Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

bana yanlış şampuan verdi defne garli şampuan istemiştim bana defne garden vermiş sacım şuanda kece gibi oldubenneyaptımki

canım şampuanların içine konulan yağlar başta öyle yapıyo saçını kuruttuktan sonra nasıl oldu yine sertmiydi saçın fisfisfis bende çamterebenti ve badem yağı koymuştum başta keçe gibi olmuştu 2-3 yıkamadan sonra düzeldi ama teyzemin kızıda kullandı bunları ona hiç iyi gelmedi hemen bıraktı. eğer sende de düzelme olmazsa kullanma bence senin saçınada iyi gelmeyebilir sonuçte hepimizin yapısı farklı yerimseniben

aynı degişen bişey yok bakım bikez daha kullanım sonuc degişmezse bırakırımbenneyaptımki benimkinin içinede ardıç yagı koydu yaralar ve sivilceler için ii geldigini söyledi.benim bundan önceki şampuanım elsevin arı sütlü olanı kullanıyordum son 2-3 yıkamadır kasıntı ve yaralar olusmaya başladı bende sizin dediginiz şampuanı deneyim dedim.oda defne garli yerine defne gardef yanlış verdi klava:

Son düzenleme:

üzülme cnm muhtemelen defne garlı da ilk yıkamada aynı şeyi yapcaktı, hatta sonraki yıkamalarda da. içine ekleme yapmadan çok sert bişey o şampuan da.saç derinde sorun varsa medikal ürün alman daha mantıklı olurdu, mesela sebamed. eğer saçın kuruyosa bence çam terebentin koyma bile, ya da çook azcık koy, yarım kapak, belki daha az, çünkü o sa saç telini kurutuyo. şimdi korkma aldıım şampuan kötü çıktı kullanamıcam die, ardıç nasıldır bilemem ama belli ki işe yaramamış fisfisfis sen ona bepanten, evigen ve bal koy, dediğim gibi çok azcık da çam terebentin eğer istersen, mis gibi olur o şampuan da. bi de ardından saç kremini eksik etme, bulabilirsen defne garlı nın maskesini al, öyle şampuanları şampuanı anca o maske paklıo :)

canım yaa çok üzüldüm,bence şampuanı sade içine bişey koymadan kullan saç diplerin biraz dinlensin :1hug:

kızlar ben dün aktara baktım dfn - defne garlı şampuan buldum habipoğlunun.üzerinde zeytinyağlı defneli şampuan diyor.benim sorum şu: şampuan zeytinyağlı ise bazı arkadaşlar saçlarımı keçe gibi yaptı demişler, zeytinyağlı şampuan tam tersi yumuşatma gibi etkiler yapmazmı.? anlamadım ben şimdi..ben eşime almayı düşünmüştüm bitkisel bişeyler kullansın garibim dedim ama z.yağlı deyince almadım çünkü eşimde bazen azda olsa yağlanma ve kepeklenme sorunu oluyoo..yani zyağlı olunca şampuan iyi gelmez belki dedim..:1ninca: bi de sizin defne garlı şampuanınızda zeytinyağlı mı?

bende yeni aldım defne garlı şampuan benimkide zeytinyağlı kesinlikle yağlanma yapmıyo aksine benim saçım çok çabuk yağlanır yağlanmsını geciktirdi,saçlarım yumuşacık harika bi şampuan ilk kullanmada etkisini gösteriyo kaydirigubbakcemile2

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM O ZAMAN ALAYIM BAKALIM BİZDE ETKİSİ NASIL OLCAK..:1rolleyes:

saol canım tavsiyelerin içina.s..kaşıntım gecti yarada kalmadı tek sorun kece gibi sert olması başka bi sorun yok yanibugun başka bi aktara baharata almaya gittim baktım gercek defne garliyi buldum.benim defne garden sampuanı bikackez daha denim baktım sonuc alamazsam yenisini alırım. eskisinide artık el sabunu yaparım napım :roflol:

