Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

benim saçlarm çok dökülüodu biara kel kalıcam sandımfisfisfis
turplu sudan sonra çok çok az dökülüo bi kaç tel oda banyodan banyoyaa.s
streç filmin amacı zaten sıcak tutmak ve kafa derisinin suyu emmesi deilmi? onun yerine ben havluyla sarıorum hemde akmamış oluo, bide kurutma makinasıyla kurutuorum ohhh daha etkili iştee daha ne olsun:dance:
sende öle dene cnm hihoyyyt

canım çok tşkkrlr:1hug: tarifini en kısa zamanda denicem kaydirigubbakcemile2 sonuçlarını yazarım[/QUOTE]

rica ederim cnm yaz yazz bütün sonuçları yazz:1hug:

sonunda uyudu kızım ya şimdi gidip yıkıcam yalnız ben havluyla sardım ama sıcak tutamadım sanırım dondu kafam birde baya uzun oldu bekleyelı cocuk olunca böle oluyo tüh tşkler miray cnm hemen yıkayım yazıcam sonucu bakim nasıl olmuş

mrblar yıkadım saçımı dökülme olayında bi degişiklik olmadı yıkarken çok güzeldi yumuşacıktı sevindim ama tararken biraz sertleşmiş saçlarım sanırım turp sertleştirdi biraz bakalım 1 ay sonunda daha iyi olur sanırım degişikligi farketmek

arkadaşlar belki yorumlar içinde soran olmuştur ama hepsini okuyamadım..bu turp-yumurta karışımı hergün mü uygulanıyor?yoksa haftada 1 kere mi:s

arkadaşlar belki yorumlar içinde soran olmuştur ama hepsini okuyamadım..bu turp-yumurta karışımı hergün mü uygulanıyor?yoksa haftada 1 kere mi:s

ben başlarda haftada 1 uyguluyodum ama çoğunluk 2 günde bir uyguluyo bende 1 haftadır 2 günde bir yapıyorum bana çok faydası oldu umarım sende memnun kalırsın :dance:

wallahi ben de aşka geldim..gidip turp alayım bari bi de zencefil tabi:) hadi turp suyuna şarkı yazalım euheuheuhe

arkadaşlar turpu rendelerken kabuguylamı rendeliyosunuz yoksa soyupmu biyerde kabuguyla rendeleyin die yazılmış birde siyah turpu duydum rosedemin dedigi gibi başka yerlerdede daha faydalı oldugu yazılmış siyahının saçı biraz sertleştirdigi için içine 2 şer kaşık zeytinyagı ve badem yagı koysak nasıl olur acaba bilgisi olan varsa paylaşabilirmi tşkler

leydi turplu suyu 1 aydır yapıyorum.kabuğu ile birlikte rendeliyosun cokacimcoook siyah turp benim saçımı sertleştirmedi CADIARZU bazıları turp suyunun içine badem ve hint yağı koyuyormuş ben denemedim ama sonuçta bitkisel yağ zararı olcanı düşünmüyorum sende deniyebilirsin kaydirigubbakcemile2 ben bide zencefil suyunu denicem onun hakkında da çok güzel yorumlar var :dance: mirayy nasıl yapıldığını anlatmıştı istersen onada bir bak

miray zencefilli suyu yapıcam ama saçlarımı yıkadıktan sonra gliis sprey saç kremi kullanıyorum yoksa saçlarımı hiç açamıyorum eğer bunu kullanırsam suyun etkisini azaltmış olurmuyum :teselli:

miray zencefilli suyu yapıcam ama saçlarımı yıkadıktan sonra gliis sprey saç kremi kullanıyorum yoksa saçlarımı hiç açamıyorum eğer bunu kullanırsam suyun etkisini azaltmış olurmuyum :teselli:

bnde kullanıodum bi ara ama zencefilli su saçı çok parlatıo... sonradan mat durmasın die artık kullanmıorum saç spreyini. ama zencefilli suyla durulamadan önce kremlediğim için saçlarımı sorun olmuo yaa hemen açılıomirmirmirmir

miray cnm bende çok sordum ama bu zencefili tek başına yapsak nasıl olur lavanta ve digerlerini katmadan yani sadece zencefilin tarifini verebilirmisin cnm tşkler

miray cnm bende çok sordum ama bu zencefili tek başına yapsak nasıl olur lavanta ve digerlerini katmadan yani sadece zencefilin tarifini verebilirmisin cnm tşkler

olur tabi cnm neden olmasın zaten dierlerini ben katıorum çnkü ibrahim saraçoğlunun kitabında lavantanın saçA çok ii geldiğini okumuştum papatyada güsel koksun die koyuyorum sana kalmış yanii çifte etki görmek için katıyorum ben zencefil tek başınada yeter gerçikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…