Saç Uzatma Yöntemleri Saç uzatmak ve bakım için ''Turplu su''

olur canım öyle arada :) sonuçta ilk defa yapmışşsın. bu arada tugcelim yılan yağı gerçekten saçını mı döktü?

slm kızlar bu üçüncü yapışım yaklaşık bir haftadır yaptım anlayacğanız iki günde bir yaptım ve daha önceki sayfalarda da yazmıştım kahkullerim 12 cm ve bugun ölçtüm saçlarım şuan 13 cm yani bir haftada 1 cm uzamış buna sevindim fakat şuda var saçımı uzattığı doğru olmakla birlikte yıpranmışlıığna bi faydasını görmedim aynı zmanda saçlarımı düzleştirdi gerginleştirdi iş bu yüzden bunada çare bulmak için benim önceden kulladnığım herbal hare complex diye bi kür var onu sipariş ettim fakat geçen ay sipariş ettiğimde 35 ytlydi şuan 45 ytl olmuş ama o bakım yağı harika saçı onarıyo tellerini kalılnlaştırıyo ve aynı zamanda parlaklık verip kolay şekil almasını sağlıyo o da uzatıyo şimdi bakalım birgün turplu su bir gün herbal hair care yapacam yorumlarıda paylaşacam bu arada bu truplu suyu bulan arkadaşa da tkrar tşkler

arkadaşlar bende size katılmaya karar verdim. aslında saçlarım belimden 4 - 5 parmak yukarda ama ben tam belimin alt kısmında olsun istiyorum. ama olmuyor, tam uzuyor kırık aldırıyorum çok çabuk kırılıyor her ay kestirmek zorunda kalıyorum, yine uzuyor yine kestiriyorum. malesef aynı boyda kalıyor.hızlı uzattığı için umarım sağlıklı uzar. çok teşekkür ediyorum hepinize.yaza kadar kavuşabilirim dimi bu boya? :)

Bir turpcu daha geldii kizlarrrhihoyyyt

ya bzm evde bole beyazli morlu bi turp var olur mu?acil cvp bekliorum ona goree yapcam hemen

bide diger msjlarda gordugum kadariyla saclar tel tel yapiomus :ecrin_bebek: bnm sacim kivircik tel tel olsun istemem :1no2: yapsam mi yapmasam misırnaşık şeysırnaşık şey

bende yapcammmmmmmmmmm Şeniz
bi kere yaptımda evv bi koktu ki sormayınn babam dedii ne kokuooo hiiiiiiiiiiiç dedimm sırnaşık şey :roflol:
saçlarım coooook kırık görseniz aglarsınız ama okula gidiyorum kestiremem psikolojim bozulur yanii klava: klava: klava:
o yüzden yaz tatilinde kestirip saglıkla uzatcamm :içelim:
belkide yarı yıl tatilin de CADIARZU

tatlııı nerde yazanlar ya tarif flnnn edit yazıoooo :mymeka:
bi de zencefil nee işe yarıoo napcaz banada söleyinnn noluuuuuuuuuuurrrr :a015:

tatlııı nerde yazanlar ya tarif flnnn edit yazıoooo :mymeka:
bi de zencefil nee işe yarıoo napcaz banada söleyinnn noluuuuuuuuuuurrrr :a015:

4 su bardağı suya bir turp (beyaz,kırmızı,siyah farketmez.Siyah turpun daha iyi oldugu yolunda bir bilgi duyduk ama emin olamadık henuz) rendelenip katılıp kaynatılır 20dk.kadar.Suzgecten gecirilen turplu su soğumaya bırakılır.Ilıyınca içine bir yumurta sarısı (yumurtanın beyazı cilt için faydalıdır ama sac için zararlıdır döker) konularak,karıstırılır ve bu baya sıvı olan karısım tercihen banyo yapılan yerde saclar uzunsa öne doğru eğilerek kısaysa kendi bildiginiz sekilde kafaya boca edilir (sıvının yarısı akıp gidecek gerisi kafanızda kalacaktır) kendinize göre bir yontemle saclarınızı sarıp sarmalayıp en az 2 saat olmak koşuluyla bekleyip yıkayacaksınız.İsterseniz daha fazla saat bekletin,isterseniz gece yatın sabah yıkayın siz bilirsiniz.2 gunde bir uygulanır.Yine isteğe bağlı olarak her gun de uygulanabilir.
Zencefil kökü'ne gelinceeeeee ;
Zencefil kökü de sac uzatan bir kurtarıcımızdır.Turp kadar etkili değil ama guzel kokusundan dolayı turp yerine tercih edenlerimiz bulunmaktadır.Sacımızın uzunluğuna göre ayarlayacagınız ölçüdeki suyu kaynatıyorsunuz.Zencefil kökünü atıp demliyorsunuz.ılıyınca kullanıyorsunuz.isterseniz turp suyu gibi yumurta kırıp sacınıza boca edip aynı sekilde bekletiniz , isterseniz turplu sulu karısımla yaptıgınız bakım sonrası banyodan cıkarken durulama suyu olarak zencefil suyunu döküp cıkınız.

yorumlara bakılırsa bu turplu su gerçekten işe yarıyor..ben de denemeye karar verdim..gerçi benim saçlarım belimin biraz üzerinde ama çoookk uzun saç sevdiğim için kullanıcam..inş işe yarar..hihoyyyt bir şey olursa saçlarıma sorumluluk size ait ona göre...:roflol:

