E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.141
Merhaba arkadaşlar uzun aradan sonra döndüm foruma.:icecream:
Ben ilk kez bugün uyguladım birazdan yıkıycam saçımı umarım yumurta kokmam.kaydirigubbakcemile3
Ama bir sorum olacak,olabildiğinde alnıma değdirmemeye çalıştım yine de oralara aktı hep yapış yapış oldu.Ben alnımdaki saçlardan rahatsızım zaten böyle mi olcak hep.:1no2::1no2:
ESRANIL cnm etki açısından siyah turp kırmızı turp en son beyaz turp diyolar , bende hızlı etki etsin diye siyahından aldım yaptım :)
uzun bi aradan sonra mı fairlike sen misin yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok:
benimde anlımdaki saçlarla ilgili sorunum var ya, umarım onlarıda çoğaltmaz. şimdi aklıma gelen birşeyi söyleyim dedim bununla ilgili. uygulamadan önce suyun değmesini istemediğimiz yerlere vazelin sürersek belki bir ölçüde o kısımları kurtarmış oluruz. ne dersiniz işe yararmı? bir sonraki turplu suyumda deneyeceğim. birde bir arkadaş fön makinesinden bahsetmiş. kesinlikle tavsiye ediyorum. geçen gün yaptım, 1,5 saat yerine 15 dk bekledim. bunu internettede okumuştum. zaman kazandırır. streçlerken amaç zaten sıcaklığı artırıp köklere daha iyi işlemesini sağlamak değilmi.
muskat ne ki :O?