E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.661
yasakkelime:1no2:HİÇ TAVSIYE ETMEM ÇOK KÖTÜ KOKUOMM ZATEN..ODADA YALNIZ KALDIM HERKES KOKUDAN BIRTRAFALARA KAÇTI..:çok üzgünüm::YALNIS YALNIZ 2 SAAT DOLSUNDA YISAM DIE BEKLIOMsositososito
yengecburcu fırsat bu fırsattır sende aldır baribu arada bu turp suyunu en çok saç diplerine mi uygulamak ii olur?
ne gsl bi site burası yhaa.. herkes ve herşey doğal xD
hb cnmbu arada ikinci dediğini unutmuorum
Slm..ben dünm akşamm turplu suyu yaptım ama yumurta koymadım içine meyve sıkacağından sıktım içine ırkaç zencefılattım kaymamayacak kadar ısıttım çünkü fazla kaynatırsak vıtamınler hemen öldüğünden yüksek ısıda yararını kaybeder ve bugünde artan turplu suyumu dolaptan çıkardım naktım evde yumurta yok yaş maya koyup attım ocağa maya erıyınce güzel akışkan sulu olmayan bır kıvam aldı ve onu temız bır enjektöre çekktım enjektörün iğnelı kısmını çıkarıp enjektörün plastık ucuyla saç diplerıme sıkmtım iyice yedırdım böylece enjektörle saç dıplerıme sıkarak saç dıplerıne uçlarına akmadan dırekt temas etmesını sağladım..sızlerede tavsıye ederım..artan sıvıyı saç uçlarınada yedırın sonra...bence çok pratık ve daha etkılı...öptüm..:))
kızlar bende ilk defa uyguladım fakat saçımda ilk uygulamamdan sonra bi kaşıntı oldu acaba alarjek bişey midir çünkü daha ilk uygulayışım
kızlar ya bende dün akşam yaptım akışkan bişey ama doğrumu?
babam isyanlardaydı diyor ki hamsi =turp suyu (kokusundan yani)
ama benim öyle akmadı önce masajla sürdüm sonra kalanını saçıma döktüm hemen strecledim tülbentle sardım şimdi yumuşacık bakalım nasıl olacak...:uhm:
kızlar bende ilk defa uyguladım fakat saçımda ilk uygulamamdan sonra bi kaşıntı oldu acaba alarjek bişey midir çünkü daha ilk uygulayışım
evet cnm doğru yapmışsın bizimki de oldukça sulu birşey oluyor.. ben lavoboda saçımı eğip üstünden döküyorum.. kokusu da gerçekten ev halkını rahatsız edicek cinsten.. :roflol: