Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

kızlar hazırlamış olduğum turp suyunu içine yumurta sarısı da ekleyerek(istemeye istemeye) sürdüm ve streçle sardım bekliorum=)
hadi bakalım hayırlı uzamalarrr:teytey:

şuan saçımda turplu suyum var ama ben her gün jöle kullanıyorum saçım jölesiz şekle girmiyor ve doğal olarak ta jöleli saça uyguluyorum bir sakıncası olurmu ve ben streçe değil normal poşete sarıp tülbente sarıyorum çok akıoy ya streçle saramıyorum cvp yazan olursa sevinirim

canım jölenin saça zararını biliosundur.
o şekilde saçına pek bi faydası olacağını sanmıorum:1no2:

2 günde bir uygulanacak bi kür bu..haftada bir az bence de

merhaba kızlar. bende şu saat itibarı iledenemiş bulunuyorum.saçıma uyguladım ve 02'ye kadar bekleticem.bakalım ne gibi sonuç alıcam . haftada üç kez yapmayı planlıorum. hadi hayırlısı...

:lepi::lepi:kızlarrr ben şimdi turplu suyu saçıma sürdümmmm bu akşam böle yatıcamm ilk defa bu kadar uzun süre saçımda kalcak bakalım noolcaaakkk ama şunu hissediyorummmm kokuyorummm kokuyuuu yayıyorummmmm lülülülülülülaelaelaelaelae

canım jölenin saça zararını biliosundur.
o şekilde saçına pek bi faydası olacağını sanmıorum:1no2:

2 günde bir uygulanacak bi kür bu..haftada bir az bence de

saçıma jöle sürmeden dışarı çıkmam imkansız çok kötü duruyor senağlama ve gelince yıka tekrar turpu uygula çok zaman alır bakalım böyle ne kadar faydalı olacak :CüvCüv:

yaptım kızlar. dün gece saatin dolması beklerkende 268. sayfaya kadar okudum genelde ilk yapmada parlıo filan demişler ama bende olmadı. normal saçım. acaba kullandığım şampuandanmıdır. bitkisel bi şampuanmı alsam. 3 gün sürekli yapıcam sonra iki günde bir bakalım neler olucak.

1 ay önce turplu suyu bende yaptım.şimdi tekrar baslamak istiyorum.loreal aminexil in bakım ampulu nu içine kırsam olur mu sizce.

benim 3. deneyişim ancak uzama gibi bir netice almadım ısrarla bir kaç kez daha denicem ama bana pek mucizevi bir şey gibi gelmedi malesef

kızlar bende turpçu oldum sayenizde valla yazıları okudum bi özendim bende uzun zamandır saçımı uzatmak isteyenlerdenim ve benm saçım çok uzamaz bugün ilk kez denedim bakalım diğer denemelerimde ne gibi sonuçlar alacağım buarada bu formülü icat eden ve buraya yazan ark a tşk ederim umarım işe yarar:sm_cool:a.s.

kızlar deneyin korkmayın kasıntı da yeni saç köklerindendir büyük ihtimalle ama ben sunu merak ediyorum:saçına turplu yumurta karışımını sürdükten sonra nasıl sabaha kadar uyuyosunuzrahatsızlık vermiyomu ben gündüz zor dayanıyom her yerden akıyo ya????

turplu suyu bir hafta boyunca 2 günde bir yaptım. söylendiği gibi yumurta ekleyerek hazırladım.
yalnız saçlarım kötü durumda olduğu için biraz soğuduktan sonra zeytinyağı ekledim suya kafama dökerek yıkadım.

saçlarım boyalı olduğu için uzayıp uzamadığını takip etmesi kolay oldu... zerresiyle, eskiye oranla bir artış yok uzamasında.

ama şunu fark ettim. turplu suyu ilk kullandığım seferden, sonrakilere kdar hepsinde saçlarımı acayip kolay taradım normalde bir avuç tarama suları bakım spreyleriyle dökülen saçlarım 4 5 tel döküldü.

acaba soğuk suyla yıkadığım için mi dökülmeyi kesti diye turplu su yapmadan soğuk suyla yıkadım saçları bugün...

sonuç yine öbek öbek saçlar...

yani turplu suyun saçı uzatmadığını gördüm, biliyorum ama dökülmesini engellemiş olması bile gidip 4 5 turp almam için yeterli oldu. devam etmeyi düşünüyorum ama diğer bayanlara da tavsiyem.. uzama hususunda pek bir şey beklememeleri

ben dün yaptım bu turplu suyu
Yarın da yapcamm ama bugün saçlarımın hala yumurta koktuğunu farkettimkafamçokkarıştı
Yumurta koymayınca sa sertleştiriormuş
Ama daha ilk deneme de memnun kaldım saçlarım oldukça parladı ve yumuşacık oldu
Aylaar sonra ilk kez bu kadar sağlıklı görünüorlar
Teşekkürler turp suyu:lepi:

kızlar yumurtaLı kullandıqım içinmy ajaba Saçıma uyqularken baya bi dökülme oluyo yumurta kullanmadan yabsam uzaTırmıki

kızlar yumurtaLı kullandıqım içinmy ajaba Saçıma uyqularken baya bi dökülme oluyo yumurta kullanmadan yabsam uzaTırmıki

yumurta kullanmayınca sertleştirio canım..kullanman iyi sonuç verir.
saçlarının dökülmesi yumurtaya bağlı olacağını sanmıorum:1no2:

şuan turp suyumun soğumasını bekliyorum ilk defa uygulicam ..ama öyle 2 günde 1 yapmam imkansız ancak pazar günleri ,haftaiçi vaktim yok :1no2:

şuan turp suyumun soğumasını bekliyorum ilk defa uygulicam ..ama öyle 2 günde 1 yapmam imkansız ancak pazar günleri ,haftaiçi vaktim yok :1no2:

kafanı iyi sar canım hep akıordelikafadulden hatta ben elimde peçete ile geziorumkaydirigubbakcemile3

ya azcıkta kaşıntı yapıor bakalım sende de yapcak mı?bi kaç kişiden duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…