Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ben yumurtalı yaptım dün akşam ilk kez yaptım turp tarifini yumuşacık yaptı yıkarken dökülürdü saçım dökülmedi jöle olduğu halde memnun kaldım haftada 3 kez yapıcam bende artık tşkler meltema.s.

önemli değil canım a.s..bugün tekrar rurplu su günüm 3. ye yapıcam bakalım bu sefer sonuç nasıl olucak:kahve:

arkadaşlar bende biryerde saç uzatmak için kuru mayayı okumuştum.1 bardak suya 3-4 kaşık kuru mayayı banyodan önce uygululanacağını okumuştum. ama daha denemedim.maya da keraton denen madde saç uzamasını sağlıyomuş.

arkadaşlar merhaba aranıza dün katıldım.saç uzatma konusunda çok sıkıntılıyım.haziranda düğünüm var ve saçlarım omuzlarımda,biran önce uzamasını istiyorum. forumu incelerken en başta bi reklam gördüm o sayfayı inceledim.HC diye bi üründen bahsediyorlar.ürünün kendi sayfasında yorumlar çok güzel ama sizlerden kullananlar varsa sizlerinde görüşlerini almak isterim.teşekkürler

Merhaba arkadaşlar ben tarifinizdeki gibi turbu kaynatıp saçıma uyguladım ama sizin dediğiniz gbi saçlarım yumuşacık olmadı :uhm: acaba bir yerde hatamı yaptım.tarif ediyim hatalıysa siz düzeltin lütfen saçlarımın uzamasını ve sağlıklı görünmesini istiyorum.

Siyah turp alıp rendeledim, 4 subardağı suyla ve yarım saat kaynattım
sonra posasını ayırıp ılınmasını bekledim.Ilık olunca yumurta ile karıştırıp saçıma sürdüm.(Çok sulu olduğundan oldukça zorlandım kafamçokkarıştı) güzelce strechleyip havlu ile sardım 1,5 saat bekleyip yıkadım.nerde yanlış yapıyorum acaba :bbo:

Selam Arkadaşlar
Benimde bu 4. uygulamam oldu kesinlikle uzamasını farkettim
Başlarda sadece turp ile yapıyordum ben yumurta kullanmıyorum sadece turp suyu
Daha sonraki uygulamalarımda havuç ve limon kabuğuda attım içine malum ikiside saça iyi gelen şeyler hem limon kabuğu turpun kokusunu da alıyor
Havuçu eskiden de uygulardım kaynatıp suyunu saçıma dökerdim ama bildiğim biraz saç rengini açabilir o yüzden saçında boya olan arkadaşlarım dikkatli kullansınlar bide tabi bolca havuç tüketiyorum.
Ben haftada bir uyguluyorum arkadaşlar ama yinede kesinlikle etki ediyor
Umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız...

oyyooyy bu ne güzel bi tarif böle hele ki ayda 3 / 4 cm uzatıyosa değmeyin keyfimize hanımlaaar
haydee hemen uygulamaya başlayalıım

meraba arkadaşlar siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama turplu su deneyimlerimi pylaşmak istedimkaydirigubbakcemile2 yaklaşık bi beş sene önce başladım saçlarımı boyamayasenağlama saç rengim çok güzeldi ama gençlik işte sonra siyah kaverengi balyaj röfle derken saçlarım resmen mahvoldu gecen sene mayıs dan beri hiiç boyatmadım saçımı ama bu seferde uzamamaya başladı saçlarım 2 3 ayda 1 2 cm ancak uzadı enteleyi denedim çokm işe yaradığını söleyemem ama 2 haftadır turplu su deniyorum resmen mucize bir ay önce kulağımın altında olan saçlarım şimdi omuzlarıma dökülüyo bide çok dökülüyodu şu reklamlarda çok gecen dökülme önleyici şampuanı kullanıyorum evet saçlaırımın uçlarını çok dolaştırıyo ama onuda saç kremiyle hallediyorum gercekten reklamlardaki kızların saçlaı gibi duruyo saçlarımsositososito bu akşam benım tuplu su gecem evet kötü kokuyo ama bence değer hepinizi öptüm bol turplu yumurtalı günler gcelersırnaşık şey:eek::lepi:

Bende denedim ama biraz sulu oldu sürmekte zorlandım fisfisfis
bidaki sfere içine bal koymayı düşünüyorum, sizce nasıl olur?

