- 27 Eylül 2008
- 1.066
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.741
tatlııı nerde yazanlar ya tarif flnnn edit yazıoooo :mymeka:
bi de zencefil nee işe yarıoo napcaz banada söleyinnn noluuuuuuuuuuurrrr :a015:
Kızlar hiç iyi deilim senağlama saçlarım boyadan ve düzleştiriciden çok yıprandı ve bende kestim.Bu turp bana faydalı olurmu senağlama
inş faydalı olur tatlım ya..uzun saç sevip de kestirmek zorunda olanlara çok üzülüyorum..ben de uzun saç hastasıyım çünkü...ama denemekten bir şey çıkmaz..ben de yorumları gördükten sonra denemeye karar verdim.daha önce neden dikkatimi çekmedi bu konu acaba...:jeyyar: rapunzel arkadaşım paylaşımın için saol...a.s.
kızlar bişi sorcam gerçekten 3 veya 4 aydır kullanan arkadaşlar varmı bu kürü saçlar uzamışmı bana bir bilgi verin bacılarımda bende başlayayımm
kızlar çoğunuz bu turplu suyun saçınızı acayip döktüğünü yazmışınız benim 2. yapışım ama hiç dökülmüyo hatta eskisinden çok daha az dökülüyo acaba diyorum ki saçlar uzun süre ıslak ve kapalı bir şekilde beklediği için çok dökülüyo olabilir mi çünkü ben saçıma sürdükten sonra hemen kurutuyorum öyle boneyle 10-12 saat bekliyorum. Ama benim tek sorunum çok iyi şekilde yıkamama rağmen ertesi gün çok iğrenç yumurta kokuyo acaba kuruttuğum zaman pişip içine mi işliyo ki.
saol cnm benim inş. senağlama Bu arada turp sürmek yerine,yesek de faydası olmazmı acaba :uhm:
topiğimiz sahibesiz kaldıneden böyle oldu anlamadım faircim mesajlarını da kapatmışsın ..
sana ulaşamıyoruz madem öyle kapansın bu topik..kimsesiz bıraktın hepmizi(