- 27 Ocak 2009
- 2
- 0
- 39
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.061
yengecburcu arkadaşım saol saçımda boya var ama 2.denememde ben pek uzadığını göremedim yada ben anlayamadım ama denicem bakalım genelde kaçıncı yapışlarınızdan sonra sonuç elde ediosunuz uzama konusunda dökülme konusunda rahatım saçım 2 tel dökülmeye başladı o konuda memnun kaldımyerimseniben
cnm .sonucta mucizede beklememek gerek diilmi daha 2. yapmışın azcık sabrret yerimseniben bisüre sonra sen bile inanamıcaksın nasıl hızla uzadığına kaydirigubbakcemile5 dökülmemeside ayrı bir güzellik diilmi
kokmasından diil de daha bi zahmetli geliyor su_kurbagası =/
ama yapcak birşey yok yumurtalı yapıyorum kafamda şu an =)
teşekkür ederim..
arkadaslar aranıza bugun katıldım
ve saclarım 3senedır uzamıyor omuzlarımda sureklı boyuyorumda bu karısımın gercekten faydası olurmu.sızce
peki ne kadar arayla yapıcaz
Haftada kaç kere?
ay bu süper bi sey tesekkürler rapunzen :sm_cool:bu arada konunun basından basladım ama 10. sayfaya kadar okudum 3 saattir okuyorum yanlız sana bişey sormak istiyorum canımben dün saclarımı daha doğrusu uzun siyah saclarımı daha önce actırmıstım sonra dünde karamel yapmak için silici denen bi maddeyle actırdım sonra boya yaptırdım tabi boya tumadı ve yarım saat sonra geri sayaha boyadım şimdi ben bu karışımı yapsam bana olurmu coğu arkadasın sacında boya yok senağlama ama ben durmadan seklini değiştiriyorum artık boyamıcam bana yardımcı olursan cok sevinirim kendine iyi bak şimdiden tesekkürler :a015:
rapunzel yok ama ben cvb verim cnmboyalı boyasız hiç farketmez ..çoğununda saçı boyalı cnm.. a.s.