Bende denedim ama biraz sulu oldu sürmekte zorlandım fisfisfis
bidaki sfere içine bal koymayı düşünüyorum, sizce nasıl olur?

sadece balı mı soruyorsun tatlım :roflol:
ben bugün turplu suya neler kattım söliyim
havuç
zencefil
lavanta
çörekotu
nane
kekik -tatlicadiarzu-

sende saça iyi gelen herşeyi katabilirsin tabiki :eek:

canim sen hele bir iki hafta düzenli kullan sonra daha cok fark edersin malum sacin bu maskeyi tanimiyo daha ilk bi hafta zaten biraz da fazla dökülüyo sonucta ise yaramayan saclari döküp yenilerini cikariyo bide insallah yumurtanin sadece SARISINI kullanmisindir cünkü beyazini da koyduysan iste o saclari sertlestirir arti bende ilk baslarda asiri kasinti yapmisdi ama bi kac defadan sonra kesilmisti ben pes etmedim devam ettim ama su siralar malesef hic vaktim olmuyo ya yapabilenleride kiskaniyom valla
eger bir hafta on gün kullandikdan sonra yinede faydasini göremediysen o zaman birak derim ama ilk basda devam et cünkü burda onlarca arkadas kullandi ama sadece bi kac tanesine yaramadi geride kalan onlarca kisi cok memnun kaldi umarim sanada yarar öptümmmmm

Çok teşekkürler canım 2.denemeden sonra yazıcam tekrar kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar gerçekten çok etkili :KK66: zaten konulardan da görüyorsunuz.. bu arada bi arkadaş sormuştu ne renk turp die kırmızı kullanıoruz biz genelde cnm..

arkadaslar bende yaptım 3-5 kere ama cok zahmetli boyundan cok akıyo havlu strec falan tutmuyo suyu sacım uzayacak die belimdeki saclarıda kısacık kestirdim sağlıklı cıksınlar die şimdide soğukta yapamıyom bişey sorucam 2 günde bir mi yapmak zorundayız haftada bir bari yapsak faydası olurmu acaba?

arkadaslar bende yaptım 3-5 kere ama cok zahmetli boyundan cok akıyo havlu strec falan tutmuyo suyu sacım uzayacak die belimdeki saclarıda kısacık kestirdim sağlıklı cıksınlar die şimdide soğukta yapamıyom bişey sorucam 2 günde bir mi yapmak zorundayız haftada bir bari yapsak faydası olurmu acaba?

canım haftada 1 kez yapmak yeterli oluyor bende 1 kez yapıyorum ve gerçektende etkisi oluyor.zaten bu konuyu açan arkadaşımızda haftada 1 kez yapın diye yazmıştı.sonra bi baktım herkes 2 güne bir yapıyor sabırsızlanıyor hemen uzasın istiyor.ama haftada bir kez dahi olsa saç alacağı kadar vitamini alıyor.hani bütün vitamınlı yiyecekleri yersin daha yararlı olsun diye ama vücut gerekli vitamini aldıktan sonra diğer vitaminleri görmezdenden gelir kapasitesi dolar işte bu saç içinde gerekli olan bu bence.2 güne bir yapmak hem zahmetli ve abartılı..

merhaba kızlar tüm yazılanları okuayım dedim ama dayanamdım saat 1 den ebri okuyorum pes ettim :bbo:
bende yapmak istiyorum bu turplu suyu.benim saçım hiç dökülmüyor.bayağı saç vara slında ben dökülsün istiyorum :roflol: ama dayanamam her elimim attığımda bi sürü saç gelemsine.şşimdi ben bunu yapsam saçım çok mu dökülecek sertleşecek mi ben uzamasını istiyorum belime kadar uzun olsun :lepi:
saçım kvırıcık ben,m.kıvırcıkken omuzlarımda düzleştirince belimde şimdi ben hangi taraftan anlayacağım uzayıp uzamadığını bazen kıvırcık bazen düz dilerim saçıma bir zarar vermez :Saruboceq:
cumartesi günü başlıyorum içimde biraz korku var hadi hayırlısı benneyaptımki

sadece balı mı soruyorsun tatlım :roflol:
ben bugün turplu suya neler kattım söliyim
havuç
zencefil
lavanta
çörekotu
nane
kekik -tatlicadiarzu-

sende saça iyi gelen herşeyi katabilirsin tabiki :eek:

tamam kaydirigubbakcemile5
ortaya karışık deniycem bide kaydirigubbakcemile3

Mrb arkadaşlar bi şey soracam bnde yapıorm bu turplu suyu çkda memnunum ama kaç saat bekleteceğim konusunda bir fikrim yok onn için bende gece yatarken yapıyorum sabah banyo yapıyorum siz kaç saat bekletiyorsunuz?

anam bennnnnnnnn yarım saat kaynatmadım :KK43::KK43:.(fokurdadı biii aldım hemen süründüm...baktım az geli bi daha kaynattım bir daha döktüm.....şimdi bu meret etki etmeyecekmi?bu arada arkadaslar püskürtmelii saç kremleri var onun kutusunu atmayıın turp suyunu onunla sıkıp ıkı saat ugrasmazsınız....bırde ben gecen yaz b 12 vıtamini içiyordum...saçlarım belimin altındaydı....ama bir salak kuafor yıpranmıs az ucundan kesıcem dedı...sımdı gogus hızamda.....ve yamuk yumuk kesılmıs resmen ben kessem dahı ıyı dururdu.....sanki saclarımın ucları postıs gıbı duruyor.......ay ınsallah yenıden uzar..........

denemekde fayda var diyorum ben kendi adima esim uzun sacli halime bayiliyor ki suan cok uzun diil cünkü yavas uzuyolar denicem insallah ve paylasirimda yapip faydasini görürsem eger
paylasimin icin cok tsklerrrrrrr

X