Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Bu sefer tam foto koydum altta tarihlerde var :KK70:. normalde saçlarım ayda 1 cm uzardı ama bu ay iyi uzamış sanki :$ :KK70:

fdsfsdv.jpg

dfssds.jpg

tatlım bu ne ışıltı ve uzun saçlarr şaştım kaldım vallaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

şakamı bhu allahaşkına bi saç bi ayda bu kadar uzayabilirmi:1rolleyes:
tamam uzattığı doru ama bu resmen 10 cm falan uzamış. bir ay olduğuna eminmisin:uhm:

Merhaba,
Bu karışımı ben gazeteden okumuştum gerçekten etkili, bende hemen deneyeceğim, yalnız benim okuduğum tarifte bal ve tarçında vardı. Tarçın kabukmu yoksa tozmu emin değilim. Umarım başarılı olurum.:teytey:

MRV BİZİ KANDIRMIYOSUN DEĞİLMİ 1 AYDA BU KADAR SAÇ NASIL UZAR İNANMAK ÇOK ZORRRR.....:1ninca:

:eek: bende yaklaşık 3haftadır yapıyorum ama haftada bir yapabiliyorum ona rağmen güzel sonuçlar aldım.yalnız ben turplu suyun için birde (mecitefendi saç bakım yağının içine karıştırdığım yılan yağı zeytinyağı hint yağı susam yağı badem yağı) karışımından koyuyorum. saçlarım harika oluyor. direk sürünce oyağları saçımı yıkaması zor oluyo. ikisini beraber yapınca etkiside artıyo yıkamasıda kolay oluyo

yaw o saç ne öle allaşkına kız naptn sen bu saça bende yapiom turp ama böle uzatmadı çok uzamış yaww eminmisin 1 ayda olduğundan kafamçokkarıştı

allah askına söle ne yaptın saclarına

turp yaptım sadece :KK70:

inanilmaz agzim acik kaldi resmen, bir ayda 10-15cm uzamis resmen . saka gibi :dance:

o kadar değildir de gene baya uzattı:O

şakamı bhu allahaşkına bi saç bi ayda bu kadar uzayabilirmi:1rolleyes:
tamam uzattığı doru ama bu resmen 10 cm falan uzamış. bir ay olduğuna eminmisin:uhm:

evet kesnlikle tarihte yzıor zaten tam 1 ay :p

MRV BİZİ KANDIRMIYOSUN DEĞİLMİ 1 AYDA BU KADAR SAÇ NASIL UZAR İNANMAK ÇOK ZORRRR.....:1ninca:

yok canm ne kandırması :KK70::KK70:

yaw o saç ne öle allaşkına kız naptn sen bu saça bende yapiom turp ama böle uzatmadı çok uzamış yaww eminmisin 1 ayda olduğundan kafamçokkarıştı

evet işte turp ve havuç yaptım uzarken belli olmuyor bana hiç uzamamış gibi gelior hala .sizde bi foto felan çekin bence fark daha belli oluor :)

maşallah allah nazarlardan saklasın. bende çok sıkılganım ara ara yapıyorum uğraşamıyorum sürekli ama nası gaza geldim şimdi yaw. mrv cim ayrıca kullandığın bakım yağı yada bitkisel saç şampuanı falan varmı?

mrv sacların gercekten cok ii uzamş ve super görunuyor. bnde tam 2 ay 20 gundur yapıyorum turplu suyu ve ılk baslarda hııc umudum yoktu.ama su an mutluluğumu anlatamam saçlarım ınanılmaz uzadı ve pırıl pırıl.ama 2 gunde bır yaptım bende hıc pes etmedım ve halada yapıyrum..görenler soryo ne yapıysun dye...arkadaslar hıc düşünmeyın ve baslayın bu ınanılmaz bır mucıze...ama sabırlı olun bırz bır bucuk ayda mutlaka farkı cok barız farkedıceksınız...:CüvCüv:

birde bir sorum olacak arkadaşlar. turplu su yanında zencefilli su kullananlarda varmış. ben onuda kullanmak istiyorum ama ayrı ayrı çok zahmetli oluyor uğraşmak. turplu su içine kaynarken zencefil köklerini atsak beraber kaynatıp saçta bekletsek olurmu acaba? bu suya çikolataprensesin dediği gibi yağları karıştırmakta çok mantıklı, tek başlarına sürünce yıkarken ben daha çok yıpratıyorum zaten sağlıksız saçlarım. şöyle ortaya bir karışık olsa süper olur hepsi bir arada çıkar.

