E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
arkadaşlar bende bugün ilk defa denedim..ama şu streçleme işini nasıl yapıyonuz..şakır şakır akıyor sular kafadan?ffisfisfis
unuturmuyum asıl ozaman daha sık girerim ne yaparım ben amerikalarda tek başımaben amerikaya gittiğimde sende muhtemelen boğaziçi üniversitesinde olursun kaydirigubbakcemile2
bakalım bu sefer bende umudumu kaybetmeden ısrarla deniyorum bi süre daha deneyip sonra sonuç alamazsam başka yollar aramaya devam ederim..uzatıyorsa bile benimki gibi inatçı saçları 1 hafta uzatmasını zaten beklemiyorum 15güne de razıyım ben sositososito
bende senin 15 gün gibi marmara üniversitesine de razıyımkaydirigubbakcemile3 istedigim yere ordanda gelebilirim inşallah elimden geleni yapıcam bakalım gücüm hangisine yeterse ve hayırlısı neyse..saçların uzamazsa bende seninle araştırcam ayrıyeten baska yöntemleri söz sana..amerikalarda bulamazsan istediklerini ben kargolarım onuda merak etmee..yerimseniben
kızlar yaa burda bahsetiğiniz hangi turp?? bizde şuanda kırmızı turp varmış bununla mı yapıyosunuz??
sımdı bende yaptım surdun saclarıma yumurta cok kotu kokuyor ve yuzume akıyor boyna 2 saat gecrmı yaa ayrıca 1 ay dır camtrebentın kullanıyorum saclarım hıc uzamad ı
inş canım bu akşam yapıcam bnde... saçlarım belime kadardı nası bir delilik yaptıysam 2 hafta önce omzumun biraz altında kestirdimevet taım aynen kırmızı turpla yapıyoruz bizde.. inşalla aradıgını bulursun burda..yerimseniben
inş canım bu akşam yapıcam bnde... saçlarım belime kadardı nası bir delilik yaptıysam 2 hafta önce omzumun biraz altında kestirdimşimdi de hemen uzasın istiyorum inş işe yarar.. denedikten snra yazarım görüşlerimi,deneyimlerimi... görüşmek üzere
deneme 1 başlangıç : Dün pazardan turp aldım demin rendeleyip kaynattım yarım saat ve hiç kokmadıııııSoğumasını bekliyorum şu an .. Bakalım 1buçuk saat kafamda bekletip banyoya gircem haydi hayırlısı..
canım benimde bir sorum olacak belki önceden yazmışsınızdır ama ben göremedim annemin saçı çok dökülüyo ve boyalı onda kullanmak istiyoruzda:)
bu turplu suyu ne kadar zamanda bir yapıcaz saçlara??
canım benimde bir sorum olacak belki önceden yazmışsınızdır ama ben göremedim annemin saçı çok dökülüyo ve boyalı onda kullanmak istiyoruzda:)
bu turplu suyu ne kadar zamanda bir yapıcaz saçlara??
ben siyah turp kullanıyorum kırmızıyla bir farkı mı var fisfisfis
fairiylike ablacımm =) şu an kafam turp sulu =) açınca bende yazıcam bakalım ne olcak.. Resmimi koycam demiştin ya çok merak ediyorum ne kadar uzamış !! ?? Şöyle bi maşallah diyelim saçlarına ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?