Son düzenleme:

canım o yumurtadan oldu şöyle ki beyazıyla sarısını ayırmadın heralde sarısını koyucaksın sadece ben yanlışlıkla beyazını da koydugumda yıkadıgımda bile gecmedi o beyazlıklar..

kızlar ben yaptım turplu suyu ama saçıma süremedim, yıkayamadım cesaret edemedim ya annem illede yumurta kokar die ısrar ediodu yaptırmadı off zaten 3.5 bardak su koymuştum kaynayınca 1.5 bardakcık kaldı benneyaptımki

bide kızlar ben uzun süredir panten kullanıodum saç kremiyle beraber (kuru saçlar için olanını) son 2-3 haftadır saçımın dipinde kepek oluşmaya başladı(şu yaşıma kadar hiç kepek olmamıştı Gliss die bi şampuanla yıkadım 1 kereliğine ondan sonra oldu sanırsam) ama böyle ara ara belli noktalarda var annemde o yüzden panten kullandırmıyo artık. Isırgan otlu bi şampuan almış Mecitefendi die ısırgan+zeytnyağı+vitamin yazıo dışında bence bi işe yaramadı ama annem saçların ilk defa bu kadar parladı dio dibindekilerde biraz olsun düzelmiş sizede öneririm arkadaşlar ben gibi sorunu olanlara :1rolleyes:
ama ben naptım eddiysem kepekten sonsuza kadar kurtulamadım senağlama

annen haklı bence, forumdaki diğer başlıklara bakarsan o piyasada bol bol bulunan, tv. de sürekli reklamları dönen şampuan müsvettelerinin ne kadar basit ve saça ve saç derisine ne kadar zararlı olduğunu görürsün. bi de kuru saçlar için olanı, basmışlardır içine kremle silikonu, tabi kepeklenir saçların. hatta saç telleri de yumuşak gözükmesine rağmen silikonla kaplı olduğu için nefes alamaz, bi süre sonra ölür, ve dökülür. keğek sorunu için sirkeli suyu dene,1 litre kadar ılık, ama soğuğa yakın bi ılık, suya 1-2 tatlı kaşığı sirke koy, banyodan çıkınca saçına son durulama suyu yap onu. tekrar durulamaya gerek yok, kokusu da kalmıo. sirke kepeği geçirir, şampuanların artıklarını saçtan temizler. kepekten kurtulmak için önce pantene'den kurtul, mecitefendiye devam et, saçlarını muhakkak her yıkamada kremle, ama diplere değdirmeden. eğer bunları yaparsan kepekten kurtulur, parlak ve çabuk uzayan saçlara sahip olabilirsin.

karamsar tarz korkma kokmuyo sadece turbun kokusu oluyo koku felanda olmadı bende.yumurtada koy sacı besliyor :1rolleyes:

canım o yumurtadan oldu şöyle ki beyazıyla sarısını ayırmadın heralde sarısını koyucaksın sadece ben yanlışlıkla beyazını da koydugumda yıkadıgımda bile gecmedi o beyazlıklar..

ne ya nasıl mumkun olur böle seey nası beyazı beyaz yumurta olurrrr:sm_cool:

arkadaşlar benden de bi tavsiye şampuanınızın içine yeni açınca yarım şişe çam terebentini yağı koyun hem besliyor hemde uzatıyor ben yıllardır kullanıyorum profilimden saçlarıma bakabilirsiniz hem ayrı bşr zahmete gerek kalmıyor hem ucuz hem sağlıklı bi yöntem kokusuda çok güzel banyo esnasında ferahlatıyor sizi sanki yağmur ormanlarında ıslanıyorsunuz:lepi:

cam terebentin sacı kurutuyor:1no2:

cam terebentin sacı kurutuyor:1no2:

evet canım çam terebenti saçı keçeleştiriyo oyüzden kesinlikle sadece o kullanılmayacak badem yağı ile karıştırılıp kullanılacak.bende 1 seneye yakın bu karışımı kullanıyorum ve çok memnunum saçlarımı baya canlandırdı

nasıl yapıyorsun sampuanın içine karıstırarakmı yoksa ayrıyetenmi sürüyosun sacına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…