- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.281
bugün turplu suyumu yaptım ama son zamanlarda saçım elektriklenio ne yapmam gerekio biliomusun miraayy yardım etmirmirmirmir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugün turplu suyumu yaptım ama son zamanlarda saçım elektriklenio ne yapmam gerekio biliomusun miraayy yardım etmirmirmirmir
canım saçımı düzleştiriciyle yapıyorum son zamanlarda olmaya başladı zaten mirmirmirmir bugün şampuanımıda alıyorum balıda koyuyorum sözünü dinliyorum kaydirigubbakcemile5cnm ben aktardan aldım şampuanı
elektriklenmeye gelince bende hiç öle bişe olmadı:1rolleyes: sen ütü falan yapmadın dimi saçıını yıkadıktan sonra? :1no2:
şampuana bal koymayı dne bnce elektrklenme yapmassositososito
cnm hemen degişiklik olmaz sanırım 1 ay olsun ozaman farkedersin die düşünüyorum bende yarın başlıcam 1 ay denicem bakalım baya bir degişiklik olacakmı anca 1 ay sonrası anlarız sen kaç günde bir yapıyorsun ben 2 günde bir die okumuştum 2 günde 1 yapıcam
bende 2 günde 1 yapıyorum turplu suyu şampuanımada çam terebendini koydum bakalım şimdilik 10 gün oldu 1 ayı tmmlayıp görücez artık ama gerçekten dökülmesinde çok değişiklik oldu bu maskeyi yazan arkadaşa çok tşkler bu akşamda badem yağı ve hint yağı koymayı düşünüyorum şampuanıma siz ne dersiniz koysam mı ?
mirayy zencefilli suyu nasıl yaptığını anlatabilirmisin :CüvCüv: suyu günübirlikmi yapmamız gerekiyo yada önceden yapıp saklayabilrmiyiz, ılık olması gerekiyomu :uhm: bide her saç yıkadığında döküyomusun, durulama suyu olarakmı kullanılıyo off çok soru sordum affet
birde bişey daha sormak istıyorum şimdi 1 turpa 4 bardak su koyuyoruz ya bu suyun hepsinimi sacımıza kullancaz su fazla gibi geldi bana da