- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.561
arkadaşlar turplu su bende alerji yaptı yüzüm kabardı. doktor ise alerji olduğumu söyledi yıkarken falan kesinlikle yüzünüze değdirmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elbette canım benim...bir kaç güne kadar ben de deneyeceğim...fakat benim denemem şöyle olacak:turpu rendeleyip yarım saat kaynatacağım ve suyunu süzerek saçlarımı iyice bu suyla ıslatacağım...yumurtayı sonraki haftalar ilave edeceğim....bu bakımı haftada 1 defa yapmayı düşünüyorum...bana göre haftada 1 defa bakım yapmak,saçları hem besler hem de istenen şeyi elde etmeyi sağlar.....
bende yaklaşık 3haftadır yapıyorum ama haftada bir yapabiliyorum ona rağmen güzel sonuçlar aldım.yalnız ben turplu suyun için birde (mecitefendi saç bakım yağının içine karıştırdığım yılan yağı zeytinyağı hint yağı susam yağı badem yağı) karışımından koyuyorum. saçlarım harika oluyor. direk sürünce oyağları saçımı yıkaması zor oluyo. ikisini beraber yapınca etkiside artıyo yıkamasıda kolay oluyo
güzelim ben de madurlardanım
1. yapışta turp yumurta sarısı zeytin yağı
2.yapışta turp zeytin yağı hint yağı
3. de muskat karanfil zeytinyağı hint yağı
sonuçç semsert saç ve saç diplerimde sivilce oldu şimdi de elseve şampuan aldım hiç bişi denemicem saçlarım sağlığına kavuşsun yeter uzamasada olur başta ii gibiydi memnundu ama sivilceler olunca saç köklerimde yaralar oldu ve şimdi düzeldi allahtan turbu sade denicem ama biraz zamn geçsin benneyaptımki
Ne güzel saçlarımız uzuyor iyi gelişmeler var ama ben turplu suya devam edemedim bana yaramadı ben kendi uyguladığım karışım var onu uyguluyorum..
Yanlız sanırım üstteki foto aşağıdan çekilmiş kafanı öne eğmişsin, alttaki fotoda üstten çekilmiş başının üstü görünebiliyor, banamı öyle geldi acaba :sm_confused: Tepedeki topladığın ufak kuyruk üstteki resimde baya bi yukarda kalmış görünmüyor ama tabi mutlaka uzamıştır yerimseniben Aşağıda resmi çevirince biraz daha iyi görünüyor..