Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

Bende turplari kaynattim,sogumaya biraktim ve beklemedeyim,Benim turplar beyaz kabuklu turplar:)
Soguduktan sonra deneyecegim..Umarim sonuc verir..
Tsk bilgileriz icina.s.

sositosositobizim manav yarın getiriyo sanırım en koyu renk olan turp daha iyiymiş ondan istedim :enbuyukkk:süpersiniz kızlar bayılıyorum bu kulübee kaydirigubbakcemile3

ben de turpu kaynattım soğumasını bekliorum..hadi bakalım kızlar hepimiz rapunzel olcaz inşallahdelikafadulden
sürdükten sonra akıor en nefret ettiğim yanı da orası..ama katlancaz bakalım

kızlar her seferinde bu turp suyu artıyor..kalanını bi kaba koysam dolapta tutup 2 gün sonra tekrar sürsem saçıma:uhm: içine yumurta da koydum ama dolapta saklasam bişi olur mu acaba?bi bilgisi olan var mı

kızlar her seferinde bu turp suyu artıyor..kalanını bi kaba koysam dolapta tutup 2 gün sonra tekrar sürsem saçıma:uhm: içine yumurta da koydum ama dolapta saklasam bişi olur mu acaba?bi bilgisi olan var mı

cnm nekadar sudan yapıyorsun ki artıyor 4 bardak su denio tarifte..
hem hepsini döksene başına bi zararı olmaz :nazar: ama genede saklamak istiyorsan 2 gün içinde kullan mineralleri ölmeden

cnm nekadar sudan yapıyorsun ki artıyor 4 bardak su denio tarifte..
hem hepsini döksene başına bi zararı olmaz :nazar: ama genede saklamak istiyorsan 2 gün içinde kullan mineralleri ölmeden

ya saçlarım omuzuma kadar..kısa yani..4 bardak sudan yapıorum bende ama artıor işte:uhm: çok gelior

ben 1 ayda haftada 2 kez yaptım ama uzama falan yok bende yapmaya devam ediyorum inşallah iyi gelir şu anda olumlu bir şey yok:KK43:

arkadaslar şimdik bende turplandım bakalm bende de işe yarayacak mı... önümüzdeki 15 günü buna ayırdım:KK70:

enteleyi bulamadım moralim bozuldu bana şu kadar kullandım şu kadar uzadı diyebilcek birisi war mııı?

cnm 1 ay düzenli uyguladım şimdilerde fırsatım olmuyor diye yapamıyorum..1 ayda yaklaşık 4cm uzadı benm saçım uzaması dışında en güzel yanı sağlık kazandı ,dökülme yok dencek kadar azaldı.. :lepi:

X