Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

canm şmdi benm derslerim olduğu içn turplu suyu sadece cuma cumartesi pazar yapsam diğer günlerde de zencefilli suyu yapsam nasıl olur ??

canm şmdi benm derslerim olduğu içn turplu suyu sadece cuma cumartesi pazar yapsam diğer günlerde de zencefilli suyu yapsam nasıl olur ??

süper olur cnm kaydirigubbakcemile5 zencefilinde çok faydası var onuda kızıma haftada 3 kez uyguluyorum çok uzattı saçlarını a.s.

zehse merhaba.entele otu bazı yerlerde bit otu diye de geçiyor.o şekilde de sorarsan belki daha rahat bulabilirsin.şekli aynı bite benziyor zaten.ben de geçen sene kullanmıştım ve faydasını da görmüştüm.kolay gelsin

bugün ikinci olarak tekrar yaptım.. annemcim saolsunpazardan bi sürü turp almış yapim die:KK70: o da fark etti iki kerede sacını cok besledi parlıo dedi yalnız ben sırf bu tarifteki gibi yapmıorum içine zeytinyagı bal havuc da koyuyorum...

bugün ikinci olarak tekrar yaptım.. annemcim saolsunpazardan bi sürü turp almış yapim die:KK70: o da fark etti iki kerede sacını cok besledi parlıo dedi yalnız ben sırf bu tarifteki gibi yapmıorum içine zeytinyagı bal havuc da koyuyorum...

hangi ölçülerle koyuyosun peki cnm

açıksası bende ıse yaramadı sanırm ınsandan ınsana değişiyor.:a015:
bende badem yagı hınt yagını ıstıp suruyorum sankı daha etkılı oldukaydirigubbakcemile

evet canım "pırt" gibi kokuor dimedelikafaduldendelikafadulden
valla benim saçlarımı parlattı ve hiç dökülmüor..
henüz bi uzama farkedemedim bende

turplu suyu bir hafta boyunca 2 günde bir yaptım. söylendiği gibi yumurta ekleyerek hazırladım.
yalnız saçlarım kötü durumda olduğu için biraz soğuduktan sonra zeytinyağı ekledim suya kafama dökerek yıkadım.

saçlarım boyalı olduğu için uzayıp uzamadığını takip etmesi kolay oldu... zerresiyle, eskiye oranla bir artış yok uzamasında.

ama şunu fark ettim. turplu suyu ilk kullandığım seferden, sonrakilere kdar hepsinde saçlarımı acayip kolay taradım normalde bir avuç tarama suları bakım spreyleriyle dökülen saçlarım 4 5 tel döküldü.

acaba soğuk suyla yıkadığım için mi dökülmeyi kesti diye turplu su yapmadan soğuk suyla yıkadım saçları bugün...

sonuç yine öbek öbek saçlar...

yani turplu suyun saçı uzatmadığını gördüm, biliyorum ama dökülmesini engellemiş olması bile gidip 4 5 turp almam için yeterli oldu. devam etmeyi düşünüyorum ama diğer bayanlara da tavsiyem.. uzama hususunda pek bir şey beklememeleri

cnm sende pek etki göstermemiş olabilir uzama konusunda ama bu şekilde söylemen bizim hevesimizi kırabilir ya.kafamçokkarıştı valla helede yeni başlıcaklar için. uzatıyo kızlar uzatıyo inanın inanın inanın. ne demiş bi düşünür inanmak başarmanın yarısıdır demi ama :lepi:

cnm sende pek etki göstermemiş olabilir uzama konusunda ama bu şekilde söylemen bizim hevesimizi kırabilir ya.kafamçokkarıştı valla helede yeni başlıcaklar için. uzatıyo kızlar uzatıyo inanın inanın inanın. ne demiş bi düşünür inanmak başarmanın yarısıdır demi ama :lepi:

cnm herkesin aynı sonucu almasını bekliyemeyiz dimi yerimseniben burda olumlu yada olumsuz her sonucu paylaşmakta fayda var bence.. şahsen bende sen gibi fayda gördüm kaydirigubbakcemile5
dediğinede katılıyorum inanmak başarının yarısıdır tabi a.s.

merhaba kızlar.a.s.aranıza yeni katıldım we tabiki hemen turplu suyu denedim..saclarımı ilk önce biraz sertleştirdi..kuruyunca normale döndü ama içine başka bişilerde koydum denemeye dewam edicem..hihoyyyt

Son düzenleme:
yanmış saçlara bire bir tuplu sula uzatıp uzatıp kstiriyorum yanıkları gitsin diyeee :)) iyiki var şu turp yaa yoksa morallerim sıfırdı yani

bende bu sefer 1 turp 1 havuc rendeledim suan sacımda bekliyorum kaydirigubbakcemile2
ayrıca turplu su 2 haftada 1 cm uzattı sacımı cok mumnunum hihoyyyt

bende bu sefer 1 turp 1 havuc rendeledim suan sacımda bekliyorum kaydirigubbakcemile2
ayrıca turplu su 2 haftada 1 cm uzattı sacımı cok mumnunum hihoyyyt

ya bu 1 cm 2 cm i nası anlıyosunuz?

Buarada bende bugün başladım daha önce 2 kere yapmıştım ama yazılılar denemeler derken kendime vakit ayıramadm uzun bi süre yapmayı düşünüyorum aksilik olmassa.. ama daha önce yaptığımda ilk yıkamada bile farkı farketmiştim bugün hiçbişe olmadı moralim bozuldu... benneyaptımki

turpları aldım ( siyah ) yarın deniyorum bizzat test edecem :Saruboceq:inşallah olurrr hadi bakalım allahalalalalhh bekle beni turpp bekle benii:jeyyar:

kızlar bu formülü haftada 2 kez uygulasak yararını görürmüyz yaa çünkü buna harcicak pek waktim yok yakında başlamayı düşünüyorumda

X