- 6 Temmuz 2008
- 654
- 6
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.341
Miray,
Normalde saçların nasıl düz mü, dalgalı mı, kıvırcık mı? Hani benim dalgalı da benim saçımı da dümdüz yapar mı diye merak ettim.. Bir bunlar eksik aslında ama:=)[/QUOT
aslında dalgalıydı saçlarm ama artık hafif dalgalı oldu, hep düzleştrici kullandığım için dalgası bile çok az ama yaptığım muskatlı zeytinyağı karışımı saçımı düzleştirmekten hariç çok güsel bi şekle soktu, omuzlarımdan yumuşacık akıo sankikaydirigubbakcemile3 turplu ve zencefiilli suyun her banyoda ama zeytinyağlı karışımın 2 haftada bir yapılması gerek bnce ama ben her hafta yapıorum artık.a.s zaten zeytinyağı saçı besler. ve tabiki uzatırda, bunuda ihmal etmeyin derim ben.
he bide kardeşimn arkdaşının saçları çok çabuk uzuyodu hep görüodum saçını boyuyo 2 hafta sonra en az bi 2 cm uzamış sordum bnde bişemi yapıosun die, saçını evde olduğu zamanlar yakmıomuş yanii yağlanınca hemen yıkamıo bi kaç gün beklio saçın kendi öz yağı saçı besleyip uzamasnı sağlıomuş hmde daha sağlıklı oluomuş,gerçektende çok sağlıklı ve poposundaydı saçlarıa.s
bi ara bende yıkamyım dedim ama dayanamadım yaa 2 günde bir yıkamasam kendimi çok kötü hissediorum:sm_confused:, dayanabildiğiniz kadar durun sizkaydirigubbakcemile5
mirayy zaencefilli su yapmayı düşünüyorum saçlarıma.benim saçlarım diplerden özellikle ikinci gün hafif yağlanma oluyo ve birazda matlık var saçlarımda.saçların parladığını söylemişsin doğrumu gerçekten.ben saçlarımı hem yağlandırmayan,hem çok parlatan ışıl ışıl yapan hemde uzatan bişey istiyorum.sence turplu su ve zencefilli su banada yararmı ne dersin..şimdiden tşkler..yerimseniben
slmlarr..a.s.
ben hazırladığım turplu suyu, kovanoza koyuyorum kapağını sıkıca kapatıp buzdolabında bekletiyorum,kullancağım zamanda biras alıp ısıtıyorum içine yumurtanın sarısını ekleyip kullanıyorum. aslında bunu başta yaparken acaba etkisini kaybedermi die düşünmedim deil ama her yaptığımda evi okadar pis kokutamasdm. ama etkisini gördükten sonra iiki yapmışım dedim.hihoyyyt
saçlarımı gün aşırı düzleştirdiğim için donuk mat ve lastik gibiydi -tatlicadiarzu-15 gündür yaptığım bu maske sayesinde evrim geçirdi. şuan saçlarım ölesine parlak ve yumuşakki sürekli elim saçlarımda. kaydirigubbakcemile2 üstelik bariz bi şekilde uzadı. yaklaşık 2 cm falan.:lepi: ben çok memnunum valla. saçıyla sorunu olan herkes denesin bu karışımı.:1rolleyes: ha ben bide zencefilde yapıorum. onunda etkisi var heralde. eğer onun hakkında merak ettiklerin varsa yardımcı olurum cnmmm:teselli:
Mirayy84 Sana zahmet şu turplu suyun tarifini ölçüleriyle birlikte tam olarak yazabilirmisin? Kaç turp, kaç yumurta ne kadar su, ne kadar kaynatılacak, ne kadar bekleyecek,,,, tek kullanımlık kadar miktarklarını yazarmısın canım ya? Forumda yeni değilim fakat deneyimlerimi paylaşmaya ve deneyimlerden yararlanmaya yeni başladım. Devamı gelir inşallah. Şimdiden teşekkür ediyorum.
slm çiceğim canım ben zaten isim vermedim ama dikkat et aynı şeyleri sürekli sürekli tkrar eden kişiler çok onların yüzünden hep bozuk kaset gibi oluoyo forumvallahi ben tum yazilanlari okuyamadim 5-10 sayfa kadar okudum ve sordugum soruya raslamadim
slm kizlar bugun ilk defa denedim bu turpu bakalim nolcak .. ama Beyaz turp yaptim :s fark ediomu acaba kafama takiLdii ? =$
Bide kokuyo diosunuz ama bnde o kadar pis bi kokusu yok yumurtaya ramen .. bilemicem acaba ben mi yanlis bisey yaptim =O Bide haftada 2 kez yeterlimi? yoksa 3-4 kere ... xD
Bi gelisme olursa derim ^^
Uzatir insallah gercekten yaa