-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.681
gayecim nerelerdesin?????
görünmüyorsun birkaç gündür???
çok öptüm canım ..:1hug:a.s.
arkadaşlar
turplu suyu denemedim ama yazılarınızı takip ediyorum.
sonuçlar nasıl peki tamam uygulama kısmı kokulu bişey :) peki uzaması nasıl
ben bu aralar ısırgan yapıyorum ama turplu suda yumurta olunca daha çok ilgimi çekti
sonuçlarını uzamasını dökülmenin nekadara indiğini yazarsanız çooooooooook sevinirim
Bende kaynatıyorum şimdi birazdan yapıcamm kaydirigubbakcemile3 acaba bu saç kırıkların falanda iyi geliyo mu?delikafadulden
ben 2007 nin yazında entele ve yağ karışımları kullandm
şimdi saçlarım belimde
ama katlar olduğu için önler kısa duruyo bu turplu su cidden işe yarıyomu yaaa yarıyosa bi de ben denemek istiyorum normal beyaz turp dmi bu? biç günde yapmam gerekir bi de yardımcı olursanırz sevinirim?
Gelmez mi canım birebiryerimseniben
kaydirigubbakcemile2 süper o zman delikafadulden
arkadaşım tarif ettiğin yöntemi saç diplerime yağ uygularken kullanıyorum sürekli ama turplu su için kullanma gereği duymamıştım çünkü çok akışkan bişey old. için zaten saç derisinin tümüne değiyo...
ben de tüm arkadaşlara bu tekniği tavsiye ediyorum.çok pratik oluyor..
:1hug:
ben 2007 nin yazında entele ve yağ karışımları kullandm
şimdi saçlarım belimde
ama katlar olduğu için önler kısa duruyo bu turplu su cidden işe yarıyomu yaaa yarıyosa bi de ben denemek istiyorum normal beyaz turp dmi bu? biç günde yapmam gerekir bi de yardımcı olursanırz sevinirim?
canım sen ne zamandır kullanıyosun ve ne kadar uzattı ??içi beyaz dışı kırmızı ya da siyah olan bildiğin turp canım sengözlerimebaksanab işe yarıyor tabi yaramasa enteleden bile fazla ilgi görmezdi herhal
canım ben bi sirkeyle kullanmıştım bi de bephantene serum varya onunla da kullandım. sirkeyle olan 1 bardak su ve 1 bardak sirkeyle kanatılıyo. diğeri de 2 bardak suyla kaynatıp içine bephanten serumları ilave ediosn. bn çok uzun süre kullanmadım 1-2 ay ama 5 6 cm uzamıştır belkide daha fazla geçen sene kullandığım için çok iyi hatırlayamıyorum :)
canım sen ne zamandır kullanıyosun ve ne kadar uzattı ??
yaaa aynı dertteniz demek bende öss ye hazırlanıyorum ve aynı şeklde sinüzitim var =) düşündüm bi yapcak vakit bulabilirmiyim die ama umarım olu yani
slm turp kafalar :)) napıosunuz xD