Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Uzatma YöntemleriSaç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''
sositosositobizim manav yarın getiriyo sanırım en koyu renk olan turp daha iyiymiş ondan istedim :enbuyukkk:süpersiniz kızlar bayılıyorum bu kulübee kaydirigubbakcemile3
ben de turpu kaynattım soğumasını bekliorum..hadi bakalım kızlar hepimiz rapunzel olcaz inşallahdelikafadulden sürdükten sonra akıor en nefret ettiğim yanı da orası..ama katlancaz bakalım
kızlar her seferinde bu turp suyu artıyor..kalanını bi kaba koysam dolapta tutup 2 gün sonra tekrar sürsem saçıma:uhm: içine yumurta da koydum ama dolapta saklasam bişi olur mu acaba?bi bilgisi olan var mı
kızlar her seferinde bu turp suyu artıyor..kalanını bi kaba koysam dolapta tutup 2 gün sonra tekrar sürsem saçıma:uhm: içine yumurta da koydum ama dolapta saklasam bişi olur mu acaba?bi bilgisi olan var mı
cnm nekadar sudan yapıyorsun ki artıyor 4 bardak su denio tarifte.. hem hepsini döksene başına bi zararı olmaz ama genede saklamak istiyorsan 2 gün içinde kullan mineralleri ölmeden
cnm nekadar sudan yapıyorsun ki artıyor 4 bardak su denio tarifte.. hem hepsini döksene başına bi zararı olmaz ama genede saklamak istiyorsan 2 gün içinde kullan mineralleri ölmeden
cnm 1 ay düzenli uyguladım şimdilerde fırsatım olmuyor diye yapamıyorum..1 ayda yaklaşık 4cm uzadı benm saçım uzaması dışında en güzel yanı sağlık kazandı ,dökülme yok dencek kadar azaldı.. :lepi: