-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.321
miray cnm bende çok sordum ama bu zencefili tek başına yapsak nasıl olur lavanta ve digerlerini katmadan yani sadece zencefilin tarifini verebilirmisin cnm tşkler
bnde kullanıodum bi ara ama zencefilli su saçı çok parlatıo... sonradan mat durmasın die artık kullanmıorum saç spreyini. ama zencefilli suyla durulamadan önce kremlediğim için saçlarımı sorun olmuo yaa hemen açılıomirmirmirmir
tşkler rosedem saol cnm hemen alıyım bari bu zencefili , kök olandanmı alıcaz bunu yoksa bide tozu varmış galiba hangisi iyi biliyomusun kökü aktarlarda satılıyormukı bilgin varmı cnm
bnde kullanıodum bi ara ama zencefilli su saçı çok parlatıo... sonradan mat durmasın die artık kullanmıorum saç spreyini. ama zencefilli suyla durulamadan önce kremlediğim için saçlarımı sorun olmuo yaa hemen açılıomirmirmirmir
kızlar ben turbun yanında yarım da havuc rendeledim içinde keratin varmış cunku yani sacın temel maddesi, etkisi artar mı acaba?
mirayy zaencefilli su yapmayı düşünüyorum saçlarıma.benim saçlarım diplerden özellikle ikinci gün hafif yağlanma oluyo ve birazda matlık var saçlarımda.saçların parladığını söylemişsin doğrumu gerçekten.ben saçlarımı hem yağlandırmayan,hem çok parlatan ışıl ışıl yapan hemde uzatan bişey istiyorum.sence turplu su ve zencefilli su banada yararmı ne dersin..şimdiden tşkler..yerimseniben
gerçekten turbun ve zencefilin tamamen faydası var, sölediklerimin hepside saçımda gerçekleşti ama ben haftada bi defada yine burdan bulduğum bi tarifi yapıorum, onunda çok faydasını çok gördüm , 1 bardak saf zeytinyağna 3 tane muskat ve 7.8 tane karanafil ezip koyuyorum güneş gören bi yerde 3 gün bekletiorum sonra saçıma sürüp 3 saat bekletiorum sonuçmuu süperrrrrrrrrrrrrrr:hooray: saçlarım fön çekmeden fönlü gibi oluo dümdüzz hihoyyyt
kızlar ben turbun yanında yarım da havuc rendeledim içinde keratin varmış cunku yani sacın temel maddesi, etkisi artar mı acaba?
slm kızlar ya kızmayın ama eleştirecem artık ya isim vermek istemiyorum ama bazı kızlar sanki inadına sırf yazısı çıksın diye aynı şeyleri tkrar tkrar soruyorlar ne yani biz salakmıyız ilk sayfandan belli okuyoruz bence bu turplu su formunu aynı yazılarla doldurmayın boşuna her şey zaten ilk sayfalarda detaylı yazıyo yok kabuğuylamı rendeleyecez arkasında kaç dakika kakynatacaz arkasından kaç turp koyacaz gibi şeyler soracağınıza yapın ve sonuçları yazın her defasında sayfaıyı yapanların yorumlarını okumak için açıyorum ama nafile ondan çok aynı aynı yani siz hep armut piş ağzıma dü
ş derseniz bu turbun faydasından kimse anlamayacak