- 5 Ağustos 2008
- 273
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.181
b 12 vitamini eczanelerde var canım....maskeden daha etkılı olduguna ınanıyorum...sonuc olarak dısarıdan takvıye edıyoruz turplu suyu sac dıbımıze yedırıyoruz ama b12 direk bünyeden yanii..her akşam yatmadan önce bir tane içiyorum ....
Doktor kontrolünde almak daha mı uygun olur acaba kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.benneyaptımki
turplu suyu hazırlarken yayılan ve uzun bi süre evden gitmyen kötü kokudan kendimce bi çare buldum bende..sengözlerimebaksanab 5 6 tane turbu 5 litre suyla düdüklü tencereye koyuyorum,içine karanfil ve biras papatya atıp kaynatıorum süzüp, çıkan suyu kavonozlara koyup buzdolabında bekletiorum,her banyoda yeterince çıkarıp ısıtıyorum ve içine bal ve yumurta kyup saçıma uyguluyorum,hem daha pratik oluyo hmde her seferinde uğraşmıorum,ayrıca evi pis pis kokutup kimseden fırça yemiorum:teytey: herkese tavsiye ederimm üstelik artık hiiiiççç ama hiç üşenmiorum.. ne yararlıymış bu turp suyu yaa bi haftadır kullanmama rağmen artık saçım dökülmüo,yumuşacık ve parlıo vallaa süperr mişşşş:hooray:
ya ben bunu sadece daha 1 kere kullandım ama kafamı kaşındırdı yaaa sizde de böyle oluyomuuuu ??????
bir kutu içebilirsin demişti bana doktor..bir problem yaşamazsın ama iki kutudan sonrası zararlı olabilir dedii...fazla yükleme yapmak iyi değil vücüda demişti....bir kutu nun içinde zaten 30 tane var bir ay ullanabilirsin
mrblar canım hayır kaş ve kirpiklerine sürme gözlerine kaçarsa iyi olmaz die okumuştum bi arkadaştan.kaş ve kirpiklere badem yağı ve hint yağını aynı oranda karıştırıp eski bi rimel fırcası ile gece yatmadan sür sabah yıka bunu 15 gün yap.bnde yapıcam ama daha hint yağı alamadım.15günde uzunluk ve güçlenme açısınıdan farkını gösteriomuş..sevgiler..