E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.721
evet aynen öyle yapılyoryanlış hatırlamıyorsan 4 bardak su bir turppu rendeliyorsun ve kaynatıyorsun yarım saat sonra sogusun yumurta sarısı ekle bulamaç edeceksin ve iyice saçına sür sonra da streç film le sar bide eşarp bağla 2 saat bekle sonra yıka işte bu kadar
akşama bende yapacam dün yapacaktım misafir geldi bu akşam yaparım bide benim evim soğuk değil hergün yapılırmı kızlar onu soracaktım benimki biraz çabuk uzasın
saçlarımın halini görsen sen dersin günde iki kez yap en iyisi çünkü hem döküldü acayip cılız bide çok bakımsız bu siteyi çok sevdim neler öğreniyoruz birbirimizden
Merhaba arkadaşlar.. size başımdan geçn olayı anlatmak istiyorum ve çözümümü
bundan 3 ay önce saçlarıma röfl yaptırmıştım ama beğnmeyip üstüne siyaha boyadım sonra sıkıldım 1 ay geçti aradan bir daha röfle yaptırdım saçlarımın halini tahmin bile edemezsiniz... rsmen bir lastik tek tek kopup sünüyordu tabi ben aynalara bakamıyorumsonra bu turplu suyu gördüm sitede ve 2 günde bir turplu öteki günüde yağ masksi yaptım şimdi ise saçlarım çok şükür toparlandı ve acayip uzadı rahatlıkla gidip saçlarımı kestirebiliyorum çünkü biliyorum saçlarım turplu su yaptığım sürece uzayacaktır çok uzattım biliyorum ama inanın şuan cok mutluyum şimdi saçlarımı kestirmekten geldim :) güvenle saçlarınızı kestirin
bbence kestirmeden önce 1 hafta düzenli yap turpu inanıyorum ki hemen etkisini görceksn sonrada uçlarından aldırırsın
yanlış hatırlamıyorsan 4 bardak su bir turppu rendeliyorsun ve kaynatıyorsun yarım saat sonra sogusun yumurta sarısı ekle bulamaç edeceksin ve iyice saçına sür sonra da streç film le sar bide eşarp bağla 2 saat bekle sonra yıka işte bu kadar
Nisan yağmurui 1 adet siyah veya kırmızı turbu kabuğuyla rendele, 4 bardak suda kaynat yarımsaat. Ilınınca süz. içine 1 yumurta sarısı ekle çırp. Sonra bu suyla saçını ıslat zaten hemen ıslanıyor. Hiç kokmuyor korkma. Ben sabaha kadar tuttum koku olmadı. Ama ben havluyla sarmak zorunda kaldım çok akıyor çünkü...
Bugün ilk kez tarifin dışına çıktımkaydirigubbakcemile2
1 orta boy turp, 1 adet havuç ve 1 adet zencefil kökü koyup kaynattım.
Ters tepmesinden korktum aslında ama yıkadıktan sonra yine yumuşacık ve parlaktı saçlarım.hihoyyyt
En güzeli de turp kaynarken kokmadı gerçekten.
Kimse şikayet etmedi bugün turpumdan:içelim:
kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza kabul ederseniz:1rolleyes:
buraya üye olmadan önce tesadüfen okudum yazılarınızı ve dün akşam turplu su önerinizi uyguladım fakat ben sizin dediğiniz gibi turplu suyu hazırladım(su çok sıcak olduğundan içine yumurtanın sarısını karıştırınca pişti gibi oldukaydirigubbakcemile3) her neyse ben banyoda bu suyu saçıma döktüm ve ovaladım saçıma masaj yaparak.bu yaptığım şey doğrumu yani hemen yıkanılacakmı yoksa saçımıza döküp bekletecekmiyiz onu iişte orasını anlamadım.kbayanlar bu arada ben çam terebenti kullanıyorum şampuanımın içine karıştırarak çok etkisini gördüm ilk zamanlar çok katı oluyodu saçım ama sonradan alıştı ve saçımıda uzattı diyebilirim,birde yılan yağını kullandım ama saçımı feci halde döktü ve bıraktım.bi sorum daha olcaktı.dün ben turplu suyu saçıma uyguladıktan sonra saçım feci halde döküldü ağlayacaktım nerdeyse bu ilk günlerde normal mi.yoksa rets bi etkisimi oldu anlayamadım sizde aynı sorunu yaşadınızmı onu öğrenecektim.güzel günler arkadaşlarra.s.
canım turplu suyu biraz ılıtacaksın sonra içine yumurta sarısı koyacaksın.saçını strecle sarıp 2 saat kadar bekleteceksin.yılan yağını ben de almıştım ama kokusu iyrenç 1 kere kullandım sadece