-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #3.001
ben yumurtalı yaptım dün akşam ilk kez yaptım turp tarifini yumuşacık yaptı yıkarken dökülürdü saçım dökülmedi jöle olduğu halde memnun kaldım haftada 3 kez yapıcam bende artık tşkler meltema.s.
Bende denedim ama biraz sulu oldu sürmekte zorlandım fisfisfis
bidaki sfere içine bal koymayı düşünüyorum, sizce nasıl olur?
canim sen hele bir iki hafta düzenli kullan sonra daha cok fark edersin malum sacin bu maskeyi tanimiyo daha ilk bi hafta zaten biraz da fazla dökülüyo sonucta ise yaramayan saclari döküp yenilerini cikariyo bide insallah yumurtanin sadece SARISINI kullanmisindir cünkü beyazini da koyduysan iste o saclari sertlestirir arti bende ilk baslarda asiri kasinti yapmisdi ama bi kac defadan sonra kesilmisti ben pes etmedim devam ettim ama su siralar malesef hic vaktim olmuyo ya yapabilenleride kiskaniyom valla
eger bir hafta on gün kullandikdan sonra yinede faydasini göremediysen o zaman birak derim ama ilk basda devam et cünkü burda onlarca arkadas kullandi ama sadece bi kac tanesine yaramadi geride kalan onlarca kisi cok memnun kaldi umarim sanada yarar öptümmmmm
arkadaslar bende yaptım 3-5 kere ama cok zahmetli boyundan cok akıyo havlu strec falan tutmuyo suyu sacım uzayacak die belimdeki saclarıda kısacık kestirdim sağlıklı cıksınlar die şimdide soğukta yapamıyom bişey sorucam 2 günde bir mi yapmak zorundayız haftada bir bari yapsak faydası olurmu acaba?
sadece balı mı soruyorsun tatlım :roflol:
ben bugün turplu suya neler kattım söliyim
havuç
zencefil
lavanta
çörekotu
nane
kekik -tatlicadiarzu-
sende saça iyi gelen herşeyi katabilirsin tabiki