E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.101
1 ayda 4 cm harikaa... peki cnm sen her gün mü uyguladın 2 günde bir mi?
canm şmdi benm derslerim olduğu içn turplu suyu sadece cuma cumartesi pazar yapsam diğer günlerde de zencefilli suyu yapsam nasıl olur ??
bugün ikinci olarak tekrar yaptım.. annemcim saolsunpazardan bi sürü turp almış yapim dieo da fark etti iki kerede sacını cok besledi parlıo dedi yalnız ben sırf bu tarifteki gibi yapmıorum içine zeytinyagı bal havuc da koyuyorum...
turplu suyu bir hafta boyunca 2 günde bir yaptım. söylendiği gibi yumurta ekleyerek hazırladım.
yalnız saçlarım kötü durumda olduğu için biraz soğuduktan sonra zeytinyağı ekledim suya kafama dökerek yıkadım.
saçlarım boyalı olduğu için uzayıp uzamadığını takip etmesi kolay oldu... zerresiyle, eskiye oranla bir artış yok uzamasında.
ama şunu fark ettim. turplu suyu ilk kullandığım seferden, sonrakilere kdar hepsinde saçlarımı acayip kolay taradım normalde bir avuç tarama suları bakım spreyleriyle dökülen saçlarım 4 5 tel döküldü.
acaba soğuk suyla yıkadığım için mi dökülmeyi kesti diye turplu su yapmadan soğuk suyla yıkadım saçları bugün...
sonuç yine öbek öbek saçlar...
yani turplu suyun saçı uzatmadığını gördüm, biliyorum ama dökülmesini engellemiş olması bile gidip 4 5 turp almam için yeterli oldu. devam etmeyi düşünüyorum ama diğer bayanlara da tavsiyem.. uzama hususunda pek bir şey beklememeleri
cnm sende pek etki göstermemiş olabilir uzama konusunda ama bu şekilde söylemen bizim hevesimizi kırabilir ya.kafamçokkarıştı valla helede yeni başlıcaklar için. uzatıyo kızlar uzatıyo inanın inanın inanın. ne demiş bi düşünür inanmak başarmanın yarısıdır demi ama :lepi:
bende bu sefer 1 turp 1 havuc rendeledim suan sacımda bekliyorum kaydirigubbakcemile2
ayrıca turplu su 2 haftada 1 cm uzattı sacımı cok mumnunum hihoyyyt