Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

yha bnm saclarim sirtimla belimin tam ortasinda ve benm sacalrim yagli onun icin haftada 3 4 kez dus aliorum bakimli olmuyo saclarim ama uzasinlar istiyorum saclarim ince telli ve hepiniz 2 cm uzadi diorsunuz bunu nasl anliyosunuz ama bide normalde saclar ztn 1 ayda 1.5 cm uzamasi lzm bunun faydasi ne simdi yani anlamadim ama denemeyi dusunuorum haftada 1 kez denesem olrmu...kaydirigubbakcemile5

zencefilli suyu denemedim ama onuda denicem hihoyyyt ben bide şampuanımın içine çam terebentiyle badem yağı koyuyorum o çok iyi geldi bana saçlarım çok cansız ve ince telli bunu kullanmaya başladıktan sonra saçlarım baya bi canlandı eskisi gibi yapışmıyo bunuda tavsiye ederim :1hug:

şampuanın bitkisel deilse eğer herahngi bi şampuanın içine koyuyosan çamterebenti ve badem yağını çokta fayda bekleme dio aktarcılar kimyasal maddeler içeren şampuanlar yağların faydalarını yitiriomuş.:1shok: bitkisel şampuan kullan ve bunun içine koyya.s heee bide yağlarını kyduktan sonra 15 gün dinlenmesi gerekiomuş anca karışıomuş içine.sengözlerimebaksanab
ne çok ayrıntı var yaaasenağlama

ben verilen tarifi 1 2 saat öncesi denedim ve ilk denemede harika sonuçlar aldım saçlarım yumuşacık oldu hihoyyyt ayrıca kokusu kalır mı iğrenç diye düşünenler hiç tereddüt etmeden saçlarına uygulayabilirler yıkadıktan sonra hiç kokusu kalmıyor ayrıca yıkamadan öncede öyle iğrenç abartılcak şekilde bir kokusu olmuyor.. şiddetle denemenizi tavsiye ediyorum

arkadaşlar bu turplu suyu yapıyorsunuz tamam 1 işe gercekten yarıyormu 2 turpun bı dışı beyazı icide kırmizi olanı var birde dışı kırmızı ici beyaz olanı var hangisini kulanıyorsunuz 3 sacı uzatın söylüyorsunuz onun dışında saca zararı varmı matlaştırıyormu 4 boyalı sactadamı kulanıyorsunuz 5 sacı cokmu döküyor bunu kulana ardaşlar cvplayabilirse seviniriz şimdiden tşk.

glt ben 2 aydr kullnyrum turp suyunu ve sana su ana kadar olan sonuçlarımı söylıyım:benım saclarım herseyden önce acayıp dokulyrdu ve bu sudan sonra daha doğrusu su an saclarım en fazla gunde 6 7 tel dökulyor.ayrıca saclarımı baslmadan önce ölçmştum ve suan da tam tamına 1 karış yanı 5 parmak uzadı saclarım.aslada matlştrmyo ve sacı kalınlştruor ve sac cıkrtyor...tabı bırde haftada 1 hınt yağı badem susam yağlarını karstrp suryruum..artık gerısı sana klmşş bnce bıran önce basla derim ben.. koly gelsıınn...

şu ayrıntıyıda gözden kaçırmayalım arkadaşlar turp suyu saçın renginide açıo
benim saçlarım parlamakla beraber bayağ açıldı rengii ışıl ışılkaydirigubbakcemile2
ama renginden memnun olanlar dikkat etsin:1no2:

canım senin önceki yazılarında dikkatimi çekmişti okumuştuma.s şampuanım bitti şimdide bitkisel şampuanla denicem beni bu konularda aydınlattın için tşkkrlrhihoyyyt

en büyük sorunumda buydu bir süre sonra kel kalıcam diyordum ablama
yarın pazar var ilk işim turp almak deneyip sizede bilgi vericem çok sağol arkadaşım

saçlarım boyalı olmadığı için anlayamıyorum uzayıp uzamadığını mirmirmirmir ama saçları dökmediğine kesinlikle katılıyorum benim saçlarımda önceden çok dökülüyodu ama sudan sonra çok az dökülmeye başladıhihoyyyt

bende yarın başlıyorum bakalım inşlh gerçekten çok güzel yapar saçımı 2 günde bir yapıcam bir zararı olurmu bilmıyorum saçı açmasına gelince inşlh çok açmıyodur rengini ben memnunum çünkü renginden yarınki sonuçları yazarım sizlere inşlh yumuşacık pırıl pırıl yapar benimde mat çünkü saçlarım ve çok dökülüyo tek korkum inşlh ilk zamanlar çok dökmez bu turplu su

arkadaşlar benim bugün turplu suya başlamam 10 gün oldu tmm şuan eskiye bakarak daha az dökülüyor fakat uzamasında bir değişiklik olmadı yumuşacık yapıyor fakat uzamasında değişiklik maalesef ben göremedim

merhaba arkadaşlar ben aranızdaydım hep ama resmi olarak yeni katıldım kaydirigubbakcemile2 çok hoş bi site gerçekten ...şuan turplu suyu yaptım saçlarımda bekliyo sonuç ne olacak bilemiyorum ama annemden baya bi azar yedim çok kötü kokuyo yaaaa kafamçokkarıştı

canım senin önceki yazılarında dikkatimi çekmişti okumuştuma.s şampuanım bitti şimdide bitkisel şampuanla denicem beni bu konularda aydınlattın için tşkkrlrhihoyyyt

rica ederim cnm herzaman kaydirigubbakcemile3 yeterkiii saçlarımız güsell olsun :1hug:
dfngarlı natural şampuanı dene çok memnun kalırsın bayağ büyük kutusu, 10tl fazlada bişe deil güselde kokuo ben içine bi kaşık balda koydum saçım bu sayede bide kabarmıoo önceden aslan gibi oluodum sırnaşık şey şimdiiii süperrrdelikafadulden

bende jeunesse die bi şampuan kullanıyorum gayet memnunum e vitamini flm var içinde defne özlü saç uzatmada etkili deniyo fiyatıda uygun içine çam terebentin birde bephantene ampul koydum balda koysammı delikafadulden ne dersin miray saçlarım elektrkleniyoda....

olur cnm olur neden olmasın balın yararı var zararı olmaz saçları çok yatışıtrıo ben normal kullandığım şampuanlarada koyuydum çokta memnundum sende dene bak. kaydirigubbakcemile5

cnm hemen degişiklik olmaz sanırım 1 ay olsun ozaman farkedersin die düşünüyorum bende yarın başlıcam 1 ay denicem bakalım baya bir degişiklik olacakmı anca 1 ay sonrası anlarız sen kaç günde bir yapıyorsun ben 2 günde bir die okumuştum 2 günde 1 yapıcam

mirayy önerdiğin şampuanı eczanedenmi temin etmem gerekio yoksa marketlerde bulabilirmiyim:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…