Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

evet aynen öyle yapılyor
akşama bende yapacam dün yapacaktım misafir geldi bu akşam yaparım bide benim evim soğuk değil hergün yapılırmı kızlar onu soracaktım benimki biraz çabuk uzasın

hergünde yapan arkadaşlarımız var biraz zahmetli ama yapabiliyosan yap cnm

saçlarımın halini görsen sen dersin günde iki kez yap en iyisi çünkü hem döküldü acayip cılız bide çok bakımsız bu siteyi çok sevdim neler öğreniyoruz birbirimizden

saçlarımın halini görsen sen dersin günde iki kez yap en iyisi çünkü hem döküldü acayip cılız bide çok bakımsız bu siteyi çok sevdim neler öğreniyoruz birbirimizden

bbence kestirmeden önce 1 hafta düzenli yap turpu inanıyorum ki hemen etkisini görceksn sonrada uçlarından aldırırsın

fairycim güzel bilgilerin için tesekkür ederim.sacım için birseyler ararken burayı buldum.gercekten site cok hoş .aradığın her konu var.su an sacıma turplu su uyguladım.saclarım cok yıpranmıştı sürekli kırıldığı içinde uzaması durdu.
ben 2 tane turpu rendeleyip 4 bardak suda kaynattım, ılıyıncada yumurtayı akıyla beraber kırdım ,badem yagı ve vitamin koydum.umarım işe yarar.tesekkürler kaydirigubbakcemile5

kızlar bende turplu suyu yapatım bi kere kaynattım turplu suyu 3 gün yetti bana ama annem çok kızdı üşüteceksin diye ama dün saçalrımı düzleştirdim gerçektende uzatmış çok güzel bi şey çok mutluyumm..

Merhaba arkadaşlar.. size başımdan geçn olayı anlatmak istiyorum ve çözümümü
bundan 3 ay önce saçlarıma röfl yaptırmıştım ama beğnmeyip üstüne siyaha boyadım sonra sıkıldım 1 ay geçti aradan bir daha röfle yaptırdım saçlarımın halini tahmin bile edemezsiniz... rsmen bir lastik tek tek kopup sünüyordu tabi ben aynalara bakamıyorum sonra bu turplu suyu gördüm sitede ve 2 günde bir turplu öteki günüde yağ masksi yaptım şimdi ise saçlarım çok şükür toparlandı ve acayip uzadı rahatlıkla gidip saçlarımı kestirebiliyorum çünkü biliyorum saçlarım turplu su yaptığım sürece uzayacaktır çok uzattım biliyorum ama inanın şuan cok mutluyum şimdi saçlarımı kestirmekten geldim :) güvenle saçlarınızı kestirin

mutlu sonla bitmesine sevindim cnm evet gerçekten mucizevi bi çözüm bu turp suyu

bbence kestirmeden önce 1 hafta düzenli yap turpu inanıyorum ki hemen etkisini görceksn sonrada uçlarından aldırırsın

teşekkürler canım bende şimdi öyle düşünüyorum akşam bideneyelim nasıl olacak bide kel olurmuşumdelikafadulden peruk takarım ondan sonra kesin çözüm elde edirim artıkkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar suyunu mu süreceğiz saçlarımıza yoksa posasıyla birlikte mi süreceğiz?Bir de sadece saç mı uzatıyor,gürleştirmeye de katkısı var mı?

Nisan yağmurui 1 adet siyah veya kırmızı turbu kabuğuyla rendele, 4 bardak suda kaynat yarımsaat. Ilınınca süz. içine 1 yumurta sarısı ekle çırp. Sonra bu suyla saçını ıslat zaten hemen ıslanıyor. Hiç kokmuyor korkma. Ben sabaha kadar tuttum koku olmadı. Ama ben havluyla sarmak zorunda kaldım çok akıyor çünkü...

çok teşekkür ederim canımm =)

çok teşekkür ederim Gulba.Cevap verme nezaketinde bulunduğun için.a.s.
Haftada iki kez yapayım bakalım umarım hepimizde işe yarar.Sonra hep beraber bir otopark reklamı yaparız.Saçlarımız reklamdaki gibi etkileyecek mikaydirigubbakcemile3

ya ben ne zamandır yapıyorum uzamıyo bu saçlar yaaaa ( ben bişeyi yanlış yapıyorum herhalde anlamadım gitti...yada bir anda uzayacak :))

Ben turplu suyumu yine bu şekilde hazırladım.
Saçlarım çok daha güzel görünüyor.
Hem kokuyu azalttı biraz hem de saçlarım daha yumuşak ve parlak oldu.:teytey:
Havuç koymaya teredüt ederseniz, sadece zancefil kökü koyun.
Ben de daha etkili oldu.:hooray:

öncelikle kızlar aranıza katılmış olmaktan mutluluk duyuyorum.nerdeyse 280 sayfanın tamamını okudum.turplu suyu 2 kez yaptım 3.nün de vakti geldi ancak biraz üşeniyorum.henüz uzatma açısından kesin bir sonuç alamasam da psikolojik olarak belki uzadıgını hissediyorum.ancak daha ilk kullanımımda saçlarım yumuşacık oldu ve çok güzel parlıyor.herkes saçımın rengini mi açtıgımı sordu.uzatmasa bile denemeye deger.bir ay sonra izlenimlerimi tekrar paylaşacagım.

Bende saçlarımı kestirdim kızlar şimdi turplu suyu artık hergün yapmaya başlıyorum annemin dırdırlarına rağmen

kızlar merhaba ben yeni katıldım aranıza kabul ederseniz:1rolleyes:

buraya üye olmadan önce tesadüfen okudum yazılarınızı ve dün akşam turplu su önerinizi uyguladım fakat ben sizin dediğiniz gibi turplu suyu hazırladım(su çok sıcak olduğundan içine yumurtanın sarısını karıştırınca pişti gibi oldukaydirigubbakcemile3) her neyse ben banyoda bu suyu saçıma döktüm ve ovaladım saçıma masaj yaparak.bu yaptığım şey doğrumu yani hemen yıkanılacakmı yoksa saçımıza döküp bekletecekmiyiz onu iişte orasını anlamadım.kbayanlar bu arada ben çam terebenti kullanıyorum şampuanımın içine karıştırarak çok etkisini gördüm ilk zamanlar çok katı oluyodu saçım ama sonradan alıştı ve saçımıda uzattı diyebilirim,birde yılan yağını kullandım ama saçımı feci halde döktü ve bıraktım.bi sorum daha olcaktı.dün ben turplu suyu saçıma uyguladıktan sonra saçım feci halde döküldü ağlayacaktım nerdeyse bu ilk günlerde normal mi.yoksa rets bi etkisimi oldu anlayamadım sizde aynı sorunu yaşadınızmı onu öğrenecektim.güzel günler arkadaşlarra.s.

canım turplu suyu biraz ılıtacaksın sonra içine yumurta sarısı koyacaksın.saçını strecle sarıp 2 saat kadar bekleteceksin.yılan yağını ben de almıştım ama kokusu iyrenç 1 kere kullandım sadece

canım çok teşekkür ederim ilgine.yalnız beni gülme krizi tuttu yaptığım şey şu oldu;turplu suyu hazırladım ılık hale geldikten sonra banyoya girdim ve o suyu kafama döktüm ovdum iyice ve hemen şampuanla yıkadım..sırnaşık şeysırnaşık şey:sm_cool:ay ne bilem ben ya herkes ovarak yıkayacaksın diyodu bende ovarak yıkadım çıktım:sm_cool:gülmekten gözümden yaşlar geldi valla,bu kadar olur kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…