Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

b 12 vitamini eczanelerde var canım....maskeden daha etkılı olduguna ınanıyorum...sonuc olarak dısarıdan takvıye edıyoruz turplu suyu sac dıbımıze yedırıyoruz ama b12 direk bünyeden yanii..her akşam yatmadan önce bir tane içiyorum ....

Doktor kontrolünde almak daha mı uygun olur acaba kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.benneyaptımki

ben de sacın tümüne uyguluyorum ama diplerden baslayarak tabi ee ne de olsa saç dipten uzuyor :)
b12ye gelnce o da faydalıdır ama bence çinko daha önemli.doktora gidip bi çinko degerinizi ölçtürün

slm kızlar bende yeni üye oldum ve bu gün ilk defa turplu suyu denedim hala saçımda :jeyyar: kaynatırken çok fazla bi koku olmadı düdüklü tencerede kaynattım ve içine 5-6 tane karanfil attım yararı veya zararı varmı bilmiyorum ama belki kokuyu biraz alır diye düşündüm :nazar: abim dışardaydı ve kaynamasına yakın eve geldi ev kötü kokuyor gibilerinden hiç bişy bile söylemedi delikafadulden

Günaydın kızlaar a.s. Ben de dün akşamki deneyimlerimi paylaşmak istedim turplu suya yeni başlayan biri olarak. İlk işim akşam iş çıkışı marketten turp almak oldu. Şansıma siyah turp vardı, burda okudumğum yorumlarda onun daha etkili olduğu yazıyordu, heme doldurdum torbaya 4-5 tane. Eve gidince kabuğu ile beraber rendeledim ve üstüne 3,5 su bardağı suyu döküp kaynattım. O kadar yoğun bir koku olmadı, evet kokuyor tabi ama tencereye çok yaklaşırsanız alınıyor koku. 1 yumurta sarısı ile karıstırdım. Sağolsun kuzenim bizdeydi, onun da yardımı ile bir güzel yedirdim sacıma. Son suyu da dediğiniz gibi kafamı ters çevirip bocaladım. Strech ile sardım, ardından da havlu ile sardım (havalar soguk oldugundan cidden havlu ile sarmak lazım, zira kafanız donabilir kaydirigubbakcemile3 ) 1,5 saat bekledikten sonra ılık su ile önce sacımı yıkadım, o yumurtalı suyunu akıttım, sonra da bir güzel kendim yıkanıp son bir kez daha köpürttüm saçlarımı. Gelelim sonuca. Tabi bu benim ilk denemem, ilk denemede bir uzama beklemiyorum. Saçlarım çok dökülüyor bu ara, herhangi bir azalma görmedim yine aynı şekilde döküldü tararken; ancak bir yumuşaklık hissettim saçımda. Normale göre daha yumusak gibi geldi. Bilemiyorum burada okuduklarımın etkisi altında da kalmış olabilirim tabi ama...
Denemeye devam tabi... Birkaç deneme sonrasındaki düşüncelerimi yine aktaracağım. Hepinize güzel bir gün ve uzuuun saçlar diliyorum a.s.

selam kızlar ayrıca mavi siyah'cım :))anlattıklarını daha dikkatli okuyunca bir haftadır uygulamama rağmen sonuç alamamamın sebebini kendimce buldum: 1.si,turpu rendeliyip bikere fokurdayınca kaynatmayı sonlandırıodum:KK43: 2.si,küçücük bi tane rendeliyodum(yetersiz gelmiş olabilir) 3.sü de,ben hayatta ılık yada soğuk suyla yıkanamam,donarım :KK70: Sanırım bu sebeplede uzama açısından bişi göremedim.ama şunu net söyleyebilirim;ilk uygulamadan itibaren çok büyük bi yol katettirdi bu karışım dökülme konsunda bana:)ve acayip beslio saçları,krem bile kullanmıorum artık :))) yazarım tekrar bakalım artık sonuç nasıl olcak..byee

arkadaşlar yorumlarınızı okudum .bu turplu karışımı bende en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum.Ayrıca saçlarında beyazları olan arkadaşlar için bi tarifim olucak
Saç beyazlamasına kesin çözüm ;
-1 adet soğan
-5 diş sarımsak
-1 yumurta sarısı
Soğan ve sarımsağı ezin.Yumurta sarısı ilave edip saçlara boya sürer gibi sürün.30dk. sonra yıkayın.Bu maskeyi ayda 1 kez uygulayın.Sonuca öok şaşıracaksınız...:1shok:

turplu suyu hazırlarken yayılan ve uzun bi süre evden gitmyen kötü kokudan kendimce bi çare buldum bende..sengözlerimebaksanab 5 6 tane turbu 5 litre suyla düdüklü tencereye koyuyorum,içine karanfil ve biras papatya atıp kaynatıorum süzüp, çıkan suyu kavonozlara koyup buzdolabında bekletiorum,her banyoda yeterince çıkarıp ısıtıyorum ve içine bal ve yumurta kyup saçıma uyguluyorum,hem daha pratik oluyo hmde her seferinde uğraşmıorum,ayrıca evi pis pis kokutup kimseden fırça yemiorum:teytey: herkese tavsiye ederimm üstelik artık hiiiiççç ama hiç üşenmiorum.. ne yararlıymış bu turp suyu yaa bi haftadır kullanmama rağmen artık saçım dökülmüo,yumuşacık ve parlıo vallaa süperr mişşşş:hooray:

