-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.301
yok cnm cevaplarım hepsini dert etme sen:1hug:
ben kendime göre bi karışım yapıorum aslında 5 tane zencefil bi kaşk lavanta bi kaşık papatya 4 tane falanda karanfili 1.5 ltre kaynar suya atıorum sonrada 5 dk kısık ateşte kaynatıorum ılınınca 1 bardak alıp durulama suyu olarak kullanıyorum geri kalanını buzdolabında kapalı bi kavanozda bekletiorum her defasında uğraşmıyım die çnkü dier türlüü çoook üşeniorum :1closedeyes:
bölece çok pratik ve sürekliliği oluo :dance: kiiii sonucuda oluoooo:hooray:[/QUO
canım çok tşkkrlr:1hug: tarifini en kısa zamanda denicem kaydirigubbakcemile2 sonuçlarını yazarım
çok dökülürse die çok korkuyorum aslında inşlh iyi gelirde dökme yapmaz zaten yeterince dökülüyo saçlarım streç yerine şeffaf poşetle sarsak saçı olmazmı acaba sonrada havluyla 2 saat beklemek uzunmu acaba miray cnm sen ne dersin
arkadaşlar belki yorumlar içinde soran olmuştur ama hepsini okuyamadım..bu turp-yumurta karışımı hergün mü uygulanıyor?yoksa haftada 1 kere mi:s
siyah turpla deneyen varmı şimdi uygulamayacam ama bi sorun cıkarmı acil yardımbenneyaptımki
arkadaşlar turpu rendelerken kabuguylamı rendeliyosunuz yoksa soyupmu biyerde kabuguyla rendeleyin die yazılmış birde siyah turpu duydum rosedemin dedigi gibi başka yerlerdede daha faydalı oldugu yazılmış siyahının saçı biraz sertleştirdigi için içine 2 şer kaşık zeytinyagı ve badem yagı koysak nasıl olur acaba bilgisi olan varsa paylaşabilirmi tşkler
miray zencefilli suyu yapıcam ama saçlarımı yıkadıktan sonra gliis sprey saç kremi kullanıyorum yoksa saçlarımı hiç açamıyorum eğer bunu kullanırsam suyun etkisini azaltmış olurmuyum :teselli:
yok cnm cevaplarım hepsini dert etme sen:1hug:
ben kendime göre bi karışım yapıorum aslında 5 tane zencefil bi kaşk lavanta bi kaşık papatya 4 tane falanda karanfili 1.5 ltre kaynar suya atıorum sonrada 5 dk kısık ateşte kaynatıorum ılınınca 1 bardak alıp durulama suyu olarak kullanıyorum geri kalanını buzdolabında kapalı bi kavanozda bekletiorum her defasında uğraşmıyım die çnkü dier türlüü çoook üşeniorum :1closedeyes:
bölece çok pratik ve sürekliliği oluo :dance: kiiii sonucuda oluoooo:hooray:
miray cnm bende çok sordum ama bu zencefili tek başına yapsak nasıl olur lavanta ve digerlerini katmadan yani sadece zencefilin tarifini verebilirmisin cnm tşkler