Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

cnm ama evdekiler şikayet etmesin die sende saçların şikayet eder olma sakın :)

Yok canım valla şuan oldukça memnun saçlarım bi şikayetleri olmadı
Zencefili hep kullanıyorum zaten durulama suyu olarak. Bu seferde turpla karştırayım dedim, sanırım o, kokuyu kesti biraz.

valla oyle guzel anlatmıssınız kı dayanamadım bende yaptım gece yarısı turplu turplu oturuyorum ya inş benim saçımda çabucak uzuycak artıksositososito

ay bu site nasıl güzel ya neler öğreniyorum benimde saçlarım röfleli çok yıprandı bide saçımı yapan kuaför yakmış anlıyacağınız saçım berbat inşallah bununla en kısa sürede toparlanır hepinizi seviyorum

slm kızlar bu ikinci yapışım ama ben 3 yapışlık turpu bikereden kaynanttım iki günde bir yapıcam için bozulurmu sizce bu arada saçlarım düzleşti sizdede bu etki görüldümü bakalım dediğim gibi bu ikinci ypaışım oolacak iki günde bir düzenli olarak ypacam iki gün önce yaptığımda ön kahkullerim 12 cmde baklım sonuçları yazacam

cnm bence günlük yaparsan daha ii olur.. belki içinde saça ii gelen yararlı şeyler önceden kaynattıında yok olabilir. uygulayacaın zaman yapmanı tavsiye ederim bu arada benimde saçlarımda düzleşme oldu :)

tşk edrim mervemcim cevapladğın için şimdi ben ikinci turplu suyumuda yaptım saçlarımı dayıkadım ama saçım çok esnek bi halde yani hani ilk boya yada röfle yaparsınız ya saç böle incelip kopma noktasnıa gelir gibi esnek y a işte öle oldu bilmiyorm bu bendemi bi de üstüne zencefilli suyla duruladım artık bakalım kesin sonuçlar 6 yada 7. yıkamadan sonra belli olur sanırm

Evet canım 6-7 yıkama sonunda görürsün sonuclarını mutlaka a.s. Şeniz

fairylike çok teşekkürler öncelikle tarifin için ben de ilk defa bugün denedim ama saçlarım ıslak olduğu için çok üşüdüm ve başım ağrıdı biraz ben de hemen kuruttum o halde ve bone taktım acaba kurutup bekletince de aynı etkiyi gösterir mi ki?

bitanem benimde sinüzitim var malesef:teselli: olabilir neden olmasın deneyip görmek lazım a.s. rica ederim begendiysen ne mutlu bana :asigim:

iyiy akşamlaaar.. ya daha öncede sormuştum ama bi türlü karar veremedim bi daha fikrinizi alıyım dedim..turplu suyu belli bi zaman kullanıp sonuç alanlar özellikle yazarlarsa sevinirim.. acaba daha önceden yapıp (yumurtayı eklemeden) koysak etkisi değişir mi ?? farklı fikirler var bende arada kaldım.yardım ederseniz çok sevinirim..iyi akşamlar..

uzun bi aradan sonra tekrar mrb kızlar bende turplu suyun yarattığı mucizevi saçlardan birine sahibim yaklaşık 1 ay önce haftada 3 kez yapıodum we etkisini 2. yapışımda gördüm hatta bunu sizlerle daha öncesnden de paylaşmıştım. bu mükemmel buluşu kullanmakta asla tereddüt etmeyn bu aralar hawa soğudu sinüzit olayı falan baş kaldırır die ara werdm fakat ilk baharda tekrar dewam. deneyn inan sizde sonuçlarını en iyi şekilde görüceksinz :)

slm kızlar benim saçlarla aram bu ara çok kötü sabah çok moralım bozuldu inanılmayacak derecede dökülme var ne yapacağımı şaşırdım hafta sonu önce kısacık kestireyim sonrada bu karışımı deneyim diyorum ama saçlarımı kestirmeye cesaretim yok bi akıl verin bide röfle böyle yaptı saçlarımı şimdi geri siyaha boyasam dahadamı yıpranır tam bir ay oldu boyatalı yardım lütfen

yanlış hatırlamıyorsan 4 bardak su bir turppu rendeliyorsun ve kaynatıyorsun yarım saat sonra sogusun yumurta sarısı ekle bulamaç edeceksin ve iyice saçına sür sonra da streç film le sar bide eşarp bağla 2 saat bekle sonra yıka işte bu kadar

akşama bende yapacam dün yapacaktım misafir geldi bu akşam yaparım bide benim evim soğuk değil hergün yapılırmı kızlar onu soracaktım benimki biraz çabuk uzasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…