Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

arkadaşlar bende bugün ilk defa denedim..ama şu streçleme işini nasıl yapıyonuz..şakır şakır akıyor sular kafadan?ffisfisfis

canım saçlarını öne egerek uygula en sonunda kapta ne kaldıysa başından aşşağı boca et bi güzel yedir ve sık saçlarını fazlalık aksın çok sıkma ama saçların dökülmesin sonra bi tokayla tepeden tuttur rahat rahat strechle ..hihoyyyt

unuturmuyum asıl ozaman daha sık girerim ne yaparım ben amerikalarda tek başıma ben amerikaya gittiğimde sende muhtemelen boğaziçi üniversitesinde olursun kaydirigubbakcemile2
bakalım bu sefer bende umudumu kaybetmeden ısrarla deniyorum bi süre daha deneyip sonra sonuç alamazsam başka yollar aramaya devam ederim..uzatıyorsa bile benimki gibi inatçı saçları 1 hafta uzatmasını zaten beklemiyorum 15güne de razıyım ben sositososito

bende senin 15 gün gibi marmara üniversitesine de razıyımkaydirigubbakcemile3 istedigim yere ordanda gelebilirim inşallah elimden geleni yapıcam bakalım gücüm hangisine yeterse ve hayırlısı neyse..saçların uzamazsa bende seninle araştırcam ayrıyeten baska yöntemleri söz sana..amerikalarda bulamazsan istediklerini ben kargolarım onuda merak etmee..yerimseniben

sen üniversiteye yerleş bende hayırlısıyla gidip düzenimi kurayım gerisini hallederiz allahın izniyle.. sositososito a.s.

sımdı bende yaptım surdun saclarıma yumurta cok kotu kokuyor ve yuzume akıyor boyna 2 saat gecrmı yaa ayrıca 1 ay dır camtrebentın kullanıyorum saclarım hıc uzamad ı

sımdı bende yaptım surdun saclarıma yumurta cok kotu kokuyor ve yuzume akıyor boyna 2 saat gecrmı yaa ayrıca 1 ay dır camtrebentın kullanıyorum saclarım hıc uzamad ı

canım dayanamıyosan yumurtasız dene ama iyice sertleşirse bişe diyemem maskenin tarifi bu değiştiremem ki...:sm_confused: ama inşallah dayanabilirsin canım..

evet taım aynen kırmızı turpla yapıyoruz bizde.. inşalla aradıgını bulursun burda..yerimseniben
inş canım bu akşam yapıcam bnde... saçlarım belime kadardı nası bir delilik yaptıysam 2 hafta önce omzumun biraz altında kestirdim şimdi de hemen uzasın istiyorum inş işe yarar.. denedikten snra yazarım görüşlerimi,deneyimlerimi... görüşmek üzere

pekala tatlım mutlaka bekliyorum sonuclarını inşallah canım inşallahh..

tugcecim dayanmadanda olmuyor vallahi bende turpun kokusunu cekiyorum ama sonuca değer mi değer...yerimseniben

Sevgiler..a.s.

deneme 1 başlangıç : Dün pazardan turp aldım demin rendeleyip kaynattım yarım saat ve hiç kokmadııııı Soğumasını bekliyorum şu an .. Bakalım 1buçuk saat kafamda bekletip banyoya gircem haydi hayırlısı..

hadi bakalım tatlım hayırlısı bende simdi kaynattım sürcem sacıma simdide seninle denk geldi turplu suyumuz bakalım acınca kurutunca ne halde olacak saçlarım resmini cekip eklicem canlarım eskiden nerde oldugunuda göstericem eskiden dedigim de 3-4 hafta öncesi yani..yerimsenibenhadi hayırlısı tatlımmm..Şeniz

canım benimde bir sorum olacak belki önceden yazmışsınızdır ama ben göremedim annemin saçı çok dökülüyo ve boyalı onda kullanmak istiyoruzda:)
bu turplu suyu ne kadar zamanda bir yapıcaz saçlara??

canım benimde bir sorum olacak belki önceden yazmışsınızdır ama ben göremedim annemin saçı çok dökülüyo ve boyalı onda kullanmak istiyoruzda:)
bu turplu suyu ne kadar zamanda bir yapıcaz saçlara??

canım haftada iki kez değil iki günde bir uygulayacaksın en azından ben öyle yapıyorum..

ben siyah turp kullanıyorum kırmızıyla bir farkı mı var fisfisfis

tatlım hayır aksine siyahın daha etkili oldugunu söylemiştim bende bulamıyorum malesef onun için kırmızı uyguluyorum bir de iki günde bir canım hafta da iki değil yanlış anlamışsın sanırım..yerimseniben

fairiylike ablacımm =) şu an kafam turp sulu =) açınca bende yazıcam bakalım ne olcak.. Resmimi koycam demiştin ya çok merak ediyorum ne kadar uzamış !! ?? Şöyle bi maşallah diyelim saçlarına ^^

fairiylike ablacımm =) şu an kafam turp sulu =) açınca bende yazıcam bakalım ne olcak.. Resmimi koycam demiştin ya çok merak ediyorum ne kadar uzamış !! ?? Şöyle bi maşallah diyelim saçlarına ^^

aman aman kem gözlere şiş ..kaydirigubbakcemile3 bakalım kuruyunca nasıl olcak tatlım sende koy ama tamam =)))kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…