- 16 Mart 2009
- 34
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.641
nasıl yapıyorsun sampuanın içine karıstırarakmı yoksa ayrıyetenmi sürüyosun sacına
slm kizlar az önce turlu suyumu haziarladim içinede 1 kapak çamterebentin koydum koymaz olsaydim saç diplerim öle bi yandiki hemen yikamaz zorunda kaldim yikadigim halde hala cayir cayir yaniyo sizliyo ne yapiyiym kizlar bi yardim nolurrrr:tomato::tomato:
bır kapak cam terebentın konulur mu ya naptın sen arkadasım ya
damlalarla koymak lazım onu cok keskındır cam terebentın...
sac dıplerını elleme bır sure bakalım olmadı hemen doktora gıt
dıkkat edın bıraz da
gecmıs olsun[/Q
canim valla dahada korkuttun beni tekrar yikasammi acaba iice yanmasi geçmiyo kasiniyo bide çok kötü saclarim elimde kalacak heralde((
canim valla dahada korkuttun beni tekrar yikasammi acaba iice yanmasi geçmiyo kasiniyo bide çok kötü saclarim elimde kalacak heraldebır kapak cam terebentın konulur mu ya naptın sen arkadasım ya
dıkkat edın bıraz da
gecmıs olsun((
şampuanımın içine koyup iyice karıştırıyorum sonra 15 gün beklemesi gerekiyomuş onuda yeni öğrendim ben de 15 gün beklettim sonra kullanmaya başladım :dance:
bır kapak cam terebentın konulur mu ya naptın sen arkadasım ya
dıkkat edın bıraz da
gecmıs olsun[/Q
canim valla dahada korkuttun beni tekrar yikasammi acaba iice yanmasi geçmiyo kasiniyo bide çok kötü saclarim elimde kalacak heralde((
ay naptın sen guzelm yaaa,ne bulduysan koymussun
neyı 15 gun beklettın pardon
tamam canim dedigin gibi ilik suyla yikadim yanmasi azaldi simdi daha ii daha sonra bir problem olmaz insallah buda bana gerçekten ders oldu sanada cok tsk ilgilendigin için cnma.s.a.s.
iide çamterebentin ucucu bi yağ bekletilmezkikaydirigubbakcemile
yaw arkadaşlar bu çam terebentin iyi diyolarda benim saçlarımı ağarttı, ben kullanmıyorum artık. ayrıca çok kuruttu saçlarımı, benden tavsiye kullanmayın şu çam terebentini, millete nasıl iyi geliyor anlamıyorum