Kızlar hiç iyi deilim senağlama saçlarım boyadan ve düzleştiriciden çok yıprandı ve bende kestim.Bu turp bana faydalı olurmu senağlama

Kızlar hiç iyi deilim senağlama saçlarım boyadan ve düzleştiriciden çok yıprandı ve bende kestim.Bu turp bana faydalı olurmu senağlama

inş faydalı olur tatlım ya..uzun saç sevip de kestirmek zorunda olanlara çok üzülüyorum..ben de uzun saç hastasıyım çünkü...ama denemekten bir şey çıkmaz..ben de yorumları gördükten sonra denemeye karar verdim.daha önce neden dikkatimi çekmedi bu konu acaba...:jeyyar: rapunzel arkadaşım paylaşımın için saol...a.s.

kızlar bişi sorcam gerçekten 3 veya 4 aydır kullanan arkadaşlar varmı bu kürü saçlar uzamışmı bana bir bilgi verin bacılarımda bende başlayayımm

kızlar çoğunuz bu turplu suyun saçınızı acayip döktüğünü yazmışınız benim 2. yapışım ama hiç dökülmüyo hatta eskisinden çok daha az dökülüyo acaba diyorum ki saçlar uzun süre ıslak ve kapalı bir şekilde beklediği için çok dökülüyo olabilir mi çünkü ben saçıma sürdükten sonra hemen kurutuyorum öyle boneyle 10-12 saat bekliyorum. Ama benim tek sorunum çok iyi şekilde yıkamama rağmen ertesi gün çok iğrenç yumurta kokuyo acaba kuruttuğum zaman pişip içine mi işliyo ki.

saol cnm benim inş. senağlama Bu arada turp sürmek yerine,yesek de faydası olmazmı acaba :uhm:

topiğimiz sahibesiz kaldı neden böyle oldu anlamadım faircim mesajlarını da kapatmışsın ..
sana ulaşamıyoruz madem öyle kapansın bu topik..kimsesiz bıraktın hepmizi (

kızlar bişi sorcam gerçekten 3 veya 4 aydır kullanan arkadaşlar varmı bu kürü saçlar uzamışmı bana bir bilgi verin bacılarımda bende başlayayımm

cnm ben uzun süredir kullanıyorum ve saçlarımda röfle olduğu için saçım hiç uzamazken turplu su sayesinde normal uzama sağladı şimdi röfle ve yanan yerlerini kestirdim üç gündür hergün yapıyorum bir çok arkadaşımızda uzattığını söyledi fotoğraf koyanlarda oldu denemelisin cnm hem maliyeti yüksek birşey değil yerimseniben

cnm yıkamana rağmen yumurta kokusu kalıyorsa eğer belki yumurtayı sıcakken kırdığından olabilir,turplu su sıcakken değil ılık haldeyken yumurta kırmayı denemelisin ve turplu su koyu kıvamda olmuyor yani yumurtadan daha fazla olcak turplu suyumuz kaydirigubbakcemile5

saol cnm benim inş. senağlama Bu arada turp sürmek yerine,yesek de faydası olmazmı acaba :uhm:

turpu yiyincede saçı uzattığını okudum internetten cnm ama bence saçına sürmen daha etkili olur hem sürüp hem yesen daha iyi olur :jeyyar:

topiğimiz sahibesiz kaldı neden böyle oldu anlamadım faircim mesajlarını da kapatmışsın ..
sana ulaşamıyoruz madem öyle kapansın bu topik..kimsesiz bıraktın hepmizi (

öyle deme tatlım ya :teselli:
Fairin dersleri yoğun sanırım össye hazırlanıyor arkadaşımız gamyoncuiremsu
Bende uzun süredir kullanan biri olarak sizlere yardımcı olmaya çalışırım Faircim gelene kadar :1hug:
Sanırım o da benim yerimde olsa aynısını yapardı kaydirigubbakcemile5

cevabın için çok teşekkür ederim hülyalıcım ama yok yani su ılıyıncaya kadar bekliyorum hatta soğuk ılık oluyo sonra yumurta sarısını karıştırıyorum ama nolursa olsun kullanıcam uzasın yeter ki

slm kızlar bende yarın 4. turplu suyuma gececem fakat dedğim gibi benim saçlarım röfleden dolayı aşırı yıpranmış ve kırılmış bi durumda bugun markette glis sıvı saç kremi gördüm ve onuda aldım ıslak yada kuru saça uygulanabiliyo fiyatı da çok makul 7 ytl ve sonuç inanılmaz ilk defa böle bi ürünle karşılaştım kuru saçlarıma sıktım ve saçlarım hani hiç işlem görmemiş saçlar vardır ya yada çocukların saçı ipek gibi anında oludlar hemde inanamadım hala şoklardayım şuan tara k akıyo gicdiyo saçlarımdan oysaki beniim saçlarım kalın telli ve aşırı yıpranmış çok şaşırdım tabi turplu suyada devam bu arada dedğim gibi bir hafftadır turpu yapıyorm ve saçım 1 cm uzdı şimdi aynı anda herbal hari care complexi bekliyorum onunda faydası çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…