- 26 Eylül 2007
- 1.815
- 7
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.041
kafanı iyi sar canım hep akıordelikafadulden hatta ben elimde peçete ile geziorumkaydirigubbakcemile3
ya azcıkta kaşıntı yapıor bakalım sende de yapcak mı?bi kaç kişiden duymuştum
öyle bir sarındım sarmalandım ki :roflol: streç üstüne bone üstüne havlu kapşon boğazıma da havlu sardım ilk şapır şupur aktı ama şuan bi kıpırtı yok bakalım sırnaşık şey
ben bugün kırmızı turpla yaptım ama suyun rengi mor-pembe arası bişey oldu normalde böylemi oluyordu bilen birisi söyleyebilirmi?
canım siyah turpla yapıldığını biliorum
bende siyah turpla yapıorum kırmızı turp hiç denemedim bilemcem ama o rengi çıkartması normaldir
ama ben kırmızı turpla yaptım faydası yok mu onun yoksa boşa mı yaptım senağlama en fazla 3 saat tutabildim kafamda ,bi de olağan bi dökülme oldu..saçlarım kızıl oldugu için boyası biraz fazla aktı yahu renk atıcı bi özelliği de var mı bu turbun CADIARZU
yumurtalı turplu suyu saçımızı yıkar gibi döküyormuyuz yoksa fırçayla falan yediriyormuyuz... orayı tam anlamadımdabende denemek istiyorum...
kızlar benm turplu suyu ikinci denemem bu saçımızın uzadığını nasıl anlayacaz ya ben pek anlayamadımda laelaelaelaelaeama saçımın dökülmesinde bi durma olduğunu hissettim bi topak dökülen saçım 2tel dökülüo:1rolleyes:
siyah turp buldum yupidik =)
yumurtasız yapıcam ve çok bekleticem sorun olmaz dimi =/