Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kafanı iyi sar canım hep akıordelikafadulden hatta ben elimde peçete ile geziorumkaydirigubbakcemile3

ya azcıkta kaşıntı yapıor bakalım sende de yapcak mı?bi kaç kişiden duymuştum

öyle bir sarındım sarmalandım ki :roflol: streç üstüne bone üstüne havlu kapşon boğazıma da havlu sardım ilk şapır şupur aktı ama şuan bi kıpırtı yok bakalım sırnaşık şey

öyle bir sarındım sarmalandım ki :roflol: streç üstüne bone üstüne havlu kapşon boğazıma da havlu sardım ilk şapır şupur aktı ama şuan bi kıpırtı yok bakalım sırnaşık şey

sonradan sinsice süzülüolar işte:roflol:ama sen iyi sarınmışsın akmaz sanırım:1rolleyes:

ben bugün kırmızı turpla yaptım ama suyun rengi mor-pembe arası bişey oldu normalde böylemi oluyordu bilen birisi söyleyebilirmi?

ben bugün kırmızı turpla yaptım ama suyun rengi mor-pembe arası bişey oldu normalde böylemi oluyordu bilen birisi söyleyebilirmi?

canım siyah turpla yapıldığını biliorum
bende siyah turpla yapıorum kırmızı turp hiç denemedim bilemcem ama o rengi çıkartması normaldir

canım siyah turpla yapıldığını biliorum
bende siyah turpla yapıorum kırmızı turp hiç denemedim bilemcem ama o rengi çıkartması normaldir

ama ben kırmızı turpla yaptım faydası yok mu onun yoksa boşa mı yaptım senağlama en fazla 3 saat tutabildim kafamda ,bi de olağan bi dökülme oldu..saçlarım kızıl oldugu için boyası biraz fazla aktı yahu renk atıcı bi özelliği de var mı bu turbun CADIARZU

ben 2 haftadır yapıyorum kaşıntı olmuyor bende siyah turpla yapıyorum ben hatta bugünde yaptım kaşıntı yok

ama ben kırmızı turpla yaptım faydası yok mu onun yoksa boşa mı yaptım senağlama en fazla 3 saat tutabildim kafamda ,bi de olağan bi dökülme oldu..saçlarım kızıl oldugu için boyası biraz fazla aktı yahu renk atıcı bi özelliği de var mı bu turbun CADIARZU

siyah turpla yapıldığını biliorum canım..ama siyah yoksa kırmızı turpla da yapılır heralde
boyan neden aktı ki acaba??belki kzıl olduğundandır ilk kez duydum boyayı akıtacağını sanmıorum benim de saçlarım boya çünkü..

yumurtalı turplu suyu saçımızı yıkar gibi döküyormuyuz yoksa fırçayla falan yediriyormuyuz... orayı tam anlamadımda :KK43: bende denemek istiyorum...

yumurtalı turplu suyu saçımızı yıkar gibi döküyormuyuz yoksa fırçayla falan yediriyormuyuz... orayı tam anlamadımda :KK43: bende denemek istiyorum...

burcum turplu su ılıyınca saclarına yetecek miktarı yedirerek dök sonra stecle cok akıyo cunku 1 saat üstü nekadar kalırsa okadar iyi ılık suyla durula canım

kızlar benm turplu suyu ikinci denemem bu saçımızın uzadığını nasıl anlayacaz ya ben pek anlayamadımda laelaelaelaelaeama saçımın dökülmesinde bi durma olduğunu hissettim bi topak dökülen saçım 2tel dökülüo:1rolleyes:

bende taaa kasım aralık denemiştim hiç bir fayda alamayınca kesmek durumunda kaldım ....bende yaramadı şahsen üzüldüm...inşallah sizler sonuç alırsınız şekerler...

kızlar benm turplu suyu ikinci denemem bu saçımızın uzadığını nasıl anlayacaz ya ben pek anlayamadımda laelaelaelaelaeama saçımın dökülmesinde bi durma olduğunu hissettim bi topak dökülen saçım 2tel dökülüo:1rolleyes:

cnm sanırım saçın boyalı diil boyalı saçta kolayca anlaşılabiliyor uzaması :nazar:
sende öndeki kısa saçların yada katlarından filan ölç yanak-çene-burun nerene deyiyor şu an sonrasını da kolayca anlıyabilirsin sanırım kaydirigubbakcemile5

yumurtasız yaparsanız çok serleşiyo saç. denemiş biri olarak söyleyeyim dedim. yıkadıktan sonrada rahatsız edici hiçbir koku kalmıyor, yumurtalı yapın. ha eğer ben yinede rahatsız oluyorum derseniz, menekşe yağı katın karışıma yada lavanta yağı damlatın. ozaman koku falan kalmıyo hatta daha güzel bi kokuyo. kolay gelsin. ben bu aralar yapmıyorum dip boyamı yeni yaptırdımda:)))

kokmasından diil de daha bi zahmetli geliyor su_kurbagası =/
ama yapcak birşey yok yumurtalı yapıyorum kafamda şu an =)
teşekkür ederim..

arkadaşlar bugün 6. ya yapıcam ve 2 hafta oldu bu süre zarfında saçımd aolan değişiklikleri anlatayım size:saçlarım çok yıpranmıştı onlar yumuşacık yaptı ve 1 cm uzadı delikafadulden haftada 1 cm değil ama 2 haftada 1 cm kadar uzadı ama saçlarım sağlıksız yani sağlıklı bi saç eminim daha cabuk uzar .uzamasa bile çok yumuşak yaptı gerçekten.bakalım sıkılmayana kadar devam edicem sonuç nolucak::lepi: bu arada ben yumurtasız yapıorum çünkü saçımı çok sertleştirio:sm_confused:

ya yumurtalı mı sertleştiriyor yumurtasız mı :S
ilk yaptığım da yumuşacıktı ama dün yaptığım sertleştirdi
ve ikisi de yumurtalıydı :)

X