- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.701
cnm ama evdekiler şikayet etmesin die sende saçların şikayet eder olma sakın :)
slm kızlar bu ikinci yapışım ama ben 3 yapışlık turpu bikereden kaynanttım iki günde bir yapıcam için bozulurmu sizce bu arada saçlarım düzleşti sizdede bu etki görüldümü bakalım dediğim gibi bu ikinci ypaışım oolacak iki günde bir düzenli olarak ypacam iki gün önce yaptığımda ön kahkullerim 12 cmde baklım sonuçları yazacam
tşk edrim mervemcim cevapladğın için şimdi ben ikinci turplu suyumuda yaptım saçlarımı dayıkadım ama saçım çok esnek bi halde yani hani ilk boya yada röfle yaparsınız ya saç böle incelip kopma noktasnıa gelir gibi esnek y a işte öle oldu bilmiyorm bu bendemi bi de üstüne zencefilli suyla duruladım artık bakalım kesin sonuçlar 6 yada 7. yıkamadan sonra belli olur sanırm
fairylike çok teşekkürler öncelikle tarifin için ben de ilk defa bugün denedim ama saçlarım ıslak olduğu için çok üşüdüm ve başım ağrıdı biraz ben de hemen kuruttum o halde ve bone taktım acaba kurutup bekletince de aynı etkiyi gösterir mi ki?
bayıldım ya allah ne muradın varsa versin işalla :1hug: çok yarayışlı bişey ki herkes deniyo