- 22 Aralık 2008
- 41
- 0
- 31
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.261
zencefilli suyu denemedim ama onuda denicem hihoyyyt ben bide şampuanımın içine çam terebentiyle badem yağı koyuyorum o çok iyi geldi bana saçlarım çok cansız ve ince telli bunu kullanmaya başladıktan sonra saçlarım baya bi canlandı eskisi gibi yapışmıyo bunuda tavsiye ederim :1hug:
şampuanın bitkisel deilse eğer herahngi bi şampuanın içine koyuyosan çamterebenti ve badem yağını çokta fayda bekleme dio aktarcılar kimyasal maddeler içeren şampuanlar yağların faydalarını yitiriomuş.:1shok: bitkisel şampuan kullan ve bunun içine koyya.s heee bide yağlarını kyduktan sonra 15 gün dinlenmesi gerekiomuş anca karışıomuş içine.sengözlerimebaksanab
ne çok ayrıntı var yaaasenağlama
canım senin önceki yazılarında dikkatimi çekmişti okumuştuma.s şampuanım bitti şimdide bitkisel şampuanla denicem beni bu konularda aydınlattın için tşkkrlrhihoyyyt
bende jeunesse die bi şampuan kullanıyorum gayet memnunum e vitamini flm var içinde defne özlü saç uzatmada etkili deniyo fiyatıda uygun içine çam terebentin birde bephantene ampul koydum balda koysammı delikafadulden ne dersin miray saçlarım elektrkleniyoda....
arkadaşlar benim bugün turplu suya başlamam 10 gün oldu tmm şuan eskiye bakarak daha az dökülüyor fakat uzamasında bir değişiklik olmadı yumuşacık yapıyor fakat uzamasında değişiklik maalesef ben göremedim
rica ederim cnm herzaman kaydirigubbakcemile3 yeterkiii saçlarımız güsell olsun :1hug:
dfngarlı natural şampuanı dene çok memnun kalırsın bayağ büyük kutusu, 10tl fazlada bişe deil güselde kokuo ben içine bi kaşık balda koydum saçım bu sayede bide kabarmıoo önceden aslan gibi oluodum sırnaşık şey şimdiiii süperrrdelikafadulden