pembegibi ben turplu suyun içine karışık yağlar koyuyorum öle daha ii oluo dediğin gibi sırf yağla yapınca çok zor oluo bide arıtana kadar saçım dahada yıprio

maşallah allah nazarlardan saklasın. bende çok sıkılganım ara ara yapıyorum uğraşamıyorum sürekli ama nası gaza geldim şimdi yaw. mrv cim ayrıca kullandığın bakım yağı yada bitkisel saç şampuanı falan varmı?

saol canım . yağ kullanmıyorum ama bugün defne şampuanı ve çam terabentin aldım içine kattım 15 gün sora kullanmaya başlıcam onuda.

mrv sacların gercekten cok ii uzamş ve super görunuyor. bnde tam 2 ay 20 gundur yapıyorum turplu suyu ve ılk baslarda hııc umudum yoktu.ama su an mutluluğumu anlatamam saçlarım ınanılmaz uzadı ve pırıl pırıl.ama 2 gunde bır yaptım bende hıc pes etmedım ve halada yapıyrum..görenler soryo ne yapıysun dye...arkadaslar hıc düşünmeyın ve baslayın bu ınanılmaz bır mucıze...ama sabırlı olun bırz bır bucuk ayda mutlaka farkı cok barız farkedıceksınız...:CüvCüv:

:) evet ilk zamanlar etki etmiyor sanki bende 4 aydır felan kullanıyorum zaman uzadıkça daha etkili oluyor sanki

ya bişi sorcam mrv senin bu saç 1 aydamı oldu 4 aydır falan kullaniom yazmışın anlamadım bide kırmızımı siyah turpmu kullandın yazarsan sewincem :CüvCüv:

evet ya cucuxx herşeyi karıştırıp kullanacam bende. hem ayrı günlerde yapmaktansa tek günle hepsi hallolur. bende amma üşengecim ya:))) bir de yine bir sorum var, mrv çamterebentinden bahsedince aklıma geldi. çok soru sordum, bu son :)) şampuanın içine çam terebentin ekleyen arkadaşlar sonuçta sampuan vücudunuzada tamamen akıyo. vücuttaki tüyleri çoğaltma gibi bir durumu olurmu? ben çok tüylüyüm ve alnımda dar ayrıca tüylü. eğer anlımdakileri güçlendirirse kaşlarımla saçlarım birleşecek, vücudumdakileri güçlendirirse hele çıldıracam. evrimimi tam tamamlayamamışım ben ya :çok üzgünüm: :a015: kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

ya bişi sorcam mrv senin bu saç 1 aydamı oldu 4 aydır falan kullaniom yazmışın anlamadım bide kırmızımı siyah turpmu kullandın yazarsan sewincem :CüvCüv:

4 aydır kullanıyorum ama başlarda daha az etki ediyordu son bir iki ayda etkisi arttı . yani demek istedimki sürekli yapıldığında gittikçe etkisi artıyor . siyah turp kullandım ben canım :)

pembegibi ben turplu suya basladıığm zaman camterebntını de kullnamaya basladm yanı 2 ay 20 gundr kullanyrum sacımıda 2 gunde bır yada hergun yıkarım camterbentnlı sampuanla ..ve hıc yan etkısı olmadı bnde ve hem döklmeyı ccccccoooooookk azalttı hemde saclarımı gurlştrdıı..ööyle baska yerde tüy falanda cıkartmadı....korkma cnm...kaydirigubbakcemile5

ewet pembegibi bende kullaniorum zaten küçük bi şişe çamterebenti 400 ml şampuana yarısını döküorum her yıkamamda çalkaliorum ayrıca ben çok fazla yağlarla uğraştığım için banyoda önce saçımı arıtiorum şapuanla sora kremliorum öle arıtıp vücuduma geçiorm sende öle yap bence

X