- 6 Temmuz 2008
- 654
- 6
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.501
evet sacımı yıkadım dedigin kadar varmış yumuşacık oldu :sm_cool: bakalom kuruyunca kabaracakmı acaba :uhm:
miray bilgilendirdigin için saol cnma.s.
Bu sefer tam foto koydum altta tarihlerde var. normalde saçlarım ayda 1 cm uzardı ama bu ay iyi uzamış sanki :$
canım dışı krmızı yada siyah olan turpları kullanacaksın yerimseniben dışı beyaz olanı kullanmayacaksın :teselli:
allah askına söle ne yaptın saclarına
inanilmaz agzim acik kaldi resmen, bir ayda 10-15cm uzamis resmen . saka gibi :dance:
şakamı bhu allahaşkına bi saç bi ayda bu kadar uzayabilirmi:1rolleyes:
tamam uzattığı doru ama bu resmen 10 cm falan uzamış. bir ay olduğuna eminmisin:uhm:
MRV BİZİ KANDIRMIYOSUN DEĞİLMİ 1 AYDA BU KADAR SAÇ NASIL UZAR İNANMAK ÇOK ZORRRR.....:1ninca:
yaw o saç ne öle allaşkına kız naptn sen bu saça bende yapiom turp ama böle uzatmadı çok uzamış yaww eminmisin 1 ayda olduğundan kafamçokkarıştı
maşallah allah nazarlardan saklasın. bende çok sıkılganım ara ara yapıyorum uğraşamıyorum sürekli ama nası gaza geldim şimdi yaw. mrv cim ayrıca kullandığın bakım yağı yada bitkisel saç şampuanı falan varmı?
mrv sacların gercekten cok ii uzamş ve super görunuyor. bnde tam 2 ay 20 gundur yapıyorum turplu suyu ve ılk baslarda hııc umudum yoktu.ama su an mutluluğumu anlatamam saçlarım ınanılmaz uzadı ve pırıl pırıl.ama 2 gunde bır yaptım bende hıc pes etmedım ve halada yapıyrum..görenler soryo ne yapıysun dye...arkadaslar hıc düşünmeyın ve baslayın bu ınanılmaz bır mucıze...ama sabırlı olun bırz bır bucuk ayda mutlaka farkı cok barız farkedıceksınız...:CüvCüv:
ya bişi sorcam mrv senin bu saç 1 aydamı oldu 4 aydır falan kullaniom yazmışın anlamadım bide kırmızımı siyah turpmu kullandın yazarsan sewincem :CüvCüv: