Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

arkadaşlar turplu suyu ilk defa duyuyorum ve yapıcam ama saçları döküyor ilk başlarda demişler,çok dökermi,birde bunu yaptıktan sonra saç boyatmanın zararı varmı tşklr

kızlar bu formülü haftada 2 kez uygulasak yararını görürmüyz yaa çünkü buna harcicak pek waktim yok yakında başlamayı düşünüyorumda
haftada 2 kez yeterli cnm a.s.
arkadaşlar turplu suyu ilk defa duyuyorum ve yapıcam ama saçları döküyor ilk başlarda demişler,çok dökermi,birde bunu yaptıktan sonra saç boyatmanın zararı varmı tşklr

cnm herkeste aynı etkiyi yapmıyor saç boyatmanında bi zararı yok kesinlkle

benim annemde kızıyodu önceden kötü kokuyo die..ama o zmn zzencefil kullanmıodum ve sinüzitim olduğu için ara vermek zorunda kalmıştım turlu suya..:çok üzgünüm:
geçen gün kuaföre gittim kırıklarımı aldırmak için çok fasla kısalmadı farkındayım ama yine de çok üzüldüm ağladım kaç gün..düzleştirmiorum artık saçlarımı iyice uzayana kadar pek açmıorumda aynada gördükçe üsülüorum çünkü..sadece önleriyle ilgileniyorum saçlarımın..durulama suyndada zencefil kullanıyorum ..hem ev turpta kokmuo:1rolleyes: annemde farkında artık üzüldüüm için bişi demio hergün uyguluyorum saçlarıma yaza belimde olucak eğer böyle devam edersem bi hafta olucak yniden başlıyalı..önceden kullanıp faydasını görmüştüm..herkese tavsiye ederim denemekte fayda var..:1hug:

ayrıca saçınıza ya da vücudunuzda gerçekleşen her hang birşey için psikolojik durum gerçknten önmliymiş ..inanarak yaptıınısda olma olasılığı daha yüksekmiş ..hormonlardan mıdır nedir artıkk..sırnaşık şey

kızlar ben banyo yaparken hazır turp suyumu alıom döküom kafama 1 dk falan bekliom yıkanıom sona
yoksa kokusuna daynamıo evdekiler

ben dün yaptım içine hawuç turp we zeytin yağı koydum 2 saat beklettim basımda saclarım su anda inanılmaz saglıklı duruo gercekten ilk seferde böle bi etki beklemiodum 2 günde bi uygulamaya çalışçam bundan snra:))

mutfak kapısını kapatıp camı da açıyorum koku dışarı gidiyor pek sarmıyor evi kokusu böyle bi çözüm buldum ben de:lepi: bu arada havuç koyunca sertelştirdi sanki benim saçımı yakafamçokkarıştı

ben hergün uyguluyorum turplu suyu ..dikkat ediorum yıkarken nazik oluyorum saçlarıma karşı yıpranmamaları içinyerimseniben iyi ki yeniden başlamışım ..zencefilde kullanıyorum artık parlamaya başladı saçlarım yine ..çok az aldırmıştım uçlarında oda uzadı sanki çok as kaldı..sositososito

bende bu sefer 1 turp 1 havuc rendeledim suan sacımda bekliyorum kaydirigubbakcemile2
ayrıca turplu su 2 haftada 1 cm uzattı sacımı cok mumnunum hihoyyyt

ya 1 cm 2 cm uzadığını nası anlıyosunuz ben anlamıyorum :uhm:

bugün 2. yi yaptım saçıma ya hiç bişe olmadı sinirim bozuluyo ya benim saçımda fazla kırık var ondan mı acaba :çok üzgünüm: ilk başlarda sonuç alamayan sonradan saçı uzayan oldu mu kızlar ?fisfisfis

sacının uzAdıgını anlamaları sanırım boyayla ilgili yani sacı boyalı olanlar diplerden yeni sac cıkınca ayırdedebilio ordan anlıolar heralde
havuc sacımı sertleştirmedi benim parladı ya saclarm bildigin uzadımı işte 4günde azcık sanki uzadı belki de psiklojik bilemedim

kızlar ,ben dün denedim bunu.yani 2sb su ve 1 adet turbu kaynattım süzüp içine 1 yumurta sarısı ekledm çırpıp saclarma uyguladm 2 saat sonra yıkadm kokusu olmadı ancak işe yaradı mı bilmiyoorum.ilk kez denediğim için mucize bir sonuc beklememiştm zaten..sizce devam etmeli miym ??

düzenli olarak saçlarımız istediğimiz uzunluğa gelene kadar yapmamız gerekiyor. a.s

ben önceden arada sırada yapıyordum 2 haftadır düzenli olarak uyguluyorum. tatildeyiz ya daha kolay oluyor. kaç cm uzadı bilmiyorum ama bebek saçı denen saçlar varya alnın üzerinden çıkan küçük saçlar onlarda gözle görünür bir uzama oldu. :1rolleyes:

içine bazen zeytin yağı bazen badem yağı katıyorum.
kokusu cidden çok kötü bende pencereyi açıyorum kapıyı fln kapatıyorum anca zaptediyorum kokuyu. fisfisfis

haydi bakalım turba devam kk'e selam. :enbuyukkk:

evet 5 günde 3 defa yaptım yarım cmden fazla uzamıs sacım kahküllerimden anladım devam devam devam:d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…