arkadaşlar bu çam terebentin iyi diyolarda benim saçlarımı ağarttı, ben kullanmıyorum artık. ayrıca çok kuruttu saçlarımı, benden tavsiye kullanmayın şu çam terebentini, millete nasıl iyi geliyor anlamıyorum

dırek saca uygulayınca oluomus o agartma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…