Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

yasakkelime:1no2:HİÇ TAVSIYE ETMEM ÇOK KÖTÜ KOKUOMM ZATEN..ODADA YALNIZ KALDIM HERKES KOKUDAN BIRTRAFALARA KAÇTI..:çok üzgünüm::YALNIS YALNIZ 2 SAAT DOLSUNDA YISAM DIE BEKLIOMsositososito

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3Şeniz

Kızlar enjektörün ığnesını çıkarıp plastık ucuyla sıkın saç dıplerınıze hazırladığınız karışımı çok ii fıkır ınanın..herbırtarafınıza bulaştırmadan saç dıplerınıse iice yedırın...yapın yapın valla...

ayy benimde şimdi kociş geldi kapıdan girergimez bana diyoki genemi turpp..
sen diyo bana bu işkenceyi yapıon ki sana hemen bi saç (çıtçıt) alim diyemi ..
ben istiyodum da bi ara..bende öyle bi amacım yok ama çok istiyosan al dedim :)))))

yengecburcu fırsat bu fırsattır sende aldır bari bu arada bu turp suyunu en çok saç diplerine mi uygulamak ii olur?

Merhabalar :1rolleyes:

Öncelikle bu doğal tarif için teşekkür etmek istiyoruma.s.
Ben ilk önce nasıl yaptığımı anlatıyım , 1 adet kırmızı turp 2 bardak suda kaynattım. turpları ayırıp,su ılındıktan sonra içine 1 adet yumurta sarısı kırdımkarıştırıp saçalrıma sürdüm fakat strech yapamadım çünkü heryerden akıyordu :çok üzgünüm: bende poşet geçirdim kafama kaydirigubbakcemile3 2 saat bekledim, ve 1 kez şampuanla yıkadım saat geç olduğundan sadece havlu ile kurutup yattım.
Ev berbat koktu, bütün aile isyanlardaydı :roflol:

Sabah güzel bir sonuç beklerken, saçlarım tiftik tiftik oldu uçları senağlama
yumuşaktı ama tiftik tiftikti senağlama nasıl yaptığımı da yazdım ki acaba bi hata mı yapıyorum diye
Sanki bide saç diplerinde ki yani kafatasınızdaki beyaz yer varya o da bi belirginleşmiş gibi oldu
Ama ben yine de yarında yapıcam turplu suyu kaydirigubbakcemile2

arkadaşım tarif ettiğin yöntemi saç diplerime yağ uygularken kullanıyorum sürekli ama turplu su için kullanma gereği duymamıştım çünkü çok akışkan bişey old. için zaten saç derisinin tümüne değiyo...

ben de tüm arkadaşlara bu tekniği tavsiye ediyorum.çok pratik oluyor..

:1hug:

Günaydın arkadaşlar,
Turplu suyu dün denedim. Bir adet turpu rendeledim ve kısık ateşte (yüksek ateşte köpürüyo) kaynattım yarım saat. sonra posasını ayırdım ve soğuduktan sonra yumurtanın sarısını koyarken dağıldı. 2 saat sarıyla beyazını ayrımaya çalıştım. Ev berbat koktu. Evdekiler benimle dalga geçtiler.benneyaptımki sonra koyu kıvamlı bişey olmadığından banyoda saçımı yıkar gibi döktüm kafamdan aşağı.masaj yaptım. Strech filmle sardım sıkı sıkı. sonra üstüne tülbent bağladım. Ama gene de her tarafımdan yumurtalı su akıyordu -tatlicadiarzu- size tavsiyem yapmadan önce kullanmadığını tişört felan varsa onu giyin. 2 saat bekleyemedim. 1 saatt beklettim. yoksa akan sularla felç geçircektim ve yıkadıktan sonraki sonuç.saçlarım yumuşacıktı. sadece makineyle kuruttum taramadım bile. fönlü gibiydi saçlarım. sabah uynaınca benle dalga geçenler saçların altın sarısı gibi, ne güzel parlıyor dediler. Benim saçlarımda da boya var. ölçtüm dün. 1 ay sonra gene yazıcam bakalım ne kadar uzayacak?.:lepi:

kızlar bende ilk defa uyguladım fakat saçımda ilk uygulamamdan sonra bi kaşıntı oldu acaba alarjek bişey midir çünkü daha ilk uygulayışım

kızlar bende ilk defa uyguladım fakat saçımda ilk uygulamamdan sonra bi kaşıntı oldu acaba alarjek bişey midir çünkü daha ilk uygulayışım

cnm ilk 1-2 hafta bende de fazlasıyla kaşıntı oldu hatta her gün anneme kontrol ettiriyodum acaba bitlendim mi diye. ama sonrada geçti nedenini bilmiyorum ama ben sürekli kontrol ettim kızarıklık bile yoktu saç derimde.. belki de alışık olmadığı için öyle bi kaşıntı yaptı bilemiyorum. ama 1 hafta 10 gün içinde fln geçiyor merak etme:1hug:

evet cnm doğru yapmışsın bizimki de oldukça sulu birşey oluyor.. ben lavoboda saçımı eğip üstünden döküyorum.. kokusu da gerçekten ev halkını rahatsız edicek cinsten.. :roflol:

canım ben de de kaşıntı oldu ama ben bunu saç diplerinin gösterdiği reaksiyon olarak değerlendiriyorum.tahriş olmadı çünkü..

belkide uzamak isteyen saçların ayak tıkırtısıdır :)))):roflol:

arkadaşlar
turplu suyu denemedim ama yazılarınızı takip ediyorum.
sonuçlar nasıl peki tamam uygulama kısmı kokulu bişey :) peki uzaması nasıl
ben bu aralar ısırgan yapıyorum ama turplu suda yumurta olunca daha çok ilgimi çekti

sonuçlarını uzamasını dökülmenin nekadara indiğini yazarsanız çooooooooook sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…