Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

2 siyah turp 1 orta boy havuç 3/3,5 bardak su ve yumurta ile ilk siftahımı yaptım

bugünhihoyyyt

haftada 2 - 3 kere yapmayı planlıyorum bakalım bu mucize formül bana nası etki edicek

saçlarımı da çarşamba akşamı boyamıştım oyüzden çok güzel anlayacağım uzamaları:Saruboceq:

ilk yapışımdan bi uzama beklemedim tabi ki lakin aşırı bi yumuşaklık hissettim saçımda:smiley-cool:

fakat dökülmeler ve aşırı kaşıntı oldu yhaa:uhm: saç alışık olmadığı bi durumla karşılaştı diye tepki veriyo sanırım :nazar:

şu günler çabuk çabuk geçse yaaaaaa naniknaniknaniknanik

ben normal turpla yaptım bi farkı var mı sizce ?
suan tatil oldugu içn problem yok ama okul açılınca napıcaz :) ?

ESRANIL cnm etki açısından siyah turp kırmızı turp en son beyaz turp diyolar , bende hızlı etki etsin diye siyahından aldım yaptım :)

ben bunu yapmaya çalıştım bi kere kaynatırken daha kokusuna dayanamadım bıraktım valla çok iğrenç kokuyor.. :bbo:

Dünden beri tüm sayfaları başından sonuna okudum ve dün turp suyuna başladım. İçine yumurta koymadım. Her zaman kullandığım yağ bakımıyla karıştırdım. Yağ bakımı yapmadan önce de fısfısla saç diplerime sürekli sürdüm. Benim saçım ayda en iyi ihtimalle 1 cm uzar. Dün ayın 7'siydi. Yalnız ben haftada sadece 1 kere yapacağım. 7 Martta tekrar yazacağım. Bir ayda nekadar uzayacak bakalım. Şu an 46.5 cm. Ben mezurayla kulağımın arkasından saç köklerimin başladığı yerden ölçüyorum. Hep aynı ölçüyü kullanırsanız uzadığını cm cm izleyebilirsiniz.

slmlar kıslar..
bende çok yerde duymuştum turp suyunu, gördüğüm kadarıyla burda herkes çok memnun kalmış, saçları geç uzayan biri olarak size güvenerek bende başladım bugünkaydirigubbakcemile3 ama benim biras sorunlu oldu,streç film ve iki tane başörtüsü sarmama rağmen kenarlardan aktı,fisfisfis yanaklarıma değdi. bu kadar etkiliyse bu su sonuçta yüzdeki ayva tüyleride azdırabilir dimi.:uhm: dikkat edin valla uzun saçlar derken sakallıda olmayalım.:eek:

Merhaba arkadaşlar uzun aradan sonra döndüm foruma.:icecream:
Ben ilk kez bugün uyguladım birazdan yıkıycam saçımı umarım yumurta kokmam.kaydirigubbakcemile3
Ama bir sorum olacak,olabildiğinde alnıma değdirmemeye çalıştım yine de oralara aktı hep yapış yapış oldu.Ben alnımdaki saçlardan rahatsızım zaten böyle mi olcak hep.:1no2::1no2:

Merhaba arkadaşlar uzun aradan sonra döndüm foruma.:icecream:
Ben ilk kez bugün uyguladım birazdan yıkıycam saçımı umarım yumurta kokmam.kaydirigubbakcemile3
Ama bir sorum olacak,olabildiğinde alnıma değdirmemeye çalıştım yine de oralara aktı hep yapış yapış oldu.Ben alnımdaki saçlardan rahatsızım zaten böyle mi olcak hep.:1no2::1no2:

uzun bi aradan sonra mı fairlike sen misin yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok:

ESRANIL cnm etki açısından siyah turp kırmızı turp en son beyaz turp diyolar , bende hızlı etki etsin diye siyahından aldım yaptım :)

çok tesekkr ederm canım.ben kırmızı turpla yapıyorum bugn 2.kez yaptım ama fazla zamanım olmadıgı içn streçin üzerne fön makinesi tuttum :) soncları görücez artık ...

arkadaslar merhaba aranıza yeni katıldım,umarım bırlıkte cok gusel bılgılerı paylasırız.
Saçlarım cok kotu durumda (boyadan ötürü) kıcacık kestırmek zorunda kaldım..bunalıma gırdım resmen,
insallah bu uygulama bende de işe yarar :) yarın hemen deneyeceğim,
bırde sormak ıstedıgım haftada 1 keremi?? uygulanıyor?

tesekkurler
sevgılerımle..

uzun bi aradan sonra mı fairlike sen misin yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok:

fairytale benimkisi ama galiba başkasıyla karıştırdın.:uhm:

Bu arada yıkadım saçlarımı baya dökülme oldu ama koku filan yok.2-3 hafta denerim böyle bakalım nolcak.Ben de yazıcam yorumları düzenli.yerimseniben

benimde anlımdaki saçlarla ilgili sorunum var ya, umarım onlarıda çoğaltmaz. şimdi aklıma gelen birşeyi söyleyim dedim bununla ilgili. uygulamadan önce suyun değmesini istemediğimiz yerlere vazelin sürersek belki bir ölçüde o kısımları kurtarmış oluruz. ne dersiniz işe yararmı? bir sonraki turplu suyumda deneyeceğim. birde bir arkadaş fön makinesinden bahsetmiş. kesinlikle tavsiye ediyorum. geçen gün yaptım, 1,5 saat yerine 15 dk bekledim. bunu internettede okumuştum. zaman kazandırır. streçlerken amaç zaten sıcaklığı artırıp köklere daha iyi işlemesini sağlamak değilmi.

kızlar bu turplu su benim yanmış saçımı bile düzeltip uzatmışsa ben başka bişy söylemiyorum harika harika iyiki varsın turplu suu :)

benimde anlımdaki saçlarla ilgili sorunum var ya, umarım onlarıda çoğaltmaz. şimdi aklıma gelen birşeyi söyleyim dedim bununla ilgili. uygulamadan önce suyun değmesini istemediğimiz yerlere vazelin sürersek belki bir ölçüde o kısımları kurtarmış oluruz. ne dersiniz işe yararmı? bir sonraki turplu suyumda deneyeceğim. birde bir arkadaş fön makinesinden bahsetmiş. kesinlikle tavsiye ediyorum. geçen gün yaptım, 1,5 saat yerine 15 dk bekledim. bunu internettede okumuştum. zaman kazandırır. streçlerken amaç zaten sıcaklığı artırıp köklere daha iyi işlemesini sağlamak değilmi.

Olur mu e ben süreyim o zaman:uhm: Nasıl kurtulucam o saçlardan yaasenağlama

Yarın 2. kez yapıcam turpu nolur işe yarasınn:nazar: Bu arada bir sorum olacak çok konuştum ama,ben normalde her gün banyo yapıyorum.Çok yıkayınca daha yağlanıyor ama yıkamayınca yüzüme bakılmıyor.:1no2: Ben şimdi bunu 2 günde bir yapıcam ama aradaki günlerde yıkansam bişey olur mu ki:uhm:

bayanlar muskat formlünü duydunuzmu?CADIARZU yine burda başka bi çözüm yolunda okudum bende,yaptım gerçekten saçı inanılmas yumuşatıo ciddi yıpranma belirtisi gösteren saçlar mutlaka yapmalıyerimseniben.hemde uzatıyomuş turplu suyla birlikte yapıldğında düşünün bide gösterdiği etkiyi,:lepi: ben ikisinide bi arada yapıorum ilk defa saçımı düzleştirmeden dışarı çıkabildim :sm_cool:tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2

X