Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kızlar ben özellikle b12 vitaminin çok etkisini gördümm....tavsiye ederimm benim en son 2,5/3ay önce boyattım saçımı 3 aydır kullanıyorum b 12 saçlarımın dibi 4.5 5 parmak kadar uzadı........

kızlar ya bişi sorcam bn bu gün turp aldımda biraz ufaklar ama birer tane mi alıp rendeliyim yoksa ikişer tanemi ?????

turp suyunun soğumasını bekliyorummmm :)))
umarım işe yarar arkadaşlar siyah turp aldım kocaman çeyrek kadarını rendeledim...
melloo'cum
istersen iki tane rendele de zaten ona göre göz kararı ayarlarsın

turplu su uzatıyor gerçekten :)))
okulum tatile girince başlamıştım yapmaya şubat başı gibiydi.
1 hafta boyunca 2 günde bir uyguladım sonrasına annem çok kokuyor diye izin vermedi=/
ve bikaç gündür saçımın uzadığını hissediyorm:)
saçımı omuzumdan önüme atrdım yeterince uzun olmadıklrından yerinde durmaz arkaya giderlerdi şimdi duruyolar hehe çok mutluyummm :))

slm arkadaşlar bende bugün katılabildim aranıza! bnde bu turplu suyu yaklaşık1 haftadır gün aşırı yapıorum ama bnde hiç bi etki yapmadı uzama açısından yaa( ama parlaklık verdi,güçlendirdi sanki.ama ençok uzamasını istiodum benküçük bi tane siyah turpu rendeliyip bi taşım kadar kaynatıp ılıyınca yımurta sarısı karıştırıp fıs fıslı şişeyle sürüp bekliodum.acaba yanlışmı uyguladımda hiç uzamadı daha :1no2: çok üzgünüm bi yardımcı olun lütfen yaa çok umut bağlamıştım:çok üzgünüm::teşekkür ediorum şimdiden

yaa mavisiyah sen denemişsin hemde bir hafta kadar.etkili olmuş.benim yazımı okuduysan nasıl uyguladıını banada bildirirmisin,3_4kez yaptım halen bi uzaman falan yook

kızlar sac koku 30 cmden sonrasını beslemiyor,cok uzun saclar da basa bela yani :) sacınızı hızlı ve en onemlisi saglıklı uzatmak istiyorsanız bunun icin en az 6 ay sure ile biotin kullanmaniz gerekli

yaa mavisiyah sen denemişsin hemde bir hafta kadar.etkili olmuş.benim yazımı okuduysan nasıl uyguladıını banada bildirirmisin,3_4kez yaptım halen bi uzaman falan yook

canım ben turpu kaynatıp ılımaısnı bekleyip lavaobada başımdan aşağı döküyorum yani bu yöntemi söyleyenlerin uyguladığı gibi yapıyorum tek eksik yumurta ben de o da zahmetli geliyor diye:)
bazen 2 saatten fazla bekletiyordum hatta bi kere akşam vakti yapıp ertesi gün öğlen yıkamıştım ve yatmadan önce kuruyunca biraz, taramıştım saçlarımı acayip de kaşınmıştı saç diplerim o gece.sanırım kaşınması saçın uzaması demek:) burda öyle yazanları görmüştüm.
ben böyle yaptım yani.belki normal kendiğinden uzadı saçlarım zamanı geldiği için yani bilmiyorum ama umutsuz da olma, inan uzayacağına ve sabret diyorum daha da ne diyim bilmiyorum canım ben devam ediyorum yine turplu suya.

Son düzenleme:
Saçlarım uzamıyor bakımsız gözüküyor, sarılarım soluk, saçlarım parlamıyor diyorsanız… İşte size turp suyundan gelen mucize. Hafta 2 cm uzayan saçlara sahip olun…

Turplu suyumuz:
bir turp rendelenir, 3-4 bardak su içinde yarım saat kadar kaynatılır daha sonra posasından suyu ayrılır ve suyunun ılık olması beklenir.ılık olduğu zaman yumurta sarısıyla karıştırılarak saça bi güzel masajla yedirilir ardından strechlenir ve herhangi bir havlu ya da bezle baş bağlanır. 1-2 saat beklenilir ve banyoya giderek suyun sıcak olmamasına dikkat edilerek soğuk ya da ılık suda saçlar şampuanla bi güzel yıkanır. bir hafta sonunda uzayan 1-2 santim saç sonunda da mutluluktan havaya uçulur =)) Şimdilik bu kadar yardımcı olabilirim canlarım hiçbirinizin memnun kalmayacagını düşünmüyorum pişman olmamak için deneyin sadece 1 hafta sonunda vazgeçilmeziniz olacak.
(Baştan saç dökülmesi yapması sizi endişelendirmesin işe yaramayan saçları atıyo yerine daha gürleri cıkıyo farkedersiniz zaten ve bir hafta sonunda5-6 tel dökülmeye baslıyo 50-100 tel dökülen saçlarım bilginize..)
siz sanırım bu makaleyi diyosunuz???

Herkese merhaba, öncelikle bu turp suyu mucizesini bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Benim sormak istediğim birşey var, bu karışımı saçın diplerine mi uyguluyoruz yoksa saç ucuna mı? Geçmiş sayfalara baktım ancak bu bilgiye rastlayamadım :uhm:

Ben de hemen bu akşam başlamayı düşünüyorum, bakalım nasıl bir sonuç alacağım hihoyyyt

Ya ben acemiyim de pek anlamadım,b12 vitamini nasıl alcaz?:uhm:

b 12 vitamini eczanelerde var canım....maskeden daha etkılı olduguna ınanıyorum...sonuc olarak dısarıdan takvıye edıyoruz turplu suyu sac dıbımıze yedırıyoruz ama b12 direk bünyeden yanii..her akşam yatmadan önce bir tane içiyorum ....

saçın tümüne uyguluyosun canım su gibi oluyor zaten başını öne eğip döküyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…