Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

ben 1 ayda sadece 3 kere yaptım ve sacım normalden daha cok uzadı söyleyim arkadaslar.şimdi sinüzitim var diye cok yapamıyorum malesef.am akesinlikle işe yarıyor.turplu suyun mucidi arkadasa cook tesekkür ederim:)

gayecim nerelerdesin?????

görünmüyorsun birkaç gündür???

çok öptüm canım ..:1hug:a.s.

cnm ya aslında buralardayım sürekli okuyurom yazılanları ama turplu su yapamıyorum hala senağlama
15 güne yakındır geçmeyen bi grip durumum var.. aslında grip de deilim ama sürekli hapşuruyorum ve sürekli burnum tıkalı geçmiyor ne yaptıysam.. annem de turplu suyu yasakladı bu süre zarfında yasakkelime

arkadaşlar
turplu suyu denemedim ama yazılarınızı takip ediyorum.
sonuçlar nasıl peki tamam uygulama kısmı kokulu bişey :) peki uzaması nasıl
ben bu aralar ısırgan yapıyorum ama turplu suda yumurta olunca daha çok ilgimi çekti

sonuçlarını uzamasını dökülmenin nekadara indiğini yazarsanız çooooooooook sevinirim

cnm ben 1,5 ay kadar kullandım turplu suyu şu 15 gündür kullanamıoyurm ne yazıkki hasta olduğum için senağlama
benm saçlarım 1 ayda 3 cm. uzadı ki ben herkes gibi 2 günde 1 yapamıyordum.. haftada 2 kez fln yapabiliyordum o halde bile 3 cm. uzadı.. bence kesinlikle denemelisin yerimseniben
benm saçlarım da dökülme zaten olmadığı için o konuda pek bi yorum yapamayacağım ama birçok insanın turplu suya basladığı ilk hafta eskisinden daha çok dökmüş fakat 2. haftaya girdiklerinde dökülme neredeyse tamamen kesilmiş..

bende yaptım turplu suyu saçlarım çok dökülüordu we ilkyapışımda bile 5-6 tel anca döküldü 2. kez yaptığım zamanda aynı oldu ama uzadımı uzamadımı anlıyamadım =) ama dewam etmedm hawaların doğukluğu nedeniyle 2günde bi banyo yapamıorm dewam etseydim uzardı bence

ben 2007 nin yazında entele ve yağ karışımları kullandm
şimdi saçlarım belimde
ama katlar olduğu için önler kısa duruyo bu turplu su cidden işe yarıyomu yaaa yarıyosa bi de ben denemek istiyorum normal beyaz turp dmi bu? biç günde yapmam gerekir bi de yardımcı olursanırz sevinirim?

şimdi saçlarım belimde
ama katlar olduğu için önler kısa duruyo bu turplu su cidden işe yarıyomu yaaa yarıyosa bi de ben denemek istiyorum normal beyaz turp dmi bu? biç günde yapmam gerekir bi de yardımcı olursanırz sevinirim?

içi beyaz dışı kırmızı ya da siyah olan bildiğin turp canım sengözlerimebaksanab işe yarıyor tabi yaramasa enteleden bile fazla ilgi görmezdi herhal:nazar:

arkadaşım tarif ettiğin yöntemi saç diplerime yağ uygularken kullanıyorum sürekli ama turplu su için kullanma gereği duymamıştım çünkü çok akışkan bişey old. için zaten saç derisinin tümüne değiyo...

ben de tüm arkadaşlara bu tekniği tavsiye ediyorum.çok pratik oluyor..

:1hug:

evett yağ bakımı yaparken de enjektöre çekıp öle sıkıyorum saç dıplerımegamyoncuiremsu..öle daha ii.kaydirigubbakcemile2

şimdi saçlarım belimde

CANIM ENTELEYI NASIL KULLADIN BENDE ALDIM BUGÜN YAPICAM DA YAĞLARLA FALANMI KARIŞTIRDIN..BIRAZ BILGI VERIRIMISINşakkıdı..BIRDE AYDA NE KADAR UZAMA KAYDETTIN BILDIRIRSEN SEVINIRIM ÖPTÜM CANIMkaydirigubbakcemile3

canım ben bi sirkeyle kullanmıştım bi de bephantene serum varya onunla da kullandım. sirkeyle olan 1 bardak su ve 1 bardak sirkeyle kanatılıyo. diğeri de 2 bardak suyla kaynatıp içine bephanten serumları ilave ediosn. bn çok uzun süre kullanmadım 1-2 ay ama 5 6 cm uzamıştır belkide daha fazla geçen sene kullandığım için çok iyi hatırlayamıyorum :)

içi beyaz dışı kırmızı ya da siyah olan bildiğin turp canım sengözlerimebaksanab işe yarıyor tabi yaramasa enteleden bile fazla ilgi görmezdi herhal:nazar:
canım sen ne zamandır kullanıyosun ve ne kadar uzattı ??

canım ben bi sirkeyle kullanmıştım bi de bephantene serum varya onunla da kullandım. sirkeyle olan 1 bardak su ve 1 bardak sirkeyle kanatılıyo. diğeri de 2 bardak suyla kaynatıp içine bephanten serumları ilave ediosn. bn çok uzun süre kullanmadım 1-2 ay ama 5 6 cm uzamıştır belkide daha fazla geçen sene kullandığım için çok iyi hatırlayamıyorum :)

canım sen ne zamandır kullanıyosun ve ne kadar uzattı ??

Sürekli kullanamıyorum sinüzitim var felaket başım agrıyor ve öss hazırlanıyorum bunun olmaması gerekiyor bunun için ben düzenli yapamadım sürekli olan arkadaşlar bilir :nazar:
bunu sürekli yapanlar cevaplasın gülüm ama bir ay aralıksız yapmıştım 2 günde bir yani ve 4-4.5 cm arası uzattı bin şükür:Saruboceq:
a.s.

yaaa aynı dertteniz demek bende öss ye hazırlanıyorum ve aynı şeklde sinüzitim var =) düşündüm bi yapcak vakit bulabilirmiyim die ama umarım olu yani

yaaa aynı dertteniz demek bende öss ye hazırlanıyorum ve aynı şeklde sinüzitim var =) düşündüm bi yapcak vakit bulabilirmiyim die ama umarım olu yani

Umarım istedigin yeri kazanırsın canım a.s. sinüzitim varsa bu sene ertele bi süre yerimseniben
yazın kazandıktan sonra turpa aboneyim ben sengözlerimebaksanab

Bugün ilk kez tarifin dışına çıktımkaydirigubbakcemile2
1 orta boy turp, 1 adet havuç ve 1 adet zencefil kökü koyup kaynattım.:eek:
Ters tepmesinden korktum aslında ama yıkadıktan sonra yine yumuşacık ve parlaktı saçlarım.hihoyyyt
En güzeli de turp kaynarken kokmadı gerçekten.
Kimse şikayet etmedi bugün turpumdan:içelim:

X