Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

bugün turplu suyumu yaptım ama son zamanlarda saçım elektriklenio ne yapmam gerekio biliomusun miraayy yardım etmirmirmirmir

bugün turplu suyumu yaptım ama son zamanlarda saçım elektriklenio ne yapmam gerekio biliomusun miraayy yardım etmirmirmirmir

cnm ben aktardan aldım şampuanı
elektriklenmeye gelince bende hiç öle bişe olmadı:1rolleyes: sen ütü falan yapmadın dimi saçıını yıkadıktan sonra? :1no2:
şampuana bal koymayı dne bnce elektrklenme yapmassositososito

cnm ben aktardan aldım şampuanı
elektriklenmeye gelince bende hiç öle bişe olmadı:1rolleyes: sen ütü falan yapmadın dimi saçıını yıkadıktan sonra? :1no2:
şampuana bal koymayı dne bnce elektrklenme yapmassositososito
canım saçımı düzleştiriciyle yapıyorum son zamanlarda olmaya başladı zaten mirmirmirmir bugün şampuanımıda alıyorum balıda koyuyorum sözünü dinliyorum kaydirigubbakcemile5

kızlar benmde bu turplu suyu 6. yapışım saçlarım gözle görülür şekilde uadılar yani 2 cm. kadar üstelik acaip yumuşatıo saçı ve dökülmeyi azaltıo umarım 1 ay sonra istediğim saçlara kavuşurum..:icecream:

emın ol 1 ay sonra cook daha belırgın oluck ne kadar uzadığı...ben suan baktkça aynaya ınanamyırum..annemde öyle şokta..ama hemen uzamadı diye üzülen arkadaşlar biraz sabırlı olun sonuçta herkesın farklı bı saç yapısı var...ama mutlaka sonuç vreıyorr emin olun....benım 2 ayda 1 karış uzadıı ayrıca...:)))))

cnm hemen degişiklik olmaz sanırım 1 ay olsun ozaman farkedersin die düşünüyorum bende yarın başlıcam 1 ay denicem bakalım baya bir degişiklik olacakmı anca 1 ay sonrası anlarız sen kaç günde bir yapıyorsun ben 2 günde bir die okumuştum 2 günde 1 yapıcam

bende 2 günde 1 yapıyorum turplu suyu şampuanımada çam terebendini koydum bakalım şimdilik 10 gün oldu 1 ayı tmmlayıp görücez artık ama gerçekten dökülmesinde çok değişiklik oldu bu maskeyi yazan arkadaşa çok tşkler bu akşamda badem yağı ve hint yağı koymayı düşünüyorum şampuanıma siz ne dersiniz koysam mı ?

mirayy zencefilli suyu nasıl yaptığını anlatabilirmisin :CüvCüv: suyu günübirlikmi yapmamız gerekiyo yada önceden yapıp saklayabilrmiyiz, ılık olması gerekiyomu :uhm: bide her saç yıkadığında döküyomusun, durulama suyu olarakmı kullanılıyo off çok soru sordum affet :eek:

ya kızlar nasıl özendiriosunuz insanı böle çok yapasım geldi benimde yaa herkeste memnun bu turptan wallahide yapıcam billahide:lepi: beklettikten sonra normal şampuanla yıkıoruz dimi

bende 2 günde 1 yapıyorum turplu suyu şampuanımada çam terebendini koydum bakalım şimdilik 10 gün oldu 1 ayı tmmlayıp görücez artık ama gerçekten dökülmesinde çok değişiklik oldu bu maskeyi yazan arkadaşa çok tşkler bu akşamda badem yağı ve hint yağı koymayı düşünüyorum şampuanıma siz ne dersiniz koysam mı ?

bence şampuana koyma arınmaz saçların yağlı kalır çünkü hint yağı keskin bi yağ kolay çıkmıo bence banyoya girmeden sür ve bol bol yıka şampuana katma derim yinede sen bilrisin hem katsanda etkisi kalıcı olmaz ki
durularken akar gider beklemek daha iikaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ben şimdi yapmaya başladım turplu suyu fakat ne kadar kaynatıcaz bunu kaynamaya başladıktan sonra ne kadar süre daha kaynatmalıyız acil cvp lütfen

birde bişey daha sormak istıyorum şimdi 1 turpa 4 bardak su koyuyoruz ya bu suyun hepsinimi sacımıza kullancaz su fazla gibi geldi bana da

mirayy zencefilli suyu nasıl yaptığını anlatabilirmisin :CüvCüv: suyu günübirlikmi yapmamız gerekiyo yada önceden yapıp saklayabilrmiyiz, ılık olması gerekiyomu :uhm: bide her saç yıkadığında döküyomusun, durulama suyu olarakmı kullanılıyo off çok soru sordum affet :eek:

yok cnm cevaplarım hepsini dert etme sen:1hug:
ben kendime göre bi karışım yapıorum aslında 5 tane zencefil bi kaşk lavanta bi kaşık papatya 4 tane falanda karanfili 1.5 ltre kaynar suya atıorum sonrada 5 dk kısık ateşte kaynatıorum ılınınca 1 bardak alıp durulama suyu olarak kullanıyorum geri kalanını buzdolabında kapalı bi kavanozda bekletiorum her defasında uğraşmıyım die çnkü dier türlüü çoook üşeniorum :1closedeyes:
bölece çok pratik ve sürekliliği oluo :dance: kiiii sonucuda oluoooo:hooray:

çok dökülürse die çok korkuyorum aslında inşlh iyi gelirde dökme yapmaz zaten yeterince dökülüyo saçlarım streç yerine şeffaf poşetle sarsak saçı olmazmı acaba sonrada havluyla 2 saat beklemek uzunmu acaba miray cnm sen ne dersin

benim turp oldu sogumasını beklıyorum şimdi bakalım nasıl olacak içine birde yumurta sarısı eklicem bu arada kaynarken kokusu oluyor ama sonradan gidiyor kokusu

ya sürdüm hala yıkayamadım beklıyo saçımda kızımın uyumasını bekliyorum 2 saatide geçti valla inşlh bişi olmaz çok tırsıyorum:roflol::roflol::roflol:

X