Doktor kontrolünde almak daha mı uygun olur acaba kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.benneyaptımki

bir kutu içebilirsin demişti bana doktor..bir problem yaşamazsın ama iki kutudan sonrası zararlı olabilir dedii...fazla yükleme yapmak iyi değil vücüda demişti....bir kutu nun içinde zaten 30 tane var bir ay ullanabilirsin

bende bugun ılk defa turp suyu denedım hala sacımda ama bayaa bı sulu bı sey oldu bu acaba suyu fazla mı kattım bayaa bı kaynattım hemen sondurmedım altını bakalım ıns ıyı olur 2 saat bekletmeyı dusunuyorum ama ne kadar bekletıosunuzz daha cok olsa olur mu?

benimde saçlarım permadan yandı sadece uçları yandığı için şanslıyım ama çok üzüldüm turplı suyu 2 kez yaptım inşallah uzatır saçlarımı :KK43:

turplu suyu hazırlarken yayılan ve uzun bi süre evden gitmyen kötü kokudan kendimce bi çare buldum bende..sengözlerimebaksanab 5 6 tane turbu 5 litre suyla düdüklü tencereye koyuyorum,içine karanfil ve biras papatya atıp kaynatıorum süzüp, çıkan suyu kavonozlara koyup buzdolabında bekletiorum,her banyoda yeterince çıkarıp ısıtıyorum ve içine bal ve yumurta kyup saçıma uyguluyorum,hem daha pratik oluyo hmde her seferinde uğraşmıorum,ayrıca evi pis pis kokutup kimseden fırça yemiorum:teytey: herkese tavsiye ederimm üstelik artık hiiiiççç ama hiç üşenmiorum.. ne yararlıymış bu turp suyu yaa bi haftadır kullanmama rağmen artık saçım dökülmüo,yumuşacık ve parlıo vallaa süperr mişşşş:hooray:

tabiki pratiklik açısından iyi bişey ama merak ettiğim böyle yaparsak etkisini kaybeder mi turplu su acaba ? dolapta kalıyo ya sonucta beklemiş oluyo özelliği kaybolur mu ?

etkisini kaybediceğini ben sanmıyorum sonuçta dolapta bekliyo bozulma ihtimali yok vitaminleride ölmez, valla bu şekilde de etkisini göstericeğini umuyorum ki ben görmeye devam ediyorum,eğer tersi bişey olursa bunuda sizinle paylaşırım o şekilde yapmayız ozamanyerimseniben

ya ben bunu sadece daha 1 kere kullandım ama kafamı kaşındırdı yaaa sizde de böyle oluyomuuuu ??????

ilkinde deil ama ikincisinde benimde bayağ kaşındı delikafadulden
yine yorumlarda etkisini gösterdiği için kaşındığını yani uzamanın bi göstergesi olduğunu okumuştumCADIARZU

bir kutu içebilirsin demişti bana doktor..bir problem yaşamazsın ama iki kutudan sonrası zararlı olabilir dedii...fazla yükleme yapmak iyi değil vücüda demişti....bir kutu nun içinde zaten 30 tane var bir ay ullanabilirsin

Ben bunu kullanıyım en iyisibenneyaptımki

Ya ben 3 kere yaptım ama hala bi değişme yok kaşıntı filan da pek yok.:mymeka:

Merhba bende bugun kullanmaya başladım şu turplu suyu =)Etkilerini bende yazarım

ve bişey sorucam Kaş ve Kirpikte kullanılabliiyormu ? Etkisi varmı ??

mrblar canım hayır kaş ve kirpiklerine sürme gözlerine kaçarsa iyi olmaz die okumuştum bi arkadaştan.kaş ve kirpiklere badem yağı ve hint yağını aynı oranda karıştırıp eski bi rimel fırcası ile gece yatmadan sür sabah yıka bunu 15 gün yap.bnde yapıcam ama daha hint yağı alamadım.15günde uzunluk ve güçlenme açısınıdan farkını gösteriomuş..sevgiler..

yaaa buarada 5.turp suyumu yaptım şuan başım sarılı saat 01:30gibi yıkıcam.bu defa yarım saat kaynattım,komşuya gitmiştim geldiimde azcık soğumuş yumurtayı kırıp yaptım ama keşke ısıtsamıydım ki?? ısıtmanın yada ılık uygulamanın önemi varmı arkadaşlar?bi fikri olan bu konuda???:ecrin_bebek:

mrblar canım hayır kaş ve kirpiklerine sürme gözlerine kaçarsa iyi olmaz die okumuştum bi arkadaştan.kaş ve kirpiklere badem yağı ve hint yağını aynı oranda karıştırıp eski bi rimel fırcası ile gece yatmadan sür sabah yıka bunu 15 gün yap.bnde yapıcam ama daha hint yağı alamadım.15günde uzunluk ve güçlenme açısınıdan farkını gösteriomuş..sevgiler..

Hint yağı baya iyi geliyor
Ben sürüp öyle yatıyorum aslında en etkilisi badem yağıyla hint yağını karıştırıp sürmek

Ben 1 Haftada etkisini görmüştüm

X